• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmek, sevilmek istiyorum.

galafa

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
66
Puanlar
18
Ben hayatımda birileri olsun istiyorum ama bir türlü ne ortamım oluyor ne de tanışabiliyorum. Bazen aşırı yalnız ve sevilmez hissediyorum gerçekten. Kurs vs dahil oldum ama denk gelmedi, artık nasipsiz miyim diye düşünmeye başladım.
Hiç sevilmedim ve merak ediyorum gerçekten nasıl bir his

Ben hayatımda birileri olsun istiyorum ama bir türlü ne ortamım oluyor ne de tanışabiliyorum. Bazen aşırı yalnız ve sevilmez hissediyorum gerçekten. Kurs vs dahil oldum ama denk gelmedi, artık nasipsiz miyim diye düşünmeye başladım.
Yaş kaç? Kurs ortamı dışında takıldığınız başka ortam var mı? Sosyal biri misiniz? Arkadaş çevrenizden size birini tanıştıracak kimse yok mu?

Kaç yasindasiniz?

Yaş kaç? Kurs ortamı dışında takıldığınız başka ortam var mı? Sosyal biri misiniz? Arkadaş çevrenizden size birini tanıştıracak kimse yok mu?
34'e az kaldı. İş var ama çok kısır bir ortam, benim gibi bir sürü bekar kadının olduğu bir yer. Ve arkadaş çevremden de yok maalesef

Acaba çok mu secicisiniz? Benim bir arkadaşım var kimseyi beğenmiyor mesela. Sizinki de böyle bir durum olabilir mi?
Ya değilim diyemem ama seçebilecek kadar karşılaşmıyorum bile o derece yani

Ya değilim diyemem ama seçebilecek kadar karşılaşmıyorum bile o derece yani

Anladım. Elbette seçici olacaksınız ama bazıları bu durumu abarttikca abartıyor. Umarım en kısa sürede sevip sevileceginiz, gönlünüze göre biri çıkar karşınıza.

Back
X