sevmediğim insanları görünce kötü oluyorum

arkadaşlar öncelikle şunu söyliyeyim
ben sevmediğim hatta kavgalı olduğum insanları görünce veya kavgalı olduğum birinin en yakın arkadaşlarını görünce sinir oluyorum yani onlardan kaçasım geliyor ve bu durum çok sinirimi bozuyor halbuki ne var yani kaçacak? Ama ben kaçıyorum işte çünkü kötü oluyorum mutsuz oluyorum sinirleniyorum yüzlerini görmek istemiyorum.Ben onları sevmiyorum onlarda beni sevmiyorlar ama karşılaşınca kötü oluyo diyelim ben gördüm onlar beni görmesin istiyorum kaçıyorum. Derdimi anlatmak istedim yorum yaparsanız tavsiyede bulunursanız çok sevinirim kızlar

aynen bende ole oluyorum sevmedıgım bırısını gorunce konusasım edesım gelmezz davranıslarımdan bellı olur yaı karsıdakı ınsan anlar onu sevıp sevmedıgımı ama bu hıc ıyı olmuyo cnm hayatta bıraz ıkı yuzlu olacankı yer tutasın yanı sevmesende sevıyomus gıbı yapacan bellı etmıceksın

arkadaşlar öncelikle şunu söyliyeyim
ben sevmediğim hatta kavgalı olduğum insanları görünce veya kavgalı olduğum birinin en yakın arkadaşlarını görünce sinir oluyorum yani onlardan kaçasım geliyor ve bu durum çok sinirimi bozuyor halbuki ne var yani kaçacak? Ama ben kaçıyorum işte çünkü kötü oluyorum mutsuz oluyorum sinirleniyorum yüzlerini görmek istemiyorum.Ben onları sevmiyorum onlarda beni sevmiyorlar ama karşılaşınca kötü oluyo diyelim ben gördüm onlar beni görmesin istiyorum kaçıyorum. Derdimi anlatmak istedim yorum yaparsanız tavsiyede bulunursanız çok sevinirim kızlar

bende çok yapıyorum maalesef bunu karşılaşmamak daha iyiymiş gibime geliyor ama yine de bir şekilde tekrar tekrar ve tekrar karşımıza çıkmaya devam ediyorlar benim karnıma ağrılar girer genelde her ne kadar orada yokmuş gibi davransam da yanından geçerken kulaklığımı takıyorum sesini duymamak için

aynen bende ole oluyorum sevmedıgım bırısını gorunce konusasım edesım gelmezz davranıslarımdan bellı olur yaı karsıdakı ınsan anlar onu sevıp sevmedıgımı ama bu hıc ıyı olmuyo cnm hayatta bıraz ıkı yuzlu olacankı yer tutasın yanı sevmesende sevıyomus gıbı yapacan bellı etmıceksın

bu durum çok canımı sıkmaya başladı canım yani kaçıyorum resmen bildiğin kaçıyorum sanki beni yicek:18::1:

aslında ben bana bişey demelerinden çekiniyorum çünkü muhattap olmak istemiyorum istemediğim için de onları gördüğümde onlar beni görsün istemiyorum arkamdaysa ya hızlı hızlı yürürüm yada yolumu değiştiririm çok sinir bozucu bişey

İnsanları önemsememeyi dene:ssz:
Ben de tam tersiii inada dururum, kendimden emin emin yürürüm. Ben sinir olucağıma karşımdaki olsun:27:

çok ama çok haklısın ben öyle olamıyorum işte hatta diyorum ki bana daha fazla sinir olmasın ki gelip sataşmasın uğraşamam falan diye of

O biraz kendine güvenle alakalı.
Sinir olacak insan görmese de yine olur ki.
Sen kendine güven normal yolunda yürü, rahatsız olan yönünü değişsin.

Back
X