Sevmek yetmiyormus bazen..

forever6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
175
44
98
35
. 3 aylık ilişkim bitti ve bir haftadır konusmuyoruz. Ablam durumu sormak için ona mesaj atmış kendisi şöyle demiş; ben hala seviyorum ancak sevmek yetmiyormus anlamak daha önemliymiş yoksa gönüllere yük olunur baska birsey degil demiş ben bu durumda napcam bilmiyorum döner mi dönmezmi fikir verin nolur arkadaslar

. 3 aylık ilişkim bitti ve bir haftadır konusmuyoruz. Ablam durumu sormak için ona mesaj atmış kendisi şöyle demiş; ben hala seviyorum ancak sevmek yetmiyormus anlamak daha önemliymiş yoksa gönüllere yük olunur baska birsey degil demiş ben bu durumda napcam bilmiyorum döner mi dönmezmi fikir verin nolur arkadaslar
Demek ki anlaşamıyordunuz.
Dönmese daha iyi değil mi sence?

Başta iyiydi sonradan bazı iş ev problemleri oldugu için bana zaman ayırmamaya isteksiz davranmaya basladı bende üstüne gittim anlatmadı sorunlarını kendi çözermiş kimseye anlatmazmıs yapısı buymus. Bende paylasmadıktan sonra benim hayatında ne işim var vs. dedim hep bitirme noktasına geliyoruz diye çekti gitti ablamada bunları demiş

Gerçekten anlaşamıyormuşsunuz.
Adam dertlerini anlatmaktan hoşlanmıyormuş,sen de zorlamışsın.
Sonuç ortak noktada buluşamamışsınız.

Bende bir haftadır hiçbir sey yapmadım Lale hanım. Ama çok mutsuzum çözüm bulamıyorum oda ulaşmıyor. Sorunlarını cözene kadar zaman istemişti ama benim kafama takılan paylaşmıyor olmasıydı.

Back
X