Sevmiyorum artik kendimi..

Mümkün mertebe evde kal :KK70:bir sirkelen kendine gel ve biz evli kısıtlı bayanlar yerine bol bol delir , kocanın kirli çoraplarını toplamak yerine saçımı ne tarafa toplayayım telaşında ol kardeşim.
Oyyy taze anne kiyamam.ben sana :) kucaginda buyulu bahcenin meyvesi var ,cok kokla benim icin o tatli meyveyi olur mu

Oyyy taze anne kiyamam.ben sana :) kucaginda buyulu bahcenin meyvesi var ,cok kokla benim icin o tatli meyveyi olur mu
Sınırları zorlasa da aşk oo aşk babası gibi kokalak biraz ama senin için oper koklarım ablası (farkındaysan ablası dedim :)

O ışıltılı arkadaşlarında 30 olucaktır 35 olacaklar ..kendinizi sevmeyi ogrwnmwlisiniz

15 güne büyük oranda düzelir canım. Ay çok heyecanlı desene :KK55: yemene icmene dikkat etmeyi unutma. Olumlama yap iyi düşün :KK68:
Surekli guzel hayaller kuruyorum..kulagima muzik takip tam.bir ergen gibi kafamda klip ceviriyorum :) guzel olacak degil mi ? Guzel gececek ve ben buraya gelip paylasicam sizlerle..cok tesekkur ederim ya..

Kesinlikle haklisiniz...bu bir surec farkindayim..ama dedim ya ne oldugunun farkina varip eyleme gecememe,mutsuzluga engel olamama durumu:KK43:
Cnm ,inan hayatta daha önemli şeyler var ..bunları öğrenmek icin inş yaşamak zorunda kalmazsin ..elinde olanların kıymetini bilmelisin...kendi kendini depresyona sokmaya çalışma ..

Cnm ,inan hayatta daha önemli şeyler var ..bunları öğrenmek icin inş yaşamak zorunda kalmazsin ..elinde olanların kıymetini bilmelisin...kendi kendini depresyona sokmaya çalışma ..
Cok haklisiniz,sukur etmek lazim..elbette sukurler olsun..hatta bak fizigim cok iyidir ona bari binlerce sukurler olsun :-)

Cok haklisiniz,sukur etmek lazim..elbette sukurler olsun..hatta bak fizigim cok iyidir ona bari binlerce sukurler olsun :-)
Evet cnm ..şükür ,bu şekilde devam et ..tekrar depresifligin hortlarsa elindwkileri düşün mutlu ol ..bunu yapamazsAn bir yürüyüşe çık ,kulağında sevdiğin müzikler olsun ..eşlik ederken yürüyüş yap ,keyfin yerine gelir ,erkek kısmı bizim kadar acımasız değil :)yani düz ler ..ayrıntılara takilmamalisin ..eminim çok guzengindir ,ah biz bayanlar

Evet cnm ..şükür ,bu şekilde devam et ..tekrar depresifligin hortlarsa elindwkileri düşün mutlu ol ..bunu yapamazsAn bir yürüyüşe çık ,kulağında sevdiğin müzikler olsun ..eşlik ederken yürüyüş yap ,keyfin yerine gelir ,erkek kısmı bizim kadar acımasız değil :)yani düz ler ..ayrıntılara takilmamalisin ..eminim çok guzengindir ,ah biz bayanlar
Tanimadigim bi suru kadinin benim icin biraraya gelip beni motive etmesi bile tek basina sukur sebebi ..hepinize ayri ayri tesekkur ederim

30 yaş kadının kendini bildiği tamamen özgüven olarak oturduğu yaş bence siz 3lu yaş takıntısı bırakın her yaşın güzelliği ayrı, sevin kendnizi siz sevince kendinizi beğenin saygı duyunca etraftaki insanlar peşinizden gelecek duymak istediğiniz lafları o zaman duyacaksınız
Ameliyat sonrası biraz zaman geçince düzelir yüzünüz merk etmeyin

Back
X