• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevmiyorum seni kaynana..

bazen ben de soyluyorum ama kadın o kadar yuzsuz kı hala ececim dıye dolanıyor etrafımda gorustugumuzde

kaynanayı seven ınsan yok zaten takmayın bu kadar:)

ben seviyom ya çok saftır iyi niyetlidir benmki cennetlik insan ya :KK48: ama bende k.p den şikayetçiydim bu ara uzagız ama laf sokuo arada gene:63:

ben seviyom ya çok saftır iyi niyetlidir benmki cennetlik insan ya :KK48: ama bende k.p den şikayetçiydim bu ara uzagız ama laf sokuo arada gene:63:
ne mutlu sana o halde
bıızmkı aılece manyak gorumce kv kp
tek kp ıdare edılır gbı:))

Biraz merhametli olun esinizle aranizi bozmadiktan sonra herseyini dert etmeyin dunya ne size nede kaynananiza kalir.hayattan zevk almak varken illa bi sorun bulup boynunuza takacaksiniz

aslında yaptığım yanlış konuda bana söylese uyarsa alınmam ben eleştiriye açığım yeterki uygun dille söylensin. ama ben yalana iki yüzlülüğe samimiyetsizliğe gelemiyorum
Bur kaç olay anlatın böyle çok havada kalıyor ithamlariniz. O ne yaptı siz ne yaptiniz

bu çok ağır bi itham degilmi sizce oğlunuz varsa eğer sizde yakında kaynana olacaksınız sizin de gelininiz böyle düşünse ah ölsede kurtulsam diye hoş olurmu ha benimde başımda kaynana var evet bende sevmiyorum ama yeri geldiğinde açıyorum hoş öyle şeyler söylüyor ve yapiyo ki onu bile haketmiyo aslında benim anlatmak istediğim allah nasıl biliyosa öyle yapsın bizden uzak nehali varsa görsün demeniz şahsen ben öyle diyorum kaynanam için ve sunuda not geçeyim benimde bir oğlum var büyüdüğü zaman evlenecek ben öyle bir kaynana olcamki inşallah onunla hem arkadaş hem anne kız gibi çünkü ne demişler tatlı soz yılanı deliğinden çıkarır allah size yardım etsin kaynanalar neden böyle davranıyorlar gelinleri biktiriiyorlar hala anlamış değilim iyiilk varken neden kötülük be kaynanalar demi ama arkadaşım
+1000000000000 :KK19::super::KK9:

bencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....

ah ah bunların hepsi aynı..:sinirli:

Bide seyler var burayada gelmisler
Sininde oglun var sende kaynana olcaksincilar var.
Ayar oluyorum bu tiplere
Yaw he he
Kaynanalar micsin susalim nicün? Cünküsü bizde kaynana oluciz.
Tımam.

vay be kelimesi kelimesine benim kaynanayı yazmışsın. benimki dünyada birinci sanıyordum. ölse de kurtulsam.

Eşim tek çocuk olmasa kesin aynı kv ye sahibi derdim :-)

Duyma görme ne kadar uzak o kadar iyi

Ben kv yi yine anlıyorumda melek gibi kayınpederim bu kadına bunca yıl nasıl katlanmış
Ne halt yemeye evlenmiş bununla anlamıyorum:skandal:

Şu kendini sürekli hasta sanma kısmına aynen katılıyorum. Ben doğuracam nerdeyse ama benim kv benle yarışıyor hastanelere gitmek için. Hastalıklarını anlatıyor sürekli. Onu dinlerken içimde fırtınalar kopuyor, bi şeyleri kırıp dökmek istiyorum. Hele kocişim, beş dakkada bi bi bana bi annesine soruyor: iyi misin? Diye. Kadın benden rol çalıyor resmen.

Kaynananız da emin olun sizi sevmiyordur. Birbirinizden uzak durursunuz, oğluyla olan ilişkisine karışmazsınız, olur biter. Eminim kadın hasretinizden ölmez.

Son düzenleme:
ölsün demiyorum bizi rahat bıraksın istiyorum sürekli görüşmek istemiyorum ama aksine eşimde çok düşkün
Ben zaten hiç anlamıyorum. Bi bizim kocaların anası var zaten. Bi onlar evlat. Bu ne düşkünlük. Bekarken eve uğramazlar alemler gezmeler. Evlenince anam da anam. Lan arkadasım adama sorarlar ne diye evlendin o zaman. Yada gaynanaya sorarlar niye evlendirdin oğlunu. Haftanın beş günü görmek istiyorsun madem ayırmasana dizinin dibinden dimi ya

Eşim tek çocuk olmasa kesin aynı kv ye sahibi derdim :-)

Duyma görme ne kadar uzak o kadar iyi

Ben kv yi yine anlıyorumda melek gibi kayınpederim bu kadına bunca yıl nasıl katlanmış
Ne halt yemeye evlenmiş bununla anlamıyorum:skandal:
Zaten sanırım bütün kayınbabalar melek

Back
X