Mesela yengem epilasyon aletim bozuldu dedin bende benim bir iki kez kullandiğim var fazla kullamiyorum vereyim dedim..eltim perdem yok dedi bi tane tülüm vardi verdim vb...sürekli olan bi huy..ne gibi şeyler mesela?
elektrik süpürgesi ütü felan geldi aklıma:)
değildir heralde
fazla iyi niyetli olabilirsiniz.yada kendinizi o an mecbur mu hissediyorsunuz aceba?
bende oyleydim.Mesela yengem epilasyon aletim bozuldu dedin bende benim bir iki kez kullandiğim var fazla kullamiyorum vereyim dedim..eltim perdem yok dedi bi tane tülüm vardi verdim vb...sürekli olan bi huy..
Senin ko yardimlasmadan öteye g cmis cano bence bir dur dedi boşver onu sen yeneckesinSlm kizlar benim hiç sevmediğim bi huyum var..akraba aile fark etmiyor(yenge.elti.anne.baba.kuzen)biri bende şu yok..şuyum kirildi.şu bozuldu desin bende varsa o an hemen veriyorum..benimkini vereyim diyorum.kullanmiyorum diyorum halbuki kullaniyorum..ha çok mu zenginim hayir ortalama 4 bin civari gelirimiz var ev kira araba kredisi ödüyoruz bin tl bi de 6 aylik oğlum var artik bu durumdan kurtulmak istiyorum şu dilimi tutmak istiyorum..
Benim yegenlerimde ayni sizin gibiler. Iki kiz kardeste aynidir. Cok kiziyorum. Bir sey begendigimi soyleyemiyorum onlara hemen al teyze senin olsun derler.Slm kizlar benim hiç sevmediğim bi huyum var..akraba aile fark etmiyor(yenge.elti.anne.baba.kuzen)biri bende şu yok..şuyum kirildi.şu bozuldu desin bende varsa o an hemen veriyorum..benimkini vereyim diyorum.kullanmiyorum diyorum halbuki kullaniyorum..ha çok mu zenginim hayir ortalama 4 bin civari gelirimiz var ev kira araba kredisi ödüyoruz bin tl bi de 6 aylik oğlum var artik bu durumdan kurtulmak istiyorum şu dilimi tutmak istiyorum..
hep isteyenle dolmuş etrafın...onlar seni tanımışlar ..Slm kizlar benim hiç sevmediğim bi huyum var..akraba aile fark etmiyor(yenge.elti.anne.baba.kuzen)biri bende şu yok..şuyum kirildi.şu bozuldu desin bende varsa o an hemen veriyorum..benimkini vereyim diyorum.kullanmiyorum diyorum halbuki kullaniyorum..ha çok mu zenginim hayir ortalama 4 bin civari gelirimiz var ev kira araba kredisi ödüyoruz bin tl bi de 6 aylik oğlum var artik bu durumdan kurtulmak istiyorum şu dilimi tutmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?