Sevmiyorum artik kendimi..

Bizbeyle

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
92
127
8
38
Evet artik 30 oldum,sahi ne ara oldum ? Herkesin basini dondurdugum o genc isil isil yillarim geride kaldi..ne yapsam yakismiyor,ne kadar ugrassam da artik isiltisiz bi kadinim..
En buyuk takintim burnumdu,gecen hafta yaptirdim ,bu seferde yuzum coktu..is arkadaslarimin isil isil genclik guzellik fiskiran goruntulerine imrenerek bakiyorum..yok olasim var ya hu..
Sosyal medya araciligiyla biriyle tanistim,cok uzun suredir ilk defa yuregim kipirdadi..epeydir oyaliyorum gorusmek icin ama bu yuz cokukluguyle karsisina cikmak istemiyorum..kizlar ben cok kotuyum yaa :(

Canım 30 olduğumda ben de senin gibi düşünmeye başladım . Berbat hissediyordum. Sanki eski albenim kaybolmuş gibiydi. :( oysaki yasimdan kucuk gosteren bitiriyim . Ama geciyor bu zamanla. Öncelikle kendine güven. Saçında degisiklik yap ışıltı attir mesela. Burnunu da yaptırmışsin bak. Yüzün için de dolgu onerebilirim.

Canım 30 olduğumda ben de senin gibi düşünmeye başladım . Berbat hissediyordum. Sanki eski albenim kaybolmuş gibiydi. :KK43: oysaki yasimdan kucuk gosteren bitiriyim . Ama geciyor bu zamanla. Öncelikle kendine güven. Saçında degisiklik yap ışıltı attir mesela. Burnunu da yaptırmışsin bak. Yüzün için de dolgu onerebilirim.
Henuz ameliyatim.cok yeni ,yuzumde herhangi bi operasyon yaptiramam ,kasimi bile zor aldim dusunun..
Ben saniyodum ki burnumu yaptirinca eski isiltima donucem..iyice coktu yuzum ..eskiden gur isiltili olan saclarim abuc avuc dokuldu care bulamadim..vucudum error verdi resmen.. sunu yapsam guzel olurum muhtemelen dedigim hersey de elimde patlayinca daha kotu oldum ..gececek bu gunler degil mi ?

Ben 30 olunca aksine çok daha özgüvenli, kendimden emin, ne bileyim acaip imrenilecek biri gibi hissetmiştim.

Hala da (31) öyle hissediyorum, mis gibiyim maşallah.

Hayatınızdan memnun olmak önemli bir kriter bence.

Kendimden başka hiçkimsenin yaşamıyla ilgilenmem, insanların hakkımda ne düşündüğü de hiç umrumda değildir.

Yüzünüz çökmüş olabilir, o sizin yüzünüz.

El sizin, göz sizin, diş sizin, bacak sizin...

Kendinizi sevin, olduğu gibi sevin.

Şahsen kaşlarımı almayı bile bıraktım, güzellik kavramı elalemin değil, bizzat benim algımla ilgili benim için.

Bence hayat daha yeni başlıyor benim için, milyon çeşit planım var.

Siz de kendinizle barışın ki yaydığınız enerji de pozitif olsun.

Ben 30 olunca aksine çok daha özgüvenli, kendimden emin, ne bileyim acaip imrenilecek biri gibi hissetmiştim.

Hala da (31) öyle hissediyorum, mis gibiyim maşallah.

Hayatınızdan memnun olmak önemli bir kriter bence.

Kendimden başka hiçkimsenin yaşamıyla ilgilenmem, insanların hakkımda ne düşündüğü de hiç umrumda değildir.

Yüzünüz çökmüş olabilir, o sizin yüzünüz.

El sizin, göz sizin, diş sizin, bacak sizin...

Kendinizi sevin, olduğu gibi sevin.

Şahsen kaşlarımı almayı bile bıraktım, güzellik kavramı elalemin değil, bizzat benim algımla ilgili benim için.

Bence hayat daha yeni başlıyor benim için, milyon çeşit planım var.

Siz de kendinizle barışın ki yaydığınız enerji de pozitif olsun.
Cok uzun suredir hissettigim.bi ozguven eksikligi bu,aslinda nasil davranip hissetmek gerektigini bilmek fakat uygulayamamak durumu..
Yeni bi sektorde farkli bi ise basladim.eski isimde daha begenilir ,iltifat alirdim..bu ise basladigimdan beri daha yasli ,daha cirkin ,her duygunun daha azina sahip hissediyorum..tek allahin kulu yuzume bakmiyo.. amaaan elbette bakmasinlar cok da lazimlar diyorum ara ara..ama iste o aralar o kadar az ki :-)

Henuz ameliyatim.cok yeni ,yuzumde herhangi bi operasyon yaptiramam ,kasimi bile zor aldim dusunun..
Ben saniyodum ki burnumu yaptirinca eski isiltima donucem..iyice coktu yuzum ..eskiden gur isiltili olan saclarim abuc avuc dokuldu care bulamadim..vucudum error verdi resmen.. sunu yapsam guzel olurum muhtemelen dedigim hersey de elimde patlayinca daha kotu oldum ..gececek bu gunler degil mi ?

Geçecek tabiki. Burnun otursun bi önce. Narkoz sonrası bende de oldu bunlar. Yüzüm çöktü göz altlarım karardı. SaçıM da döküldü ama onu mevsim geçişine baglamistim. Düzelir zamanla :KK16:

Geçecek tabiki. Burnun otursun bi önce. Narkoz sonrası bende de oldu bunlar. Yüzüm çöktü göz altlarım karardı. SaçıM da döküldü ama onu mevsim geçişine baglamistim. Düzelir zamanla :KK16:
Nolur 15 gune duzelir de sana butun sans meleklerimi yollayayim ,zira on bes gun sonra gorusme karari aldim :(

Evet artik 30 oldum,sahi ne ara oldum ? Herkesin basini dondurdugum o genc isil isil yillarim geride kaldi..ne yapsam yakismiyor,ne kadar ugrassam da artik isiltisiz bi kadinim..
En buyuk takintim burnumdu,gecen hafta yaptirdim ,bu seferde yuzum coktu..is arkadaslarimin isil isil genclik guzellik fiskiran goruntulerine imrenerek bakiyorum..yok olasim var ya hu..
Sosyal medya araciligiyla biriyle tanistim,cok uzun suredir ilk defa yuregim kipirdadi..epeydir oyaliyorum gorusmek icin ama bu yuz cokukluguyle karsisina cikmak istemiyorum..kizlar ben cok kotuyum yaa :(
30 yaş sendromu ,kişilik travmaları çok goruluyor bu yaşta ,destek alın.bende adın adım yaklaşıyorum şimdiden etkileri başladı,birde üzerine lohusalık durum vahim anlayacağınız.

30 da insan yaslanir mi yav.Şaşırmayın.
Yaptırın ca guzellesilmez aywriyeten.
Cok takintiliydim burnuma ,kendimi cok guzel hissettigim zamanlarda dahi oyleydi ..ameliyatimdan pisman degilim iyi ki yaptirdim da bu yuz ozellikle goz,alti cokuklugu cok mutsuz etti beni ..bu arada yaslanilmaz demi otuzda ,cansin can :)

30 yaş sendromu ,kişilik travmaları çok goruluyor bu yaşta ,destek alın.bende adın adım yaklaşıyorum şimdiden etkileri başladı,birde üzerine lohusalık durum vahim anlayacağınız.
Bebisinize allah uzun omurler versin..benim.bi de evde kaldin sosyal.baskisi var...simdilik sirretlikle karsilik veriyorum :-)

Cok takintiliydim burnuma ,kendimi cok guzel hissettigim zamanlarda dahi oyleydi ..ameliyatimdan pisman degilim iyi ki yaptirdim da bu yuz ozellikle goz,alti cokuklugu cok mutsuz etti beni ..bu arada yaslanilmaz demi otuzda ,cansin can :)
Tamam bidaha bi yerini yaptırma sen böyle güzelsin. Hep psikolojik bunlar.

Bebisinize allah uzun omurler versin..benim.bi de evde kaldin sosyal.baskisi var...simdilik sirretlikle karsilik veriyorum :-)
Mümkün mertebe evde kal :Dbir sirkelen kendine gel ve biz evli kısıtlı bayanlar yerine bol bol delir , kocanın kirli çoraplarını toplamak yerine saçımı ne tarafa toplayayım telaşında ol kardeşim.

Biraz zaman geçtikten sonra göz altı çöküklugun duzelmez ise ışık dolgusu yaptır...çukurluk tamamen kayboluyo..1.5 2 sene de kalıcılıgı var...morlugu da azaltıyo hem...fiyatı da uygun...

Back
X