Sevmiyor ama içindeki kıpırtı (?)

Canım benim, konunu takip ediyorum hep.
Allah tez zamanda kalbini soğutsun, bu sancılı sürecin sonuna getirsin seni.

Ama sen de yavaş yavaş kendi hayatınla ilgili yeni bir yol çizmeye başla olur mu?
Artık ondan bahsetme, onunla ilgili konuşma mesela.
Bunu okuyunca bile içinin cız edeceğini biliyorum, ama bunu yapmak zorundasın. Hayatın boyunca yasta kalamazsın.
Çok yakın bir zamanda geçecek, izi kalacak belki ama artık acı çekmeyeceksin.

İlahi düzende her şeyin planlı bir işleyişi var ve o "her şey" emin ol bizim hayrımıza olacak şekilde yaşanıyor canım.
Bunu unutma. Allah'a güven.
Bir gün gelecek, "iyi ki ayrılmış, iyi ki olmamış" diyeceksin ve şükredeceksin.

Çok dengesiz bir insanmış.

Madem sevmiyormuş ne diye 8 yıl sürdürmüş seninle ilişkisini ?

Bana göre uzun bir ilişkiden sıkılmış canım, şimdi de kısa dönemli heyecanlar arıyor.

Kızlar beni biliyorsunuzdur bazılarınız. 8 yıllık bir ilişkiden çıktım (yani toplam 8 yıl)
Çok çok seviyordum,evlilik planları kurduğum insandı.
Kendimi zar zor toparlamakla uğraşıyorum. Onsuzluğa alışmaya çalışıyorum.
Bugün bir arkadaşıyla konuşmuş.
Benim için;"gerçekten sevmiyorum,ama yine de içimde ona karşı bir kıpırtı var" demiş.
Yahu bu ne demek oluyor? Sevmiyorum demesi içimi öyle acıttı ki bir kez daha.
Bende ki tüm onu hatırlatan her şeyi bir koliye toplayıp kilere koydum. Yeter ki daha fazla canım acımasın diye.
Hepsini ağlayarak kaldırdım onca yıl,onca yaşanmışlıklar,o burukluk hissi.
Ve ardından kurduğu cümledeki çelişkiye bakar mısınız? "sevmiyor ama içinde kıpırtı var"
Sizce bu ne demek oluyor? :50:

heycan var hoşlantı var adının geçtiğinde ama seninle sürekli birliktelik onu bunaltıyor demek oluyor

Canım benim, konunu takip ediyorum hep.
Allah tez zamanda kalbini soğutsun, bu sancılı sürecin sonuna getirsin seni.

Ama sen de yavaş yavaş kendi hayatınla ilgili yeni bir yol çizmeye başla olur mu?
Artık ondan bahsetme, onunla ilgili konuşma mesela.
Bunu okuyunca bile içinin cız edeceğini biliyorum, ama bunu yapmak zorundasın. Hayatın boyunca yasta kalamazsın.
Çok yakın bir zamanda geçecek, izi kalacak belki ama artık acı çekmeyeceksin.

İlahi düzende her şeyin planlı bir işleyişi var ve o "her şey" emin ol bizim hayrımıza olacak şekilde yaşanıyor canım.
Bunu unutma. Allah'a güven.
Bir gün gelecek, "iyi ki ayrılmış, iyi ki olmamış" diyeceksin ve şükredeceksin.

Amin inşallah. Tek istediğim de bu,kalbimin bir an önce soğuması. Soğumadığı sürece bu süreç daha da uzuyor çünkü.
Öyle yapmaya çalışıyorum arkadaşlarla muhabbet ederken hiç konusunu dahi açmıyorum ama açan illa ki oluyor.
Sinirleniyorum,konuyu kapatalım mı diyorum daha çok üstüne gidiyorlar. Ne oldu? barışacak mısınız? neler yapıyor? gibi sorular.
Aslında bunlardan da bunaldım,uyarmama rağmen ya bir yerden adını duyuyorum ya da onunla ilgili haberler geliyor.
Sana da çok çok teşekkür ederim,Allah razı olsun yardım ettiğin için.
İçimi rahatlattın sözlerinle,özellikle son cümlenle. Umarım dediğin gibi olur.
Bol bol dua ediyorum,hayırlısının olması için.

Çok dengesiz bir insanmış.

Madem sevmiyormuş ne diye 8 yıl sürdürmüş seninle ilişkisini ?

Bana göre uzun bir ilişkiden sıkılmış canım, şimdi de kısa dönemli heyecanlar arıyor.

Her ne yapmaya çalışıyorsa artık,bilemiyorum.:50:
Tek bildiğim şuan hayatını çok güzel ve mutlu bir şekilde yaşadığı..

Ne güzel anlatmışsın. Tam da hepsi dediğin gibi.
Ne yazık ki sonradan "keşke" demek bir işe yaramıyor. Keşke bu kadar sevgimi belli etmeseydim.
Keşke bu kadar alttan alıp her şeye evet demeseydim,keşke onu bu kadar yüceltmeseydim.
Bu keşkeler böyle uzayıp gidiyor ama ne fayda.. Çok haklısın.
Tam aklımdan çıkarıyorum başka şeylerle ilgileniyorum derken,arkadaşı gelip bana bunu söyledi.
Oysa ki benim duyacağımı da biliyor.
Doğru diyorsun unutulmaz bu kadar yaşanmışlıklar. Şuan ayrılık,acım taze olduğundan mantıklı düşünemiyorum sanırım.
Umarım dediğin gibidir de en hayırlısı budur.
Çok teşekkür ederim yorumun için :42:

Rica ederim canım benim, aşk acısını çok derinden bilen biri olduğum için seni bu yüzden çok çok iyi anlıyorum.. O keşkeler çok acıdır ama en büyükte tecrübedir. Olmuşla ölmüşe çare yok ne yazık ki, bundan sonrası için doğru adım atmakta mesele.. Artık çok daha temkinli olucaksın yeni ilişkinde, bunda yaptıklarını onda yapmamaya çalışıcaksın, bu yüzden çok sıkılacaksın ilk dönemler,ve sonra bir nevi kıyas yapacaksın ama sana tavsiyem asla kıyasa gitme, yada o böyle yapardı ama bu öyle yapmıyor,o şöyle derdi bu demiyor deme sakın, inan bu daha çok acıtır canını bu günkinden çok daha fazla, unutma sakın bu dosdoğru olan değildi, yeni gelecekte bunu arama o da yanlış kişi olmayabilir.. Neden bunları söylüyorum çünkü acın taze ve bundan sonra artık gönül kapısını kapatmış hissine sahip olacağını düşünüyorum muhtemelen, sakın böyle olma.. Tamam acını yaşa ama abartma, zamanında kaldır rafın ennnn uzağına at.. Ve böyle birininde tekrar hayatına girmesine izin verme, bırak o seni kaybetmenin sana reva gördüklerinin acısını sensiz kalınca anlayabilsin, kahırlansın.. İşte o zaman sen inşallah mutlu,huzurlu değer kıymet bilen biriyle hayatına yön vermiş olursun.. Sıkma canım canını inan ki bu erkekler için değmiyor asla...

Kızlar beni biliyorsunuzdur bazılarınız. 8 yıllık bir ilişkiden çıktım (yani toplam 8 yıl)
Çok çok seviyordum,evlilik planları kurduğum insandı.
Kendimi zar zor toparlamakla uğraşıyorum. Onsuzluğa alışmaya çalışıyorum.
Bugün bir arkadaşıyla konuşmuş.
Benim için;"gerçekten sevmiyorum,ama yine de içimde ona karşı bir kıpırtı var" demiş.
Yahu bu ne demek oluyor? Sevmiyorum demesi içimi öyle acıttı ki bir kez daha.
Bende ki tüm onu hatırlatan her şeyi bir koliye toplayıp kilere koydum. Yeter ki daha fazla canım acımasın diye.
Hepsini ağlayarak kaldırdım onca yıl,onca yaşanmışlıklar,o burukluk hissi.
Ve ardından kurduğu cümledeki çelişkiye bakar mısınız? "sevmiyor ama içinde kıpırtı var"
Sizce bu ne demek oluyor? :50:

Bence "seviyorum ama 8 yıl boyunca hep aynı kişi sıkıldım biraz ara versek ben 3-5 kişiyle takılsam ve sonra geri dönsem kesin affeder çünkü o çok saf bir kız benide hala seviyor yalvarırım affeder o yüzden ben şimdilik takılayım en azından ayrıyız onu aldatmış olmuyorum sadakatsizlik yapmıyorum diğerleriyle hevesim geçtiğinde dönücem ve dürüstçe denedim olmadı dicem seni unutamıyorum dicem evet aynen böyle yupppiii işte hikayem bu" demek canım...

canım bence bunu söylemesi tamamen boşluğa düşmüş olmasından kaynaklanıyo çünkü sende bulduğunu başkasında bulamayacak bence zamanla bunu anlamaya başlamış dile kolay 8 yıl bence hala umut var gibi geliyo ama bence ona bunun için biraz zaman tanı ama ona şunu göster biraz daha beklersen beni gerçekten kaybedersin duygusunu yaşat yoksa bi adam sevmiyorum ama hala bi kıpırtı varda ne demek demekki içinde hala bişeyler var

Rica ederim canım benim, aşk acısını çok derinden bilen biri olduğum için seni bu yüzden çok çok iyi anlıyorum.. O keşkeler çok acıdır ama en büyükte tecrübedir. Olmuşla ölmüşe çare yok ne yazık ki, bundan sonrası için doğru adım atmakta mesele.. Artık çok daha temkinli olucaksın yeni ilişkinde, bunda yaptıklarını onda yapmamaya çalışıcaksın, bu yüzden çok sıkılacaksın ilk dönemler,ve sonra bir nevi kıyas yapacaksın ama sana tavsiyem asla kıyasa gitme, yada o böyle yapardı ama bu öyle yapmıyor,o şöyle derdi bu demiyor deme sakın, inan bu daha çok acıtır canını bu günkinden çok daha fazla, unutma sakın bu dosdoğru olan değildi, yeni gelecekte bunu arama o da yanlış kişi olmayabilir.. Neden bunları söylüyorum çünkü acın taze ve bundan sonra artık gönül kapısını kapatmış hissine sahip olacağını düşünüyorum muhtemelen, sakın böyle olma.. Tamam acını yaşa ama abartma, zamanında kaldır rafın ennnn uzağına at.. Ve böyle birininde tekrar hayatına girmesine izin verme, bırak o seni kaybetmenin sana reva gördüklerinin acısını sensiz kalınca anlayabilsin, kahırlansın.. İşte o zaman sen inşallah mutlu,huzurlu değer kıymet bilen biriyle hayatına yön vermiş olursun.. Sıkma canım canını inan ki bu erkekler için değmiyor asla...

Çok doğru söylüyorsun. Aslına bakarsan dediğin gibi şuan uzun uzun bir süre hiç kimseyi istemiyorum hayatımda.
Belki o uzun zamandan sonra karşıma hayırlı birisi çıkar ve umarım sonuç yine böyle hayal kırıklığı olmaz.
Dediğim gibi ettiğim dualarla ayaktayım güçlü durmaya çabalıyorum.
Bak ne de doğru söyledin ama son cümlende "erkekler için değmiyor" kesinlikle anladım bunu..

Bence "seviyorum ama 8 yıl boyunca hep aynı kişi sıkıldım biraz ara versek ben 3-5 kişiyle takılsam ve sonra geri dönsem kesin affeder çünkü o çok saf bir kız benide hala seviyor yalvarırım affeder o yüzden ben şimdilik takılayım en azından ayrıyız onu aldatmış olmuyorum sadakatsizlik yapmıyorum diğerleriyle hevesim geçtiğinde dönücem ve dürüstçe denedim olmadı dicem seni unutamıyorum dicem evet aynen böyle yupppiii işte hikayem bu" demek canım...

Belki de aynen böyle demek oluyordur. :44:

canım bence bunu söylemesi tamamen boşluğa düşmüş olmasından kaynaklanıyo çünkü sende bulduğunu başkasında bulamayacak bence zamanla bunu anlamaya başlamış dile kolay 8 yıl bence hala umut var gibi geliyo ama bence ona bunun için biraz zaman tanı ama ona şunu göster biraz daha beklersen beni gerçekten kaybedersin duygusunu yaşat yoksa bi adam sevmiyorum ama hala bi kıpırtı varda ne demek demekki içinde hala bişeyler var

Ayrıldığımızdan bu yana yaklaşık 2 ay geçti. Bu 2 ay içinde kuşlar gibi mutlu gözüküyor.
Başkasının benim gibi olmayacağından eminim,beni bir gün arayacağından da eminim.
Ama her şey için çok geç olacak.
Belki de dediğin gibidir,zaman gösterecek sanırım hepsini..

Çok doğru söylüyorsun. Aslına bakarsan dediğin gibi şuan uzun uzun bir süre hiç kimseyi istemiyorum hayatımda.
Belki o uzun zamandan sonra karşıma hayırlı birisi çıkar ve umarım sonuç yine böyle hayal kırıklığı olmaz.
Dediğim gibi ettiğim dualarla ayaktayım güçlü durmaya çabalıyorum.
Bak ne de doğru söyledin ama son cümlende "erkekler için değmiyor" kesinlikle anladım bunu..

Belki de aynen böyle demek oluyordur. :44:

Ayrıldığımızdan bu yana yaklaşık 2 ay geçti. Bu 2 ay içinde kuşlar gibi mutlu gözüküyor.
Başkasının benim gibi olmayacağından eminim,beni bir gün arayacağından da eminim.
Ama her şey için çok geç olacak.
Belki de dediğin gibidir,zaman gösterecek sanırım hepsini..

Bu cümle içinde sürekli umut kalmasına yol açar. O cümleyi unut yoksa acın hep taze kalır. Bitti gitti dönmeyecek şeklinde kendine telkin et. Bende çok acı bir ayrılık yaşadım. İlk zamanlar diyordum dönecek illaki dönecek. Bi sürü konu okudum eninde sonunda dönüyorlar bu da dönecek dedim. Ciddi ciddi ilk iki üc ay bekledim. Sonra acım derinleşiyor döndüğüde yok başka biriyle gayette iyi görünüyor. Yani eziyetim kendime dedim dönmeyecek o umudu içimden attım kendi hayatıma baktım. Sonuç olarak gayet iyiyim şu an. Unutma babında iyiyim yoksa ilişkiler bazında hala aynı hataları yapmaya devam ediyorum. Sende unut bitti gözüyle bak. Dönsede mundar olmuş adam işine yaramaz sen dönmeyecek gibi yoluna devam et yenilere hazırla kendini.

Back
X