Kafayi yemeden size yazayim dedim . Öncelik ile ben biri ile 9 aydir arada yaziyordum ve gecen ay 1 hafta her gün konusuyorduk . Beni okuldan aldi ve ben ilk bulusmada ona acildimm oda bana bende sana ilgi göstermesem yazmazdim dedi. Biz biraz yürüdük ve bana yandan hayran hayran bakiyordu hersey cok güzeldi . En sonda artik gidelim dedi ben cok üsümüsdüm cünkü. bana 10.defa araba ile eve birakayim dedi zaten evimin yan mahalesinde kaliyor ama ben istemedim. Sonra ben arkami döndüm ve bana gel bir sarilayim dedi simsiki sarildi birakmak istedim ama tekrar sarildi o kadar güzeldi ki . Sonra evde ben eve geldim ve hemen duyurmayalim görüstümüzü dedi. Sonra birden yazmama basladi ben yazdim bilmiyorum neden yazmadim dedi bana. O gündür yazmiyoruz beni takip ediyor hayla storylerime bakiyorda ama yazmiyoruz. Ben onun icin tam 9 ay dua etim her gece kavusma dualarindan dilek dualarina tam o gün kabul oldu dedim böyle oldu. O 17 yasinda ve yarin 18 yasina girecek ben ise 19 girdim bu sene yasimi ögrendiginde he tamam sadece 1 yas varmis demisdi yani sorun etmemisdi. Ben onu cok seviyorum ne yapicam ben ?sadece okul arkadaslarini ve beni takip ediyor kiz olarak . Sizce bir umut varmi ?