Sevmeyen birisi bu kadar uğraşır mı?

Xlovelyxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2018
110
232
103
30
Hanımlar merhaba sizce sevmeyen birisi yaklaşık 5 aydır her seferinde reddedilmesine rağmen her seferinde tekrar tekrar barışmak için uğraşır mı? (4 senelik geçmişimiz var. Basit bir nedenden ayrılmıştık)

Hanımlar merhaba sizce sevmeyen birisi yaklaşık 5 aydır her seferinde reddedilmesine rağmen her seferinde tekrar tekrar barışmak için uğraşır mı? (4 senelik geçmişimiz var. Basit bir nedenden ayrılmıştık)
Aslında abirsuru sebebi olabilir. Hırs yapmıştır, başkasını bulamamistir, sizi seviyordur, aliskanliktir vs.
Ama 4 yıl geçmiş varsa alışkanlık olabilir daha çok. Onu tanıyan biri anlayan birisiniz sonuçta.

Birsürü nedeni olabilir. Bu kadar bilgiyle bişey diyemeyiz. Neden ayrıldınız?

Sizi seviyor mu sevmiyor mu bilemem ama peşinden koşmak, uğraşmak tek başına bir sevgi belirtisi değildir. Bazısı takıntıdan, sıkıntıdan, macera arayışında bile koşabiliyor çünkü. Ama belki de seviyordur, hiçbir şey anlatmamışsınız ki, tahmin etmek zor.
Bu bir kenara, nasıl sorunları vardı ki, sizi kendinden uzaklaştırdı? Yani 4 senelik geçmişi olan insanlar, iyi günde kötü günde birlikte olma kıvamına gelmiş olmalıydı diye düşünüyor insan.

Basit bir nedenden ayrılacak kadar zayıf kalmış 4 senelik bağ ama.
Ve 5 aydır sürüyor bu ayrılık. Kopuk bir şeyler var gibi.
Neden 5 aydır barışmadınız 4 sene geçirdiğiniz adamla neden de küçük?

6 ay peşimden koşan kişi tarafından 3. haftada aldatıldığımı öğrenmiştim. Arayıp “böyle böyle duydum, açıklaman var mı?” diye sorduğumda telefonu yüzüme kapatmıştı. Bir daha hiiiiiiiç görmedim,sesini bile duymadım.

Peşinden koşmak, seviyor anlamına gelmiyor yani. :)

Bir dönem sorunları vardı içine kapandı ve kimseyle görüşmedi daha doğrusu kimseyi istemedi
Demek ki duygularıyla hareket eden birisi.
Yani, ileride seni en kötü zamanında bile terk edebilir. Duygusal kararlar alan aklı yerine duygularıyla yol alan insanlardan köşe bucak kaçıyorum, hem mantıksızlar hem güvenilmezler. Bu duygusallıklarını da ota çöpe bahane ederek canları nasıl istiyorsa öyle davranırlar.
Sizinle illa barışmak istemesi tamamen kendisini düşündüğünden.
Yani sizi sevdiğini söyleyemem, emin olduğum tek şey o an canı öyle istiyor ve alana kadar da uğraşacak, alınca da çok geçmeden sıkıntılar baş gösterecek.

4 senelik ilişkiyi basit bi nedenden bitirip aylarca karsı tarafın cabasına ragmen neden barısmaz bi insan bana asıl bu tuhaf geldi

ay ben bu forumdakileri anlamıyorum
biri beni çok seviyor bana değer veriyor biliyorum görüyorum der 2. cümlesi ama arkadaşlarıyla benden daha çok zaman geçiriyor olur
biri der bana çok değer veriyor ama her şeyime bağırıyor çağırıyor der
birinin peşinden koşmak kolay ki, mesaj atarsın, ararsın yani bunlar fedakarlık gerektiren şeyler değil ki
üstte bir arkadaşın yazdığı gibi 3. haftada aldatıldığını ya da onun zaten bi nişanlısı vsi olduğunu öğrenebilirsin.
bazı şeylere çok çabuk kanıyorsunuz, yapmayın, siz zarar görürsünüz.

Back
X