sevmeyi mi bilmiyorum ?

Dionee

Sev kendini ;)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
6.542
16.080
498
merhaba hanımlar,gününüz kutlu olsun.

birkac zamandır size bu konuyu açıp açmamak arasında kalmış olup içim içimi kemirdikten sonra yazıyorum lakin vereceğiniz cevaplara göre net bir karar almamı sağlayabilirsiniz çünkü yaşadığım şehri değiştireceğim bu (doğduğum yere ) onun yanına gitmem veya başka bir şehirde kalabilirim bunun için ... uzağız diye mi böyle evet yan yana iyiyiz.

uzun bir ilişkiden çıktım ardından bana her koşulda yanımda olup benim zerre üzülmememi isteyen biri ile beraberim.aynı şehirde olan ilişkimiz şuan farklı şehirlerde devam etmekte...

ilişkimizin seyri tam da bu artık birbirimizin agzından çıkacak cümleleri tahmin eder olduk galiba...
belki bana vakit ayırmıyor veya ben sevmeyi - sevilmeyi bilmiyorum aslında onu da bilmiyorum.

sabah ilk mesajı ben atarım 'günaydın' o da buna cevap verir veya ekstra bi cümle kurar 'nasılsın ?'

sonraaa koskoca bir gün geçer gün icinde belki maksimum 24 saatli dilimde 5 dakikalık bir arama,sınırlı cümlelerden oluşan...
birkaç gece mesaj ... günün nasıl geçti. bes dakika sürmez o da...

çocukca mı takıldığım şey , yoksa 30 yaşlarına gelecek bir çiftin birbirini tanıması adına yetersiz mi beni düşündürüyor.bahanesi telefon sevmiyorumdur. gece ararım nasıl olduğunu sorarım sana zaten bu verdiği cevap...gün içinde merak ediyorum ama ben de ... ama ilişkinin başında kendini bu şekilde anlatmadı veya ben böyle anlamamıştım.

kadınız ilgi bekliyoruz.düşünülmek,önemsenmek istiyorum.galiba bu bana yeterli gelmiyor...

hayatım boyunca ben sağlıklı düzgün ilişki kuramadım geriye dönüp baktığımda .hep sorunlu insanları çekmişim. :D nasıl doğru ilişki yürütülür bilmiyorum belki de...

ama artık eğitimini tamamlamış , işini gücünü almış , düzenini oturtmuş bir kadın olarak nokta atışı yapmak istiyorum. çok mu bu :D yine mi gol değil demek yerine :D elbette her şey eş demek değil bunun da bilincindeyim.

sen ilgilen , sen sor diyeceklere sesleniyorum ; ben trip atan , şımarık çocuk gibi davranan biri değilim her dakika ilgi diye beklemiyorum.dünya telaşı içinde kaybolup giderken gün içinde mutlu olmak- mutlu etmek isterim, ben bunları yapıyorum veya yaptığımı düşünüyorum. :KK16:

çok yakın zamanda iki olayımız oldu ; yine tüm gün bir günaydın bir iki dakikalık kendisine bir şey soyleyip kapatmanın ardından ... koskoca bir gün devirdik beni arayacağını söyledi.bense bekledim sebat içindeeeee sonra sıramı başkası aldı :D iki saat biri ile konuşuyor be kardeşim sıra benimdi :D neymiş çok yakın arkadaşıymış. söyle o zaman dionee arkadaşımla konusup doneceğim.tam bana zaman ayırmanı beklediğim o an başkasına vakit ayırma artık... neymiş bana müsait değilim diyorsa ben neden diye sormayacakmışım.

geçen konuştuğumuzda da tatil zamanı çalıştığı için 'saat kaçta geldin' diye sorduğumda sakınnn banaaaa saat sormaaaa,hesap sormaya bağladı ' bense laf olsun diye sordum tatili ziyan oldu diye ...

neymiş bana hesap vermezmiş , deli mi ne :D hesap kimse kimseye vermez ama danışmak , paylaşmak çok ayrı bunu düşünüyorum.

bu arada seni sevmiyor olsam senle görüşmem diyor çünkü artık bunu sorgular oldum.seviyormuşş :63:
çocukca her dakika ilgi istemiyorum ama gün içinde düşünülmek ... stresli bir işe sahibiz kendi hayatımızın içindeki stresler bir yana bunlardan uzaklaşmak ...
eğlenceliyimde,sorun yaratan , trip atan biri de değilim ama neden bu ilişki bu kadar sınırlı...aynı sehirde olsak bunlar sorun değil uzaktayken de ben mi abartıyorum , ben sevmeyi mi bilmiyorum.

kuzum sen dünya güzelisin ya napıyorsun bu hödükle kendine gel
kızdım özür dilerim yani ilgiyi sevgiyi hakeden insansın yani ne demek saat sorma hesap sormak değil ki bu
ben benimkine hep soruyorum ne olacak bunda ne var ki

Konuşacak bir şeyiniz olmayan biriyle bir ömür geçmez. Şimdi böyleyse evliyken merhaba merhabadan öteye geçemezsiniz. Üzgünüm ama böyle..

Yanlış anlama arkadaşım da bana gün içinde bir ,iki günaydın,nasılsın,çiçeğim,böceğim,seviyorum muhabbeti yaptıktan sonra kaybolan adamdan ben sıkılırım.
Böyle yürütemem ben ilişki ya.
Çoktan ayrılmıştım.

arama konusunda bir şey diyemem. ben de zırt pırt arama olsun istemem ama gün içinde aklına seni hatırlatacak bir şey gelir, bir mesaj atar, hoşluk olur. olmazsa da bence de akşam konuşmak daha makul, hem birbirinize anlatacak bir şeyiniz olur, konuşma bölünmez vs..
amaaaaaaa su bana hesap sorma, saati söylemem, onu soramazsın, bına karışamazsın diye kendi kendine atarlanan adamdan koşarak kaçardım ben olsam. ne yaşamış da böyle manyak olmuşsa gitsin tedavi olsun.
basit sorulara böyle tepki verilmez.

kuzum sen dünya güzelisin ya napıyorsun bu hödükle kendine gel
kızdım özür dilerim yani ilgiyi sevgiyi hakeden insansın yani ne demek saat sorma hesap sormak değil ki bu
ben benimkine hep soruyorum ne olacak bunda ne var ki
ya canım benim güzel düşüncelerin için tşk ederim.sen de öylesin.bilmem artık tıkandım bu konuda :110: kendimi sorgular oldum

merhaba hanımlar,gününüz kutlu olsun.

birkac zamandır size bu konuyu açıp açmamak arasında kalmış olup içim içimi kemirdikten sonra yazıyorum lakin vereceğiniz cevaplara göre net bir karar almamı sağlayabilirsiniz çünkü yaşadığım şehri değiştireceğim bu (doğduğum yere ) onun yanına gitmem veya başka bir şehirde kalabilirim bunun için ... uzağız diye mi böyle evet yan yana iyiyiz.

uzun bir ilişkiden çıktım ardından bana her koşulda yanımda olup benim zerre üzülmememi isteyen biri ile beraberim.aynı şehirde olan ilişkimiz şuan farklı şehirlerde devam etmekte...

ilişkimizin seyri tam da bu artık birbirimizin agzından çıkacak cümleleri tahmin eder olduk galiba...
belki bana vakit ayırmıyor veya ben sevmeyi - sevilmeyi bilmiyorum aslında onu da bilmiyorum.

sabah ilk mesajı ben atarım 'günaydın' o da buna cevap verir veya ekstra bi cümle kurar 'nasılsın ?'

sonraaa koskoca bir gün geçer gün icinde belki maksimum 24 saatli dilimde 5 dakikalık bir arama,sınırlı cümlelerden oluşan...
birkaç gece mesaj ... günün nasıl geçti. bes dakika sürmez o da...

çocukca mı takıldığım şey , yoksa 30 yaşlarına gelecek bir çiftin birbirini tanıması adına yetersiz mi beni düşündürüyor.bahanesi telefon sevmiyorumdur. gece ararım nasıl olduğunu sorarım sana zaten bu verdiği cevap...gün içinde merak ediyorum ama ben de ... ama ilişkinin başında kendini bu şekilde anlatmadı veya ben böyle anlamamıştım.

kadınız ilgi bekliyoruz.düşünülmek,önemsenmek istiyorum.galiba bu bana yeterli gelmiyor...

hayatım boyunca ben sağlıklı düzgün ilişki kuramadım geriye dönüp baktığımda .hep sorunlu insanları çekmişim. :KK70: nasıl doğru ilişki yürütülür bilmiyorum belki de...

ama artık eğitimini tamamlamış , işini gücünü almış , düzenini oturtmuş bir kadın olarak nokta atışı yapmak istiyorum. çok mu bu :KK70: yine mi gol değil demek yerine :KK70: elbette her şey eş demek değil bunun da bilincindeyim.

sen ilgilen , sen sor diyeceklere sesleniyorum ; ben trip atan , şımarık çocuk gibi davranan biri değilim her dakika ilgi diye beklemiyorum.dünya telaşı içinde kaybolup giderken gün içinde mutlu olmak- mutlu etmek isterim, ben bunları yapıyorum veya yaptığımı düşünüyorum. :KK16:

çok yakın zamanda iki olayımız oldu ; yine tüm gün bir günaydın bir iki dakikalık kendisine bir şey soyleyip kapatmanın ardından ... koskoca bir gün devirdik beni arayacağını söyledi.bense bekledim sebat içindeeeee sonra sıramı başkası aldı :KK70: iki saat biri ile konuşuyor be kardeşim sıra benimdi :KK70: neymiş çok yakın arkadaşıymış. söyle o zaman dionee arkadaşımla konusup doneceğim.tam bana zaman ayırmanı beklediğim o an başkasına vakit ayırma artık... neymiş bana müsait değilim diyorsa ben neden diye sormayacakmışım.

geçen konuştuğumuzda da tatil zamanı çalıştığı için 'saat kaçta geldin' diye sorduğumda sakınnn banaaaa saat sormaaaa,hesap sormaya bağladı ' bense laf olsun diye sordum tatili ziyan oldu diye ...

neymiş bana hesap vermezmiş , deli mi ne :KK70: hesap kimse kimseye vermez ama danışmak , paylaşmak çok ayrı bunu düşünüyorum.

bu arada seni sevmiyor olsam senle görüşmem diyor çünkü artık bunu sorgular oldum.seviyormuşş :63:
çocukca her dakika ilgi istemiyorum ama gün içinde düşünülmek ... stresli bir işe sahibiz kendi hayatımızın içindeki stresler bir yana bunlardan uzaklaşmak ...
eğlenceliyimde,sorun yaratan , trip atan biri de değilim ama neden bu ilişki bu kadar sınırlı...aynı sehirde olsak bunlar sorun değil uzaktayken de ben mi abartıyorum , ben sevmeyi mi bilmiyorum.
Ayril geleceği yok

ya canım benim güzel düşüncelerin için tşk ederim.sen de öylesin.bilmem artık tıkandım bu konuda :110: kendimi sorgular oldum
bulmuş hem tatlı hem güzel kızı kafama göre davranırım nasılsa kaçmaz aman diyor
saf temiz halini değerlendiriyor
harcama kendini böyle tiplerle bence yol ver daha güzel insanlar var

Yanlış anlama arkadaşım da bana gün içinde bir ,iki günaydın,nasılsın,çiçeğim,böceğim,seviyorum muhabbeti yaptıktan sonra kaybolan adamdan ben sıkılırım.
Böyle yürütemem ben ilişki ya.
Çoktan ayrılmıştım.
lale hanım tşk ederim yorumunuz için. ben bu durumda kendimle uğraştım normali ne onu da bilmediğimi düşünüyorum.bunun tanımı olamaz.5 kere nasılsın , 6 kere seviyorum değil ama ne ki

bulmuş hem tatlı hem güzel kızı kafama göre davranırım nasılsa kaçmaz aman diyor
saf temiz halini değerlendiriyor
harcama kendini böyle tiplerle bence yol ver daha güzel insanlar var
canım benim eksik olma

lale hanım tşk ederim yorumunuz için. ben bu durumda kendimle uğraştım normali ne onu da bilmediğimi düşünüyorum.bunun tanımı olamaz.5 kere nasılsın , 6 kere seviyorum değil ama ne ki
Rica ederim.
Bu işin normali olmaz,herkesin beklentisine göre ilişki şekillenir.
Bak bir arkadaş gün içinde konuşmayı kendisi de sevmediğini söyledi,akşama muhabbet kalsın dedi,o da haklı. Sen de bu açıdan bakıyorsan devam et tabii...
Benim bir arkadaşım da gün içinde sadece ekmek,su,süt siparişleri konuşur,akşama da yemek aynı masada,sonra ayrı odalara televizyon,adam maç,kadın dizi. Yemekte ne konuşuyorlarsa o kadar yani. Sorsan o da çok mutlu. Her ilişki birbirinden o kadar farklı ki.
Bense kocamla tüm gün beraber çalıştığımız halde illa anlatacak bir şeyler bulup vız vız konuşurum. Akşama da ya atladıklarımı ya televizyonda izlediklerimiz hakkında bir yorumum olur muhakkak. Ayrılırdım,sıkılırdım demem o yüzdendi.
Sen önce ne istediğine karar ver,kendini tanı. Sonra insanları elemek daha kolay olacaktır.

Muhabbeti olmayan insani sevmem, hele bir omur gecirmeyi hiic dusunmem.

Ya benim sevgilim varsa ben onunla konusurum abi hele uzak sehirlerdeysek telefonu koluma monte ederim. Darlamak filan degil yanlis anlasilmasin, oyle bir bayik degilim ama gun icinde 2-3 mesaj inanilmaz az. Merak etmez mi ya insan sevgilisi ne yapiyor, nasil, gunu nasil geciyor diye?

Sohbet edecek konu kalmamasi nasil oluyor onu da bilmiyorum, karsimda sevdigim biri varsa sabahlara kadar konusurum. Kisilikle alakali sanirim. Yine de ne olursa olsun adamin ciddiye almadigini/sevmedigini hissettim.

arama konusunda bir şey diyemem. ben de zırt pırt arama olsun istemem ama gün içinde aklına seni hatırlatacak bir şey gelir, bir mesaj atar, hoşluk olur. olmazsa da bence de akşam konuşmak daha makul, hem birbirinize anlatacak bir şeyiniz olur, konuşma bölünmez vs..
amaaaaaaa su bana hesap sorma, saati söylemem, onu soramazsın, bına karışamazsın diye kendi kendine atarlanan adamdan koşarak kaçardım ben olsam. ne yaşamış da böyle manyak olmuşsa gitsin tedavi olsun.
basit sorulara böyle tepki verilmez.
+1000

Mesajı, telde konuşmayı ben de sevmem, ama adam bildiğin saygısız ve kendini sadece erkek olduğu için üstün atfeden cinsten.

Siz tel beklerken 2 saat başka arkadaşıyla konuşması da ayrı facia. Önemsemiyor bariz. He bir de isteyince sohbet edecek mevzu da buluyormuş demek.

Buna yıllarınızı heba etmeyin bence.

Sana bunu en iyi içindeki ses söyler, onu ihmal etme
Biz kadınlar o sesi ihmal ettiğimiz için üzülüyoruz çoğu zaman
3 ay önce olsa buradaki herkes gibi yorum yapardım ama şu anki sevgilim karada zaman geçirdiği nadir olduğundan haberleşme bizde de sıkıntı oluyor
Ama sevildiğimi hissettiriyor ben de arada sinyal yakaladığım kadarıyla artık yolunu gözlüyorum :KK45:

Gün içinde sürekli mesajlaşmak yada aranmak yüz yüze gelindiği andaki sohbet ortamında konuşacak konuları maalesef bitiriyor.

Sohbet edecek konu kalmamasi nasil oluyor onu da bilmiyorum, karsimda sevdigim biri varsa sabahlara kadar konusurum. Kisilikle alakali sanirim. Yine de ne olursa olsun adamin ciddiye almadigini/sevmedigini hissettim.

aslında sohbet edecek konu kalmaması değil bu. biz de eşimle haftada 1-2 iş güç, çocuk uykusuzluk demez sabahlarız. ama yüz yüze :)
iş yerinde yada yanımızda birileri varken ne eşim benle rahat konuşabilir ne ben onunla.
aramızdaki sansürsüz iletişimi henüz başkalarının kaldırabileceğini düşünmüyorum :) bir şey anlatacak olsa konuşma yarıda kalacaksa hiç olmasın daha iyi kafasındayım.

öylesine arayacaksak birbirimizi o da önceden oluyordu da, yaş kemale erdi galiba,
nasılsın? sen nasılsın? e iyi.
diyip telefon kapatmanın çok bir anlamı kalmadı.
ara sıra mesaj atar, beni hatırlatan, anımız olan bir şey denk gelse;
mandalina, karahindiba, basketbol sahası falan gibi, fotoğrafını çekip onunla ilgili bir şey yazar ama haftada 1-2 o da.
iletişim farklıları olması normal, önemli olan aynı iletişim yolunu tercih ettiğin biri olması galiba

Back
X