• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmediğim birine evet dedim

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
İyi akşamlar arkadaşlar , ben sevmediğim birinin teklifine evet dedim. Onu sevmiyorum, aklımda başka biri var. Asla sevmediğim biriyle sevgili olmadım şu zamana kadar.Olcağım da aklımın ucundan da geçmezdi.Bana tersti çünkü. Büyük konuşmamak lazımmış. Ama o kadar aklım karışık ki. 4-5 gün öncede konu açmıştım sevmediği biriyle sevgili olup evlenen mutlu olan var mı diye...

Ben aklımdaki kişiyi seviyorum . Belki onu unuturum acım hafifler hem nereye kadar böyle sürüp gitcek deyip kabul ettim. Kötü mü yaptım sizce? Bir arkadaşım da benim gibi sevmediği kişiyle sevgili olmuş ,6 yıldır beraberler ve arkadaşım ona aşık , çokta mutlular. Belki bende öyle olurum diye düşünüyorum . Bana fikir verin. Yorum yapın , hiç sağlıklı düşünemiyorum.

Duyguların sonradan değişebilir, hemen kestirip atma derim... Biraz zaman geçsin, hala ısınamıyorsan bırak.

Ugurunda aylardir aci cektigim adami ilk 4 ay sevmemistim sonrasi anam agliyor iste sen dusun nasil sevdigimi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende ilk inat ugruna sevgili oldum şimdi nasıl da çok seviyorum hiç belli olmuyor bu işler bir dene de gör bence...

Ugurunda aylardir aci cektigim adami ilk 4 ay sevmemistim sonrasi anam agliyor iste sen dusun nasil sevdigimi.

Ne güzel , Allah daim etsin mutluluğunuzu...Bende severim umarım. Onu zaten bir insan olarak seviyorum, iyi biri..Ama gerçek anlamda sevmek önemli..

peki ya sevemezsen nolacak. bu sadece sana değil o karşındakinede acı verecek,sevilmediğini anladığında.

Son düzenleme:
sen aklında başa biri olan bi erkekle mutlu olabilir miydin ? eğer başkası varsa biraz kötü durum ama birisi olmasaydı sevmesen bile evet demen o kadar kötü olmayabilirdi çünkü zamanla sevebilirdin. Ama bir başkasını sevipte başka birine evet demek biraz kötü bence. Ama inşallah hakkında hayırlısı olur kendini de kimseyi de üzmezsin canım.

peki ya sevemezsen nolacak. bu sadece sana değil o karşındakinede acı verecek,sevilmediğini anladığında.

Biliyorum en çok çekindiğim de bu..
Zaten aklımda başka biri varken onla birlikteyim, ona yeterince haksızlık yapıyorum. Bilmiyorum nolcak

Biliyorum en çok çekindiğim de bu..
Zaten aklımda başka biri varken onla birlikteyim, ona yeterince haksızlık yapıyorum. Bilmiyorum nolcak
yaptığın şey hata yaptığını bile bile hata yapmak. hataların en kötüsü. en bahanesizi. en kabahatlisi. en suçlusu.

sen aklında başa biri olan bi erkekle mutlu olabilir miydin ? eğer başkası varsa biraz kötü durum ama birisi olmasaydı sevmesen bile evet demen o kadar kötü olmayabilirdi çünkü zamanla sevebilirdin. Ama bir başkasını sevipte başka birine evet demek biraz kötü bence. Ama inşallah hakkında hayırlısı olur kendini de kimseyi de üzmezsin canım.

Biliyorum kulağa çok kötü geliyor. Ama napacağımı şaşırdım. Sevdiğim kişiden başka kimseyi sevemem gibi geliyor. Yalnız ve mutsuz olmak istemiyorum, beni seven birinin olmasını istiyorum. Ona haksızlık yapıyorum belki evet ama bende çok mutsuzum...

adamı kandırmış olacaksın bi yerde. en başından beri aldatıyor olacaksın. madem öyle azıcık tek başına kal, ölmezsin bence.

adamı kandırmış olacaksın bi yerde. en başından beri aldatıyor olacaksın. madem öyle azıcık tek başına kal, ölmezsin bence.

Tek başımaydım zaten,herkesi reddettim şimdiye kadar. Ama böyle de gitmiyor. Öyle de. En azından beni seven birinin olması bana iyi gelir diye düşünüyorum.O beni terkedene kadar ben onu terketmem . Ben herşeyi göze aldım.

İyi akşamlar arkadaşlar , ben sevmediğim birinin teklifine evet dedim. Onu sevmiyorum, aklımda başka biri var. Asla sevmediğim biriyle sevgili olmadım şu zamana kadar.Olcağım da aklımın ucundan da geçmezdi.Bana tersti çünkü. Büyük konuşmamak lazımmış. Ama o kadar aklım karışık ki. 4-5 gün öncede konu açmıştım sevmediği biriyle sevgili olup evlenen mutlu olan var mı diye...

Ben aklımdaki kişiyi seviyorum . Belki onu unuturum acım hafifler hem nereye kadar böyle sürüp gitcek deyip kabul ettim. Kötü mü yaptım sizce? Bir arkadaşım da benim gibi sevmediği kişiyle sevgili olmuş ,6 yıldır beraberler ve arkadaşım ona aşık , çokta mutlular. Belki bende öyle olurum diye düşünüyorum . Bana fikir verin. Yorum yapın , hiç sağlıklı düşünemiyorum.

Bence kötü yapmışsınız.Önce kafanızda diğer kişiyi bitirmeliydiniz.Şimdi yapamadınız ve ayrıldınız ne olacak karşı taraf gerçekten seviyorsa olan ona olmuş olacak.Sizin o teklifi kabul etmekteki amacınız belki unuturum,belki severim,belki acım hafifler gibi belkiler ... Bir nevi kendinizi tatmin etmek gibi bir şey bu.Benim de böyle dönemlerimde çok teklif olmuştur ama yapamadım.Bana böyle bir şey karşımdaki kişinin duygularıyla oyun oynamak gibi geliyor.Sonuçta karşı tarafın sizin bu duygularınızı bilmiyor... Kendinizi ilerde sevemeyecek gibi hissediyorsanız bırakın yol yakınken.

Ne güzel , Allah daim etsin mutluluğunuzu...Bende severim umarım. Onu zaten bir insan olarak seviyorum, iyi biri..Ama gerçek anlamda sevmek önemli..

Kiz ne mutlulugu adam aldattida gitti ondan anam agliyor :)

Eğer o aklında biri olduğunu biliyorsa ve kabulleniyorsa sorun yok. Ama eğer aklında biri varsa bi başkasını yara bandı etme derim ben. sana yapılsa ne kadar üzülürdün düşün. Bak inan ki en güzeli bi müddet köşene çekilmek. Ben öyle unuttum sonra başka sevgilim oldu. Ne ağlardım onun için ama hepsi geçti. Sadece dinlen..

Back
X