Sevmediğim insanın kızınin düğünü ....

Derya3535denizzz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
47
26
8
Merhaba herkese...
Eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz benim sevmediğim ama esimin yıllardır beraber çalıştığı abla dediği insanı sevmiyorum çünkü esim yokken bana slm vermez varken slm verirdi iki yuzlu yani ve buna benzer şeyler bende slm bile vermiyorum konu şu şimdi o biz evlendiğinde dugunumuze geldi ama ben o kadının yüzünü görmek dahi istemiyorum kadının kızının düğünü var düğüne gitmelimiyim gidersem orda oyun oynamalimiyim nasıl giyinmeliyim oda sinir olsun istiyorum o kadın yüzünden çok tartıştık cünkü. ..

valla konunun ayrıntısını bilmiyorum ama bence haksızsınız. kadının evlenecek yaşta kızı olduğuna göre eşinizle sizinle derdi ne olabilir ki, selam verip vermemesine taktınız?

düğüne gidin. oyun, giyim size kalmış. kadını en mutlu günlerinden birinde sinir etmeye uğraşmayın. ayıp yani.

O da sizi çok sevmemiş olabilir. Eşinizin yanında onun hatrına size selam vermek zorunda kalıyor olabilir. Netice de sizde onu sevmiyormuşsunuz. Düğüne gitmeyecek kadar önemli bir sorun göremedim ben sizin yerinizde olsam giderdim. Ne giyinip giyinmeyeceğiniz size kalmış. Ama gelinin annesiyle yarışa değil düğüne gidin o yüzden çok kasmayın kıyafet konusunu.

Kıskançlık tartışmasımı bu?
Eşini yalnız bırakma birlikte gidin düğüne
Abartmadan şöyle şık sade bişeyler giyinin oynamakta size kalmış..

Merak ettim evlenecek yaşta kızı olan kadın için tartışma konunuzu. Konunun detayını bilmediğimden seni haksız gördüm. Kadını sevmiyorsun oda seni sevmiyor kocanın hattına selam veriyor işte. Ama düğünde kadını rahatsız etme çabası nedir anlamadım gereksiz geldi.gitmek zorunda değilsin eşin gider diğer iş arkadaşlarıyla aynı yerde oturur takıyı takar gelir

eşinle beraber git yalandan bi selam ver sende sonuçta kaç yıllık arkadaşı bi görünün dönün eve.

Tipik kıskançlık olayları sinir olsun da şöyle olsun böyle olsun yahu insanları yaftalamak ne kadar kolay sizin içim size göre kadının kocanızda gözü var hayret valla. Kadın kimbilir kaç yaşında kızı evleniyor yani bakın abla diyorsunuz ki demek ki eşinden de baya büyük. Yok oynayayım mı yok nasıl giyineyim ne gerek var bunlara. Gidin düğüne görünün oturun gelin yani normal bir şekilde giyinin abartı giyinmeyim normal bir arkadaş gibi yani.

karşılıklı sevmiyorsunuz birbirinizi demek ki.kadın eşinizin hatrına selam veriyor demek ki..neden iki yüzlü olsun ki..
gitmek zorunda değilsiniz ama eşimi, yalnız göndermem diyorsanız da,siz de aynı onun gibi yapıp eşinizin hatrına düğüne katılacaksınız..
sade şık bir elbise yeterli,uzak birinin düğününde vur patlasın çal oynasın yapmam ben şahsım adına.

abla var, abla var.İşyerimizde çalışan abla görünümlü dedikodu kazanını bende hiç sevmem, selamını dahi almam.Ve evet onun da oğlu evlenecek, gitmeyeceğim.Sevmediğim bir insana şirin gözükmeye neden çalışayım?Kıskançlık söz konusu değil, sadece kadının olmayan iş ahlakını sevmiyorum, iş yerini kenar mahalleye çevirme çalışmalarından rahatsız oluyorum.Gitmeyeceğim.Pek tabi iş yeri olarak para toplanır evlenen çocuğa hediye alınırsa bende olurum o oluşumda, ama düğüne katılmam.

Konunun içeriğini çok yazmadım kadını sevmeme durumum çok başka evli oldu halde başkasıyla ilişkisi var ve bunu herkeste biliyor gidip biyerlerdede kalıyorlar ve bu kadının kocasını çocuklarında tanıyorum ve kanım almıyor anlıyorsunuz kadın sinsi politik Masum ayağına yatıyor nekadar anlatsam okadar eksik kalır umarım kimse böle bişe yaşamaz kadini mumkunati yok kıskanmiyirum görseniz anladınız hele eşime yakıştırmak söz konusu dahi olamaz ben yiprandiysam kusura bakmasın herkes yipranacak ve amacım sadece Oda sinir olsun

Sen ya
Tipik kıskançlık olayları sinir olsun da şöyle olsun böyle olsun yahu insanları yaftalamak ne kadar kolay sizin içim size göre kadının kocanızda gözü var hayret valla. Kadın kimbilir kaç yaşında kızı evleniyor yani bakın abla diyorsunuz ki demek ki eşinden de baya büyük. Yok oynayayım mı yok nasıl giyineyim ne gerek var bunlara. Gidin düğüne görünün oturun gelin yani normal bir şekilde giyinin abartı giyinmeyim normal bir arkadaş gibi yani.
sen yazdiklarimdan bunu anladin san bişe diyemem

abla var, abla var.İşyerimizde çalışan abla görünümlü dedikodu kazanını bende hiç sevmem, selamını dahi almam.Ve evet onun da oğlu evlenecek, gitmeyeceğim.Sevmediğim bir insana şirin gözükmeye neden çalışayım?Kıskançlık söz konusu değil, sadece kadının olmayan iş ahlakını sevmiyorum, iş yerini kenar mahalleye çevirme çalışmalarından rahatsız oluyorum.Gitmeyeceğim.Pek tabi iş yeri olarak para toplanır evlenen çocuğa hediye alınırsa bende olurum o oluşumda, ama düğüne katılmam.

Valla canım. Bi sen anladın ya beni teşekkür ederim burda öyle uzun uzun yazmak istemedim ama insanlarda başka yere çekti konuyu

Beni anladın dediğiniz arkadaş medeni bir şekilde düğününe de gitmem demiş. Sizin yapmaya çalıştığınızla o bir mi? Siz o kadının olmayan bir düğünde çatlatma derdindesiniz. Ben geriliyorsam o da gerilecke nasıl bir mantıktır. Yasak aşk yaşayan bir kadın sizi neden bu kadar geriyor onu da anlamış değilim. Allah affetsin der işinize bakarsınız. Muhatap olmaz geçer gidersiniz. Sizi bu kadar strese sokan durum nedir?

Ben olsam gitmem. Niye hayatımı birileri sinir olsun diye yaşayayım. Valla benim hayatım kıymetlidir. Sizi bilmem ama böylesi şeylerle uğrasmak bana göre işsiz olmanın göstergesi. En büyük ceza umursamamak. Bırakın efendim illaki gitmek mecburiyeti varsa eşiniz gitsin bi görünsün sonuna kadar durmasına gerek yok. Sonrada günü beraber bitirin pikniğe gidin dolaşın vs. Basit düşünün birazda yaaa... Niye hep bi mücadele hemde saçma sebeplerden ötürü.

Olması gereken de budur zaten. Kimse kimseyi sevmek çocuğunun düğününe gitmek zorunda değil. Ama konu sahibinin durumu çok farklı. Gidersem o düğünde kadını nasıl mutsuz ederim derdinde.

Back
X