Sevmediğim insanın kızınin düğünü ....

Olması gereken de budur zaten. Kimse kimseyi sevmek çocuğunun düğününe gitmek zorunda değil. Ama konu sahibinin durumu çok farklı. Gidersem o düğünde kadını nasıl mutsuz ederim derdinde.
Yok ben katılmam o düğüne. Karşımdaki çok kötü biri olsa da onun evladının düğününde huzurunu bozmaya çalışmaya hakkım yok (kaldı ki bizim ablanın bana birebir kötülüğü dokunduğu halde). He oğlunun durumlarla alakası yoktur, dediğim gibi hediye alınırsa bende yardımcı olurum yeni evlenen çift için, ama kalkıpta o düğüne katılmam, çocuğu tanımam anasını sevmem.

Valla canım. Bi sen anladın ya beni teşekkür ederim burda öyle uzun uzun yazmak istemedim ama insanlarda başka yere çekti konuyu
ben sizi anladım anlamasına da.O düğüne katılmayın bence.Ve o kadının sırf özel hayatıyla alakalıysa kaygılarınız, uğraşmayın ben gibi onu yok sayın görmezden gelin.

Ben de gitmem.
Belli ki karşılıklı sevişmiyorsunuz.
Kadın beni gördüğünde gerilmez ki düğün onun düğünü. Oooooo eller havaya modundadır.
Yok yere benim kendi huzurum kaçar.
Sevmediğim insanlarla karşılaşınca mutlu olmam ben.

eşin gidecek mecbur. zira sizin düğüne de gelmiş. gayet resmi giyinin gidin. 30 dakika falan oturup gelin damadı tebrik edip çıkın.. abartılacak bişey yok.
ayrıca gitmeyi bile sorun ederken oynayım mı demen de ilginç :D

Şimdi esim deseki gel dans edelim ben Trip yapsam kalkmasam olmicak sırf oraya gittim die esimle aram bozulcak yoksa mesele oynama değil ben oturmayı tercih ederim zaten ailesiyle hiç sıkıntım yok çünkü onların bi günahı yok anaları ana degil

Şimdi esim desek gel dans edelim ben Trip yapsam sırf oraya gittim die esimle aram bozulcak yoksa mesele oynama değil ben oturmayı tercih ederim zaten ailesiyle hiç sıkıntım yok çünkü onların bi günahı yok anaları ana degil
Gitmeyin. Çok ciddiyim gitmeyin. Bu neyin kafası anlamıyorum. Kimsenin analığına laf edemezsiniz! Size ne! Ne halt ediyorsa ediyor size ne!! Kadının nefsi vardır zaafı vardır vs. Ama analığından size ne! Lafınızı bilin. Siz annemisiniz varmı çocuğunuz? Kişisel bir sebepten ötürü anneliğinize laf edilse kabul edermisiniz? Ayrıca be yapmam demeyin şeytan var nefs var.

Hiç mi işiniz yok da bunları dert ediniyorsunuz?

Eşiniz gitsin şayet istiyorsa.. Oyun mu oynayacak, takı mı takacak, ne istiyorsa yapsın.

Siz gitmeyin . Bunca hınç ile orada suratsızlık eder, gençlerin keyfini kaçırırsınız.

Kadının özel yaşamı da kızının düğününde sorun çıkarmak için yeterli bir sebep gibi gelmedi bana.

Sa na ne ya sen kimsin ayrıca anne olan bunu yaparmi sen ozaman zinaya karşı değilsin tebrik ederim seni nefismis Nefisse boşansin ne bok yiyo sa yesin çocuklarını eşi anlatan insandan insan olurmu bana benim tanıdığım insanları savunmayı ve inş bir gün öyle bi durumla karşı karşıya kalması n

Sa na ne ya sen kimsin ayrıca anne olan bunu yaparmi sen ozaman zinaya karşı değilsin tebrik ederim seni nefismis Nefisse boşansin ne bok yiyo sa yesin çocuklarını eşi anlatan insandan insan olurmu bana benim tanıdığım insanları savunmayı ve inş bir gün öyle bi durumla karşı karşıya kalması n
Noluyor ayol?
Sadece sen haklısın deyince mi iyi olunuyor?
Kadın kötü,kadın yanlış tamam!
Tamam da sana ne?
İster git düğüne ister gitme.
Ayrıca ne yaparsan yap o düğünde onu sinir edemezsin!!!!!!
İnsanlar kendi mürüvvetlerinde elalemi takmazlar.
Kendini çok önemli görüyorsun belli ki. Yanıldığını farketmen geç olmayacak...

Kızının düğününde seni kendine dert edinip sallayacağını sanmıyorum. Çıplak da gitsen umrunda olmazsın. Bence kasma.. Kendin sinir olacaksın belli ki, istemiyorsan gitme.

Kadın bir yanlışın içinde olabilir. Onu tasvip eden yok zaten ama siz de şu gereksiz hiddetiniz, nahoş planlarınız, hoşgörüsüz ve nezaketsiz tutumunuzla benim nazarımda o kadından daha fazla toplumun huzurunu bozan insan sınıfındasınız.

Eşiniz neden bu kadar kötü bir kadınla samimi o halde bence bunu sorgulayın evvela.. Buradaki beğenmediğiniz yorumlara saldırmak yerine.,

Konunun içeriğini çok yazmadım kadını sevmeme durumum çok başka evli oldu halde başkasıyla ilişkisi var ve bunu herkeste biliyor gidip biyerlerdede kalıyorlar ve bu kadının kocasını çocuklarında tanıyorum ve kanım almıyor anlıyorsunuz kadın sinsi politik Masum ayağına yatıyor nekadar anlatsam okadar eksik kalır umarım kimse böle bişe yaşamaz kadini mumkunati yok kıskanmiyirum görseniz anladınız hele eşime yakıştırmak söz konusu dahi olamaz ben yiprandiysam kusura bakmasın herkes yipranacak ve amacım sadece Oda sinir olsun

iyi de size ne

neden yıpranıyorsunuz

madem öyle açıkça söyleyin ben senden bu davranışların nedeni ile hoşlanmıyorum deyin

yetkili ile görüşün bu tarz insanlarla çalışmak istemiyorum ya ben ya o deyin

yani çözüm kadını kızının düğününde sinir etmek mi

ayrıca sen prenses gibi giyinsen kadın neden sinir olsun ya da kotla gitsen

veya pistten inmesen ya da hiç oynamasan

ben kendi düğünümde bile kim ne kadar oynadı ne giydi bilmem ki kaldı ki kızımın düğünündekini bileceğim

garip bir kininiz var gitmeyin oturun evinizde

eşin de demek ki zinaya karşı değil

hala kadınla konuşuyor selam sabah alıyor

bu şekilde yaşanmaz ki

ya umursamazsın

ya da senin için önemli ise bu kadının zinası tamamen ilgini kesersin

düğününe gideyim mi diye düşünmek aklına dahi gelmez zaten gitmezsin

sanki "aaa şöyle sinir et, böyle sinir et" demedik diye kadının zinası ortaya çıkıverdi gibi geldi

ben umursamam kim kiminle yatmış kalkmış ama umursadığım bir şey varsa da o kişiyi hayatımdan silerim iş yerinde mecbur görüşürsem de düğününe gitmeyi aklımdan dahi geçirmem

iç çelişkilerinizi çözüp hiddetsiz günler yaşamanız dileği ile

Ben kimmiyim? Sade vatandaşım ben. Peki siz kimsiniz?
Anne olan derken evet annelik kutsal bir mertebedir. Ama annede insandır melek değil. Nefs her kula verilmiştir. Anne olunca nurlarla donatılmıyorsunuz...
Ben zinaya karşı değilim değil. Yanlış yargıya varmışsınız. Ben insanların yaptığı kişisel doğru veya yanlış davranışı üzerinden anneliği sorgulayamazsınız dedim buna cüret edemezsiniz. Günahlarımız sen annesin veya değilsin diye değerlendirilmiyecek.
Boşansın veya boşanmasın size ne bana ne.. Siz neden bu kadar dert ediyorsunuz! İçinizden hayır duanızı eder kenara çekilirsiniz neden nefret duyuyorsunuz ve en önemlisi kınıyorsunuz!!
Çocuklarını eşini aldatıyorsa sizi daraltan nedir burada. Siz misiniz çocuğu veya eşi? Siz sadece üçüncü tekil şahıstan ibaretsiniz önemsizsiniz onun için. Dediğim gibi hayır duanızı edin geçin gidin.
Hata günah insanlar içindir. Tövbe de insanlar içindir. Son cümleyi pek anlayamadım ama sanırım başıma böyle bişey gelmesi manasında mı konuştunuz. Şayet öyleyse böyle bir insan bana zarar verir diyorsam kınamak yermek yerine uzak dururum. Dua ederim. Böyle bir olayla sınanırsam eğer sizin gibi gözlerimi kısıp ''bak bak şuna bak....'' diye başlayan mahalle dedikodusu yapmam. Allah korusun.

Valla canım. Bi sen anladın ya beni teşekkür ederim burda öyle uzun uzun yazmak istemedim ama insanlarda başka yere çekti konuyu
Ya sanki 7/24 sizinle yaşıyormuşuz gibi konunun önemli olan detayını yazmıyorsunuz bide üstüne biz başka yere çekmiş oluyoruz hayret bişey. Yine konun eksik. Tamam kadın kocasını aldatmış adi pislik biri olsun da. Ben yıprandım oda yıpranacak ne alaka. Ne bekliyorsunuz ki sihirli küreden mi bakalım konunun detayına

Sen benim eşime bok ataması önce bi çürmune bak ondan sonra hadi ikile burdan sanki senin anneliğine bişe diyen oldu konuşuyorsun bide burda neyi savunduğu bilsen kendinden utanirsin hadi çik burdan istemiyorum kaybol konumdan...benim esimin tirnagindakı kır olamazsın. .. hadi nasssssss guzelimm

Sen benim eşime bok ataması önce bi çürmune bak ondan sonra hadi ikile burdan sanki senin anneliğine bişe diyen oldu konuşuyorsun bide burda neyi savunduğu bilsen kendinden utanirsin hadi çik burdan istemiyorum kaybol konumdan...benim esimin tirnagindakı kır olamazsın. .. hadi nasssssss guzelimm
Ayyyy üffff....
Yine mi geldiler????

Bi kere burada ki üyelerle konuşurken üslubunu düzgün takınacaksın. İkincisi çık konumdan diye emir veremezsin kimseye burası bi sosyal forum işine gelen yoruma gel canım gelmeyene git yok öyle bi lüks. Madem yorum almayı sindiremiyorsan yazma silah mı dayadılar

Benim anladığım kadın kocanızın yanında masum iyi kadın rollerine giriyor siz de bunu kaldıramıyorsunuz.
Bu kadının ahlaksızlığını tek siz biliyorsanız kocanıza anlatın ve uzak durun. Kocanız bildiği halde onunla görüşmekte bir sakınca görmüyorsa siz rahatsız olduğunuzu ve böyle bir insanla konuşmak istemediğinizi söyleyeceksiniz.
Düğüne gideyim onu rezil edeyim tavırlarına girerseniz sadece kendinizi rezil etmiş olursunuz. Kadın yine kocanızın gözleri önünde masum tavırlar sergileyecektir. Siz de huzursuzluk çıkarmış eş konumuna gireceksiniz.
Sanırım kocanızı o kadından kurtaramadığınız için bu kadar öfkelisiniz. Metresi olan bir adam çocuğunu evlendirse yine rezil etmek ister miydiniz?

yahu elalemin özel hayatından size ne ya
ayrıca bunu dedim diye de diğer yorumcu arkadaş gibi zinaya karşı değilsin demekki diyeceksen sakın deme
Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil a katılıyorum, özel hayatında yaptığı hatalar onun nasıl bir anne olduğu konusunda size laf söyleme hakkı vermez
bu kadına niye bu kadar taktın anlamadım görmezden gelmek bu kadar mı zor
onun hatası onun günahı seni zerre ilgilendirmez ve bence sakın gitmeyin yok nasıl sinir ederim yok bilmem ne
kadının en mutlu gününü zehir etmeye çalışıyorsunuz ayıp yani
bi de yok eşimle kavga ederim bilmem ne :stop:

Back
X