Sevmediğim huyum...

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kizlar benim hiç sevmediğim bi huyum var..akraba aile fark etmiyor(yenge.elti.anne.baba.kuzen)biri bende şu yok..şuyum kirildi.şu bozuldu desin bende varsa o an hemen veriyorum..benimkini vereyim diyorum.kullanmiyorum diyorum halbuki kullaniyorum..ha çok mu zenginim hayir ortalama 4 bin civari gelirimiz var ev kira araba kredisi ödüyoruz bin tl bi de 6 aylik oğlum var artik bu durumdan kurtulmak istiyorum şu dilimi tutmak istiyorum..

ne gibi şeyler mesela?
elektrik süpürgesi ütü felan geldi aklıma:)
değildir heralde:KK48:
fazla iyi niyetli olabilirsiniz.yada kendinizi o an mecbur mu hissediyorsunuz aceba?

ne gibi şeyler mesela?
elektrik süpürgesi ütü felan geldi aklıma:)
değildir heralde:KK48:
fazla iyi niyetli olabilirsiniz.yada kendinizi o an mecbur mu hissediyorsunuz aceba?
Mesela yengem epilasyon aletim bozuldu dedin bende benim bir iki kez kullandiğim var fazla kullamiyorum vereyim dedim..eltim perdem yok dedi bi tane tülüm vardi verdim vb...sürekli olan bi huy..

Mesela yengem epilasyon aletim bozuldu dedin bende benim bir iki kez kullandiğim var fazla kullamiyorum vereyim dedim..eltim perdem yok dedi bi tane tülüm vardi verdim vb...sürekli olan bi huy..
bende oyleydim.
hemen bende var derdim.hiç hayır demeyi bilmezdim.
eşim kızardı bazen.ne yapayım hayır diyemiyorum derdim.
sonra zamanla yaptıklarının hiçbir kıymeti olmadığını gördükçe birileri rahat etsin diye kendim zor durumda kaldıkça hayır demeyi yok demeyi öğrendim.
ilk zamanlar zor oluyor yok derken bile eziliyor mahcup olurdum sanki mecburmusum gibi.
zamanla hayır demenin gerektiği yerde ne kadar keyifli olduğunu görünce alisiyorsunuz.
daha mutlu oluyorsunuz.her halükarda kıymete gecemediginiz için en azından nasıl mutlu olacaksaniz onu yapmak lazım.
:) rahat olun mecbur değilsiniz.kendimizi kasmasin öyle ortamlarda ve hayır demeyi öğrenin..

Kıymeti olmuyosa yapma ki olmuyodur.
Kuzenimle tüm kıyafetlerimi paylaşırdım hiç giymediğim gördüğünde beğendiğini bile verirsim bigün üatümdekine 2-3 kez çok güzelmiş dedi söyledinya dediğimde e ver sen de ozaman cevabını aldım. Ona bidaha hiçbişey vermedim aptal mıyım

Arkadaşımada hiç kullanmadığım süpürgemi vermiştim aldığı gibi sapını kırmış ucuz bişeyde değildi e sen çok kullanmışsın içinde tozlar duruyodu dedi imkanı yok o da son oldu işte.

Eşyaya konu gelince başka konu aç ancak işine yaramayan bişey varsa ver

Slm kizlar benim hiç sevmediğim bi huyum var..akraba aile fark etmiyor(yenge.elti.anne.baba.kuzen)biri bende şu yok..şuyum kirildi.şu bozuldu desin bende varsa o an hemen veriyorum..benimkini vereyim diyorum.kullanmiyorum diyorum halbuki kullaniyorum..ha çok mu zenginim hayir ortalama 4 bin civari gelirimiz var ev kira araba kredisi ödüyoruz bin tl bi de 6 aylik oğlum var artik bu durumdan kurtulmak istiyorum şu dilimi tutmak istiyorum..
Senin ko yardimlasmadan öteye g cmis cano bence bir dur dedi boşver onu sen yeneckesin

Bir film izlemiştim başroldeki kadın insanlara sürekli esyalarini veriyordu.Sencillik diye bir davraniş biçimini anlatıyordu film.Sizin yaptığınıza benzer buldugum icin filmi örnek verdim.Hayir demeyi öğrenmek lazım bunun içinde ben diyebilmek lazım galiba.Bol bol ben deme alistirmalari yapin bence.

Benim yegenlerimde ayni sizin gibiler. Iki kiz kardeste aynidir. Cok kiziyorum. Bir sey begendigimi soyleyemiyorum onlara hemen al teyze senin olsun derler.

Sevilmemek korkusu falan mı var sizde. Yada buna benzer bişey. Yoksa insan kullandığı şeyi vermez.
Hadi sen veriyorsun alan nasıl alıyor?
Hayret

Bende biraz öyleyim..simdi biraz azalttim ama Merak ettim yorumlari..Konunun takipcisiyim.

Benimde salon halım yok sende varsa fazla :KK45:

Şaka seninki tamamen iyi niyet ama karşıdakiler bi süre sonra enayi yerine koyar o yüzden acilen bu huyundan vazgeç :olamaz:

Tehlikenin farkında misinız? Bu huyunuzu bilen herkes birşeylerim bozulduu vs diye yanınıza gelecek.
Birgün vermeseniz de sizden kötüsü olmayacak.
Vermeyin.
Sevgi açliğindan ve insanlarda iyi bir izlenim birakmak icin yapiyorsunuz bunu.Bu iyilik değil kendinize kotuluk.

hep isteyenle dolmuş etrafın...onlar seni tanımışlar ..

O an onlarda olmamasina üzülüyorum ben çalişiyorum onlar ev hanimi olduğu için belki alamaz diye veriyorum da bende 6 aylik bebeğimi birakip çalişiyorum onlar da çalişsin dimi ama bu dilimin önüne geçemiyorum sanki yapmam lazimmiş gibi hissediyorum sevilmek konusunda insanlardan bi beklentim yok yaptikça değersiz olunduğunu biliyorum ama..ama işte..

Back
X