- 18 Şubat 2012
- 1.637
- 755
- 123
İyi akşamlar arkadaşlar , ben sevmediğim birinin teklifine evet dedim. Onu sevmiyorum, aklımda başka biri var. Asla sevmediğim biriyle sevgili olmadım şu zamana kadar.Olcağım da aklımın ucundan da geçmezdi.Bana tersti çünkü. Büyük konuşmamak lazımmış. Ama o kadar aklım karışık ki. 4-5 gün öncede konu açmıştım sevmediği biriyle sevgili olup evlenen mutlu olan var mı diye...
Ben aklımdaki kişiyi seviyorum . Belki onu unuturum acım hafifler hem nereye kadar böyle sürüp gitcek deyip kabul ettim. Kötü mü yaptım sizce? Bir arkadaşım da benim gibi sevmediği kişiyle sevgili olmuş ,6 yıldır beraberler ve arkadaşım ona aşık , çokta mutlular. Belki bende öyle olurum diye düşünüyorum . Bana fikir verin. Yorum yapın , hiç sağlıklı düşünemiyorum.
Ben aklımdaki kişiyi seviyorum . Belki onu unuturum acım hafifler hem nereye kadar böyle sürüp gitcek deyip kabul ettim. Kötü mü yaptım sizce? Bir arkadaşım da benim gibi sevmediği kişiyle sevgili olmuş ,6 yıldır beraberler ve arkadaşım ona aşık , çokta mutlular. Belki bende öyle olurum diye düşünüyorum . Bana fikir verin. Yorum yapın , hiç sağlıklı düşünemiyorum.