Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunaldım sevmediğim hatta nefret ettiğim insanlarla aynı ortamda olmaktan. Bana yok sayın demeyin varlıklarını gözüme sokuyorlar dibime kadar geliyorlar sıkıldım 3 kişiden maalesef ki konfor alanımda onlar da var
İş arkadaşları ile keşke boşanma kuralı olsaBoşan.
Peki ya onlar da sizin için aynı şeyi düşünüyorsa ?Bunaldım sevmediğim hatta nefret ettiğim insanlarla aynı ortamda olmaktan. Bana yok sayın demeyin varlıklarını gözüme sokuyorlar dibime kadar geliyorlar sıkıldım 3 kişiden maalesef ki konfor alanımda onlar da var
Keşke düşünüp uzak dursalar benden dibimde bitivermeselerPeki ya onlar da sizin için aynı şeyi düşünüyorsa ?
Bende işyerinde aynı durumdayım herkes çok itici ayrılmayı düşünüyorumBunaldım sevmediğim hatta nefret ettiğim insanlarla aynı ortamda olmaktan. Bana yok sayın demeyin varlıklarını gözüme sokuyorlar dibime kadar geliyorlar sıkıldım 3 kişiden maalesef ki konfor alanımda onlar da var
Diğer konuda da bi çok tavsiye verildi, farklı ne söylenebilir ki? Yok sayın demeyin demişsin; ortam değiştiremiyosan, sürekli kavga edecek halin de yok, yok sayacaksın. Elbette zor, insanın siniri bozulur tabii ama uzak durup işine bakmaktan başka da yol yok.Bunaldım sevmediğim hatta nefret ettiğim insanlarla aynı ortamda olmaktan. Bana yok sayın demeyin varlıklarını gözüme sokuyorlar dibime kadar geliyorlar sıkıldım 3 kişiden maalesef ki konfor alanımda onlar da var
İki üç ters cevap ver senden kötüsü olmaz.Keşke düşünüp uzak dursalar benden dibimde bitivermeseler