- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Kızlar merhaba .1 buçuk yıllık öğretmenim daha yeniyim yani.Bilmedigim küçük bir şehire atandım . Gelir gelmez insanları tanımadığım için bir bayan öğretmenle samimi oldum komşumdu o zamanlar .Sonra o beni kendi okulundan arkadaşlarıyla tanıştırdı . Erkek hocalardan biri görüşmek için cokmugrasti benimle .Ama sevgili olmadık hatta konuşmadık bile sevgili anlamında sadece şansını denedi Kendi okulunfaki herkese benimle sevgili oldugunuz soylemis oyle Bi şey olmadığı halde .benim komşu saydgim samimi.arkadasim da evet onlar sevgili demiş . Ben bunu duyunca ikisiyle de konuşmadım hatta çok kötü tartıştım cunku öyle bir durum olmadığı halde ikisi de bu şekilde her yerde konusmu s.Hadi erkek olan hoşlandı öyle soyledi (o bile yanlış)ama bayan olan benim.arkadasim olduğu icin herkes de inanmış.Hatta o erkek hoca tacize varacaj sekilde ariyordu mesaj atiyordu bikmistim.artik .Cok tartıştım ikisiyle de ve numaramı değiştirin o dönem evimi de değiştirdim mesafemi koydum. Şimdi yeni atamalar geliyor okullara benim okulum.degisecek .Onların okuluna gitme ihtimalim.var nasıl davranicam bilemiyorum. Ben gelmeden diğer öğretmeleri de doldurup bana cephe alır herkes diye endişeliyim.Nasil davranmalıyım.kizlar ?