Sevmiyor ama içindeki kıpırtı (?)

bikusolsam

kalbin bana şifa..
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
1.318
29
48
Bursa

Kızlar beni biliyorsunuzdur bazılarınız. 8 yıllık bir ilişkiden çıktım (yani toplam 8 yıl)
Çok çok seviyordum,evlilik planları kurduğum insandı.
Kendimi zar zor toparlamakla uğraşıyorum. Onsuzluğa alışmaya çalışıyorum.
Bugün bir arkadaşıyla konuşmuş.
Benim için;"gerçekten sevmiyorum,ama yine de içimde ona karşı bir kıpırtı var" demiş.
Yahu bu ne demek oluyor? Sevmiyorum demesi içimi öyle acıttı ki bir kez daha.
Bende ki tüm onu hatırlatan her şeyi bir koliye toplayıp kilere koydum. Yeter ki daha fazla canım acımasın diye.
Hepsini ağlayarak kaldırdım onca yıl,onca yaşanmışlıklar,o burukluk hissi.
Ve ardından kurduğu cümledeki çelişkiye bakar mısınız? "sevmiyor ama içinde kıpırtı var"
Sizce bu ne demek oluyor? :50:

bence bu ilişkide çok bunalmış demek oluyor. ne yaşadınız, nasıl ayrıldınız bilmiyorum daha öncesindeki paylaşımlarınızı okumadım ama 8 yıl dile kolay. gercekten sevmiyorsan sevmiyorsundur içinde kıpırtı filan olmaz. kıpırtı ne zaman olur flört döneminde. henüz çiftlerin birbirini sevmedikleri ilk dönemde olur. kafa karıştırmak istemem ama bence sizin ilişkinizde hala umut var. biraz uzak durun derim sizi gercekten kaybettiğini anlamasını sağlayın

bence bu ilişkide çok bunalmış demek oluyor. ne yaşadınız, nasıl ayrıldınız bilmiyorum daha öncesindeki paylaşımlarınızı okumadım ama 8 yıl dile kolay. gercekten sevmiyorsan sevmiyorsundur içinde kıpırtı filan olmaz. kıpırtı ne zaman olur flört döneminde. henüz çiftlerin birbirini sevmedikleri ilk dönemde olur. kafa karıştırmak istemem ama bence sizin ilişkinizde hala umut var. biraz uzak durun derim sizi gercekten kaybettiğini anlamasını sağlayın

Kötü bir şekilde ayrılmadık sıkıldığını söyleyip gitti. Benimde anlayamadığım bu; sevmeyen insanın içinde neden kıpırtı olur ki? Çok haklısın o dönemlerde oluyor genelde. Bilemiyorum hiç, yaklaşık 20 gündür ne yüzümüzü gördük ne de konuştuk. Dönmesini istiyorum ama sevmiyorum demiş. Ötesi olabilir mi bunun? :50:

olur, özellikle uzun süreli ilişkilerde ötesi olur. bu devirde uzun süreli ilişki diye bir sey kalmadı zaten. oyle bir anlar ki kıymetini inanamazsın. benim başıma geldiği için biliyorum. 3 yıllık ilişkim bitmişti 3 senede bütün nazıma kaprisime katlanan adam bi kavgada benden ayrıldı bensiz nefes alamazdı öyle aşıktı, bir anda nefret eder gibi davranmaya başladı adam beni istemiyordu artık. 3 ay ayrı kaldık ben artık vazgeçmiştim hayatıma onu unutmak için birini almıştım ve o oyle bir geri döndü ki bana 2 sene barışmak için cabaladı ama bu sefer de ben istemedim. üzerine 2 sene daha gecti toplamda 7sene. bu yaz düğünü varmış ve hala beni arıyor. eğer gercekten seviyorsan bu ayrılık dışında öncesinde seni hiç üzmemiş, aldatmamış bi adamsa beklemeye değer.

Bu ne demek..
Sevmiyorum sevebileceğim birileri var mı diye etrafa bir bakayım.
Bi özgürlüğün tadını çıkarayım,çapkınlığımı yapayım.
Bulamazsam gönlüme göresini o kıpırtı ile belki dönerim.
Döneyim diye gözümün içine bakıyor zaten ne olacak..
Cepte olan cepte zaten:34:

Ne mi yapmalısın?
Ona onsuz gayet mutlu olabildiğini, hatta başka taliplerin olduğunu
ve senin de onları tanımak için fırsat verdiğini göstermelisin...

kurttur o içindeki kıpırtı:27::27: hey allahım ya, acaba bilerek mi yaptı bunu, arkadaşı neden ondan sana laf taşıyor, zaten bittiyse neden bu defterler tekrar açılır ki, bence için acımasın ayrılma sebebinizi bilmiyorum ama sonuçta 8 yıldan sonra bittiyse iyice düşünüp tartıp bitirmişsinizdir, "sevmiyorum ama...." ama dan sonrası tamamen geçersiz unutma

Canım lütfen ama lütfen, onunla ilgili tüm kanallarını kapat.
Arkadaşlarıyla görüşme, onunla ilgili soru sorma, bir şey duymak isteme, onun konusunu kimseye açma v.s diye uzar gider.
Sonu yok çünkü.

Sevmiyorum demiş, bundan ötesi yok değil mi?

Şu sancılı süreci bunlarla uzatma be tatlım:50:

Bu ne demek..
Sevmiyorum sevebileceğim birileri var mı diye etrafa bir bakayım.
Bi özgürlüğün tadını çıkarayım,çapkınlığımı yapayım.
Bulamazsam gönlüme göresini o kıpırtı ile belki dönerim.
Döneyim diye gözümün içine bakıyor zaten ne olacak..
Cepte olan cepte zaten:34:

Ne mi yapmalısın?
Ona onsuz gayet mutlu olabildiğini, hatta başka taliplerin olduğunu
ve senin de onları tanımak için fırsat verdiğini göstermelisin...

Belki de gerçekten cepte görüyordur. Ama şu ayrıldığımızdan beri tek bir ses dahi çıkartmadım.
Beni haftalardır görmüyor,tek bir mesaj dahi atmadım. Ne aradım ne sordum..
Sanırım artık alışmalıyım bu duruma :50:

kurttur o içindeki kıpırtı:27::27: hey allahım ya, acaba bilerek mi yaptı bunu, arkadaşı neden ondan sana laf taşıyor, zaten bittiyse neden bu defterler tekrar açılır ki, bence için acımasın ayrılma sebebinizi bilmiyorum ama sonuçta 8 yıldan sonra bittiyse iyice düşünüp tartıp bitirmişsinizdir, "sevmiyorum ama...." ama dan sonrası tamamen geçersiz unutma

Haklısın. Sanırım en doğru söz bu oldu. "ama" dan sonrası geçersiz..

Canım lütfen ama lütfen, onunla ilgili tüm kanallarını kapat.
Arkadaşlarıyla görüşme, onunla ilgili soru sorma, bir şey duymak isteme, onun konusunu kimseye açma v.s diye uzar gider.
Sonu yok çünkü.

Sevmiyorum demiş, bundan ötesi yok değil mi?

Şu sancılı süreci bunlarla uzatma be tatlım:50:

Çok haklısın gerçekten. Ama 8 yıl içindeki yaşanmışlıklar o güzel şeyleri düşünmek öyle canımı acıtıyor ki.
Umarım bu dönemi en kısa zamanda atlatabilirim. Böyle kafamı karıştırmasa daha iyi olacak ama..

Canım o kıpırtı dediği şey alışkanlıktan başka birşey değildir.. O da zamanla aşılacak bir durum, kaldı ki 8 sene onun içinde çabuk atlatılası bir durum değil..

Arkadaşınız neden laf taşıyor onu anlamadım bende.Sizin acınız var zaten alevlendirmeye ne gerek var.
Kırpıntı olayına gelince 8 senenin illaki izlerini taşıyacak.Buna kırpıntı desin,acı desin,tuhaf bi his desin adı mühim değil.

Arkadaşınız neden laf taşıyor onu anlamadım bende.Sizin acınız var zaten alevlendirmeye ne gerek var.
Kırpıntı olayına gelince 8 senenin illaki izlerini taşıyacak.Buna kırpıntı desin,acı desin,tuhaf bi his desin adı mühim değil.

Onu bende bilmiyorum,hiç onunla ilgi birşey dahi sormamıştım oysa ki..
Böyle 8 yıl yok olup gitsin istemiyordum ben sadece :25:

Sevgili yeşilpapyon,lafı dolandırıpte zihnini bulandırmak yerine bir çift lafm var canım musadenle; içinde sevgisi olmayanın kıpırtısıda olmaz kısa ve öz ...

Amy; bilemedim ki. Sevgisi varsa neden bıraktı beni,yada niye sevmiyorum diyor gerçekten merak ediyorum. Aklım öyle karıştı ki,tamamen içimdeki ümidi çıkarıp atsam mı? Öyle karışığım ki..

Şu an netim çok berbat tatlım yarın ö.m. konuşalım olurmu hadi şimdi güzel bir gece için mutlu et kendini :34:yani neyi seviyorsan onunla uğraş şimdilik olurmu mutlu rüyalar diliyor ve çıkıyorum kusuruma bakma nolur şu cevabı bile 50 kez gönder tuşuna basıcam sırf gelsin diye sana:(

Canim yanlis anlama sadece anlayabilmek icin soruyorum, sizin iliskiniz 2 yil surmemismiydi? Tanisikliginiz 8 yil ama iliski olarak 2 yillik diye aklimda kalmis sanki?

8 yılı birlikte geçirdiniz, sevmiyor ama içi kıpırdıyormuş öyle mi? bence cehennemin dibine gitsin, öylesi daha iyi..

Ne kadar rahat bu erkekler yaa.
Hiç rastlamadım bırakmıyor, çabalıyor ikimiz için diyeni..
Nasıl bu kadar kolay vazgeçebiliyorlar.. bizim aşkımız nasıl bitmiyor da onların sevgisi bitebiliyor ..

Konuna gelince canım; bu onu unutman için geçerli bi sebep.
Çünkü diğer türlü içinde hala bi umut olucaktı.
O umut ölünce rahatlıyo insan ama oda hep varlığını sürdürüyor içimizde :ssz:

Şu an netim çok berbat tatlım yarın ö.m. konuşalım olurmu hadi şimdi güzel bir gece için mutlu et kendini :34:yani neyi seviyorsan onunla uğraş şimdilik olurmu mutlu rüyalar diliyor ve çıkıyorum kusuruma bakma nolur şu cevabı bile 50 kez gönder tuşuna basıcam sırf gelsin diye sana:(

Estağfurullah ne kusuru. Tamam canım yarın bana mesaj atarsın özelden ya da ben atarım.
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Sana da huzurlu mutlu uykular:34:

Canim yanlis anlama sadece anlayabilmek icin soruyorum, sizin iliskiniz 2 yil surmemismiydi? Tanisikliginiz 8 yil ama iliski olarak 2 yillik diye aklimda kalmis sanki?

Evet biraz anlam karışıklığı olmuş :)
Toplam olarak 8 yılı söyledim,6.senemiz de bir kez ayrılmıştık. Son çıkmamız da 2 yıl olduğu için öncesini söyleyerek yazmadım.
8 yıldır tanışmıyoruz, 15 senedir tanışıyoruz çocukluk arkadaşıyız biz..

8 yılı birlikte geçirdiniz, sevmiyor ama içi kıpırdıyormuş öyle mi? bence cehennemin dibine gitsin, öylesi daha iyi..

Bende anlayamadım söylediği şey o kadar çelişkili ki.. Tamamen kafamdan silip atmak istesem de;
ne yazık ki olmuyor. :50:

Ne kadar rahat bu erkekler yaa.
Hiç rastlamadım bırakmıyor, çabalıyor ikimiz için diyeni..
Nasıl bu kadar kolay vazgeçebiliyorlar.. bizim aşkımız nasıl bitmiyor da onların sevgisi bitebiliyor ..

Konuna gelince canım; bu onu unutman için geçerli bi sebep.
Çünkü diğer türlü içinde hala bi umut olucaktı.
O umut ölünce rahatlıyo insan ama oda hep varlığını sürdürüyor içimizde :ssz:

Gerçekten de öyle. Kadınlar daha fazla seviyor,daha fazla önemsiyor.
Daha fazla düşünüyor. Yani bana göre gerçekten bu böyle. Onlar nasıl bu kadar yaşanmışlıkları bir cümleyle silip atabiliyorlar bilmiyorum. Hiçbir zaman bunu anlayamayacağım sanırım..

Çok haklısın beni sevmediğini gayet net söylemiş. Oysa hala gelir diye içimde bir umut vardı.
O da tükendi.
Bu duygular tükenirken ben de tükendim o da ayrı bir mesele tabi
:14:

Canım o kıpırtı dediği şey alışkanlıktan başka birşey değildir.. O da zamanla aşılacak bir durum, kaldı ki 8 sene onun içinde çabuk atlatılası bir durum değil..

Haklısın. Tek anlayamadığım 8 yıldan sonra nasıl "sevmiyorum hiç" diyebiliyor aklım almıyor.
Hep alttan alan,yüzünün gülmesini sağlayan bendim.
Umarım bu süreci en kısa zamanda atlatabilirim,çünkü artık çok zorlanıyorum. :50:

Back
X