• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevmiyorum seni kaynana..

Aci olanda bunları eşimize söyleyince aman abartıyorsun bu kadar inceleme sen öyle sanıyorsun vs. Diyecek olması. Yani bizim bu gördüklerimizi neden onlar ailesine yakıştıramıyor. Öyleler işte. Iyi degiller. Bizi üzüyorlar... neden buna karşı böyle kör oluyorlar. Tamam ailesi tamam yakiştırmiyor olabilirler. Ama yaşananlar ayen beyan ortadayken neden hep biz kötü düsünen oluyoruz ki..
Sanki onlar iyilik meleği...

Benimki anladı artık farkı. Çünkü hayatında yaşayamayacağı şeyleri yaşıyor benleyken baba evinde asla müsade edilmeyecek şeyler nçünkü para gidiyor bu işlere. Allahtan kendini geliştirmiş yetiştirmiş okuluda bitirecek

Bana nişanlıyken eski bir kadın için " o bizim evladımız kardeşimizde sen daha gelin olacaksın ama bakalım kardeşimiz olacak mısın" dediler. Neden? Çünkü kadınım parası vardı eşimden 6 yaş büyüktü üstelik küçük yaşta trye gelip onca pisliğin içinden geçerek kazanmıştı o paralarıda bunları bile bile eşimle evlendirmeye zorlamışlar. Neymiş tövbe etmişmiş. Ulan siz benim eskiden erkek arkadaşım olmuş diye laf eden insanlarsınız kime yutturuyorsunuz. Benim miğdeö bulanıyor artık. Allahtan eşim beni ezdirmiyor kolluyor saygı duyuyor onlardan farklı. Yoksa zaten olmazdı
Bu para yeme merakı nedir ya. Insanların emegi o. Bu devirde emek aslanin agzinda degil taa k.çında. sen gece gündüz çalış. Paranı onlar yesin.yok yeaaaa.
Iste sırf para yedirmedin diye kardeş olamadın sen. Tum maasini görumcelere akıtsaydin senden iyi kardeş olmazdı. Paraları bittikce hatirlarlardı.
Nefret ediyorum para göz insanlardan. Bizim kvde de öyledir. Çokta cimridir.
Mesela gelinlik almaya gidiyorum. Kapora lazim oluyor dedim. 20 lira getirdi ya kadın. 20 lira... küfür gibi..

Benimki anladı artık farkı. Çünkü hayatında yaşayamayacağı şeyleri yaşıyor benleyken baba evinde asla müsade edilmeyecek şeyler nçünkü para gidiyor bu işlere. Allahtan kendini geliştirmiş yetiştirmiş okuluda bitirecek
O artık herseyin farkinda demekki. Ne güzel... bizimki hala yok o oyle degildir. Sen yanlis anlamissin. Biraz daha sabret. Kafasında. Benim gordügüm gibi görmuyor. ama kv de de çok güzel ikili oynamayı beceriyor. Bana farklı onlara farklı. Bana gelince canavar oluyor. Onlarla konusurken adeta bir masumluk abidesi... saf anne pozlari. Hersey iyi niyetliymiş o hep bizi dusunurmus edaları. Halbuki hic umurunda degiliz...

Bu para yeme merakı nedir ya. Insanların emegi o. Bu devirde emek aslanin agzinda degil taa k.çında. sen gece gündüz çalış. Paranı onlar yesin.yok yeaaaa.
Iste sırf para yedirmedin diye kardeş olamadın sen. Tum maasini görumcelere akıtsaydin senden iyi kardeş olmazdı. Paraları bittikce hatirlarlardı.
Nefret ediyorum para göz insanlardan. Bizim kvde de öyledir. Çokta cimridir.
Mesela gelinlik almaya gidiyorum. Kapora lazim oluyor dedim. 20 lira getirdi ya kadın. 20 lira... küfür gibi..

Senin ki yine 20 lira vermiş. 50 defa mevzusu açıldı ensom gittik ben kendi paramla aldım gelinliğimi davetiye şeker nikah masrafları vs. Eşimin parasını almışlar bana harcamasın diye duygu sömürüleriyle. Eşimde nasıl olsa kazanıyorum yaparım diye düşünmüş somra işleri bozuldu azaldı. Borç harç edip aldı eşiö alması gerekenleri. İşleri iyi gitmedi evlendikten sonra ilk zamanlar eşimin o borçlarının bi kısmını maaşımla kalan kısmınıda altımlarımı bozdurarak kapattım. Takı ve paralardan da aşırdılar. Üste bide benim kaapdığım kredi kartından hala fayda bekleyip masraf çıkarıyorlar.
Ablaları bana abla derdi param olsaydı. Aptallar para için eşimin başını yakıyorlarmş az kalsın kadın kaçakmış somra yakalanmış demişlerki git o benim karım de al getir. Eşimde banane s..sin gitsin kurtulurum demiş gitmemiş planlarda öyle boşa çıkmış zaten çoook uzun hikaye.
Tabi o dönem eşiö tüm bunların para için oldupunu da bilmiyor somradan benleyken öğrendi yani bu olaylardan bi 5 sene sonra şimdi babasıyla arası açık bu sebepten

O artık herseyin farkinda demekki. Ne güzel... bizimki hala yok o oyle degildir. Sen yanlis anlamissin. Biraz daha sabret. Kafasında. Benim gordügüm gibi görmuyor. ama kv de de çok güzel ikili oynamayı beceriyor. Bana farklı onlara farklı. Bana gelince canavar oluyor. Onlarla konusurken adeta bir masumluk abidesi... saf anne pozlari. Hersey iyi niyetliymiş o hep bizi dusunurmus edaları. Halbuki hic umurunda degiliz...
Çok uğraştım çok kavga ettim çok anlattım hala bazı konularda bana sen yanşış anlıyorsun der. Bendd enson kızdım 30 yaşında kadınım salakmıyım ben neyi yanlış anlicam dedim. Anca seni kamdırırlar beni kandıramazlar dedim.

Çok uğraştım çok kavga ettim çok anlattım hala bazı konularda bana sen yanşış anlıyorsun der. Bendd enson kızdım 30 yaşında kadınım salakmıyım ben neyi yanlış anlicam dedim. Anca seni kamdırırlar beni kandıramazlar dedim.
Ohh iyi demişsiniz anca onlari kandırırlar işte. Gecen gun benim kocamda bebekle ilgili bir konuda sanki onlar dusunmuyor mu senin dusundugun kadar dedi. Beni cileden cikardi. Tabiki dusunmuyorlar ben onun annasiyim kimse benim kadar önemsemez dedim.
Sobalı evde bir iceri bir disari gezdiriyorlar. Dayanamadım cikarken ustune birsey alın. Carpacak hava. Hic umursamiyorsunuz Allah korusun hasta olsa benim adım bakamadı olur dedim. Kimseninde umurunda olmaz hepiniz horul horul uyursunuz ikimiz çekeriz hastalığı dedim. Yeri geldiginde cevabımı veriyorum artık. Saygı duymama karsılik saygısızlık görüyorsam. Sabırda bir yere kadar. Artık tutamiyorum kendimi. Kim ne derse desin....

Senin ki yine 20 lira vermiş. 50 defa mevzusu açıldı ensom gittik ben kendi paramla aldım gelinliğimi davetiye şeker nikah masrafları vs. Eşimin parasını almışlar bana harcamasın diye duygu sömürüleriyle. Eşimde nasıl olsa kazanıyorum yaparım diye düşünmüş somra işleri bozuldu azaldı. Borç harç edip aldı eşiö alması gerekenleri. İşleri iyi gitmedi evlendikten sonra ilk zamanlar eşimin o borçlarının bi kısmını maaşımla kalan kısmınıda altımlarımı bozdurarak kapattım. Takı ve paralardan da aşırdılar. Üste bide benim kaapdığım kredi kartından hala fayda bekleyip masraf çıkarıyorlar.
Ablaları bana abla derdi param olsaydı. Aptallar para için eşimin başını yakıyorlarmş az kalsın kadın kaçakmış somra yakalanmış demişlerki git o benim karım de al getir. Eşimde banane s..sin gitsin kurtulurum demiş gitmemiş planlarda öyle boşa çıkmış zaten çoook uzun hikaye.
Tabi o dönem eşiö tüm bunların para için oldupunu da bilmiyor somradan benleyken öğrendi yani bu olaylardan bi 5 sene sonra şimdi babasıyla arası açık bu sebepten
Ne bicim bi aile yapilari varmış. Hem sevmedigi bir kadınla neden evlensin adam. En azından eşiniz dinlememiş onları akillıymis. Yazık vallahi böyle seyler okudukca tiksiniyorum insanlardan. Bekarlara hep evlenmeyin diyorum. Halbuki evlilik gayet güzel. Ama yalnız karı koca olursa. Işin içine böyle pislikler karısınca tadı kaçıyor....

Ohh iyi demişsiniz anca onlari kandırırlar işte. Gecen gun benim kocamda bebekle ilgili bir konuda sanki onlar dusunmuyor mu senin dusundugun kadar dedi. Beni cileden cikardi. Tabiki dusunmuyorlar ben onun annasiyim kimse benim kadar önemsemez dedim.
Sobalı evde bir iceri bir disari gezdiriyorlar. Dayanamadım cikarken ustune birsey alın. Carpacak hava. Hic umursamiyorsunuz Allah korusun hasta olsa benim adım bakamadı olur dedim. Kimseninde umurunda olmaz hepiniz horul horul uyursunuz ikimiz çekeriz hastalığı dedim. Yeri geldiginde cevabımı veriyorum artık. Saygı duymama karsılik saygısızlık görüyorsam. Sabırda bir yere kadar. Artık tutamiyorum kendimi. Kim ne derse desin....

Umurunda olur mu sırf "bakamadı" demek için bile hasta ederler acımazlar. Benim kayınvalide iyi bakıyor torunlarına ama sürekli ağzında küfür. Küçücük torunları bile küfürbaz olmuş anneye babaya küfür ediyorlar onun yüzünden. Bu sebeple annem çocuğunuz olursa bizimle vakit geçirsin daha iyi dedi.

Eşimle henüz buralara gelmedik ama eminim çok sorun yaşicam. Kemdim için susuyorum ama çocuğum içim susamam. Ufak ufak ağzından alıyorum düşüncelerini gerçi. Çocuk iki elde büyümesin dedim mesela bence de şımarık oluyorlar sonra. yeğenlerim öyle oldu dedi.

Bana da birkez onlarda düşünür dedi genel bi konuda. Bemde düşünemezler çünkü bendeki akıl onlarda yok dedim olsaydı şu olmazdı bu olmazdı saydım. Kızmadı bozuldu falan ama hiç geri adım atmadım. Biara bileniyorsun aileme dedi bende olmayan hiçbişeyi söylemiyoruö düşümcelerimden de bahsetmiyorum neyse o dedim.

Umurunda olur mu sırf "bakamadı" demek için bile hasta ederler acımazlar. Benim kayınvalide iyi bakıyor torunlarına ama sürekli ağzında küfür. Küçücük torunları bile küfürbaz olmuş anneye babaya küfür ediyorlar onun yüzünden. Bu sebeple annem çocuğunuz olursa bizimle vakit geçirsin daha iyi dedi.

Eşimle henüz buralara gelmedik ama eminim çok sorun yaşicam. Kemdim için susuyorum ama çocuğum içim susamam. Ufak ufak ağzından alıyorum düşüncelerini gerçi. Çocuk iki elde büyümesin dedim mesela bence de şımarık oluyorlar sonra. yeğenlerim öyle oldu dedi.

Bana da birkez onlarda düşünür dedi genel bi konuda. Bemde düşünemezler çünkü bendeki akıl onlarda yok dedim olsaydı şu olmazdı bu olmazdı saydım. Kızmadı bozuldu falan ama hiç geri adım atmadım. Biara bileniyorsun aileme dedi bende olmayan hiçbişeyi söylemiyoruö düşümcelerimden de bahsetmiyorum neyse o dedim.
Aynen öyle bende susmuyorum artık. Bizinkilerde de hep küfür var. Cok rahatsiz oluyorum. Benim abim yanimda aptal dedigi için özür dilerdi. Düstüğüm yere bak. Ana avrat halt etmisler. Saygisizlar. Allahtan cocugum suan kucuk. Anlamiyor. Anladigi zamanda biz burda olmayacagız kendim buyutecegim. Simdiden uyariyorum ama o kiz cocugu biraz saygili olun kufur etmeyin ayip diye.
Mesela gecen gun kizima zilli dediler. Ertesi gun kvye soyledim. Bir daha o kelimeyi duyarsam olay cikartirim. Simdi anlamiyor ama aliskanlik etmesinler agizlarina. El kadar bebege zilli mi denir dedim. Sustu. Sonra bi kez daha zilli dediler ben ters ters baktım aldim cocugumu iceri geldim. Arkamdan diyor. El kadar bebekle nasil konusuyorsunuz. Düzgün konusun oyle demeyin falan. Artik boyle boyle 6 ay katlanicam. Sonrasinda 6 sene rahatım insallahhhh

Ne bicim bi aile yapilari varmış. Hem sevmedigi bir kadınla neden evlensin adam. En azından eşiniz dinlememiş onları akillıymis. Yazık vallahi böyle seyler okudukca tiksiniyorum insanlardan. Bekarlara hep evlenmeyin diyorum. Halbuki evlilik gayet güzel. Ama yalnız karı koca olursa. Işin içine böyle pislikler karısınca tadı kaçıyor....

Kadını alıp eve getirmiş babası burda kalacak diye eşiminde sevgilisi varmış o dönem akşam onunla kalmış içmişler falan neyse ertesi akşam eve gidiyor ki kadın babası birde hoca oturtmuş hakkımı helal etmem diye gayrimüslim kadınla imam nikahı kıydırmış zorla hoca akraba tabi güya lafı olmazmış artık. Hoca gitmiş zaten cenabet bide alkollü eşim yani ne nikahı. Her ihtimale karşın boşol boşol demiş. Tamam demiş artık dedikodu olmaz ama bu kadın benim karım değil deyip çıkmış gitmiş evden arkadaşında kalmış bisüre somra annesine kıyamayıp dönmüş ki kadın hala orda falan neyse yakalanmışta kurtulmuş kadın babasının borçlarını ödüyor babasıda kadını evinde tutuyor falan iğrenç yani.
Ben ilk zaman eşim evlenip ayrılmış sanıyorduö resmi nikahla. Sonra öğrendim ki öyle soğudum ailesinden. Neden anlatmadın dedim detaylı. Sen çok üzerinde durmayınca bende anlatmadım ama korktumda dedi. Hislerinden emin değildim ailem yüzünden kaybetmekten korktum dedi. Yani eşimin böyle bir mahçupluğu var bana karşı ailesi yüzünden o sebeple çok koruyamıor onları.
bu sebeple o zamanli kız arkadaşıda terketmiş kocamı çok acı çekmiş aşıkmış falan.

Aynen öyle bende susmuyorum artık. Bizinkilerde de hep küfür var. Cok rahatsiz oluyorum. Benim abim yanimda aptal dedigi için özür dilerdi. Düstüğüm yere bak. Ana avrat halt etmisler. Saygisizlar. Allahtan cocugum suan kucuk. Anlamiyor. Anladigi zamanda biz burda olmayacagız kendim buyutecegim. Simdiden uyariyorum ama o kiz cocugu biraz saygili olun kufur etmeyin ayip diye.
Mesela gecen gun kizima zilli dediler. Ertesi gun kvye soyledim. Bir daha o kelimeyi duyarsam olay cikartirim. Simdi anlamiyor ama aliskanlik etmesinler agizlarina. El kadar bebege zilli mi denir dedim. Sustu. Sonra bi kez daha zilli dediler ben ters ters baktım aldim cocugumu iceri geldim. Arkamdan diyor. El kadar bebekle nasil konusuyorsunuz. Düzgün konusun oyle demeyin falan. Artik boyle boyle 6 ay katlanicam. Sonrasinda 6 sene rahatım insallahhhh

Bide kız çocğu eşimin yeğenleride öyle kız çocukları ana avrat küfür biliyorlar. Saygısızlar işte. Bemde bikez beniöm çocuğum böyle küfür etse ağzınım ortasına vururum dedim kemdimi belli etmek için

blue_suede blue_suede gercekten sizin kv kp bir tuhafmış... ne demek elin kadinini zorla gelin yapmaya calisiyorlar pes dogrusu...
Soyleyecek soz bulamyorum. Bu nasil geniş bir mertebe böyle. Nasıl nir kafadalar bunlar. Ama eşiniz allahtan evlenmemiş.
Yazık adama neler etmisler. Size mi acıyacak bu caniler.

Bexy Bexy işte zamanında böyle bir olau yaşandığı için lafta ben ikinci eşi konumuna düşüyorum. Yazık ya dedim hadi bana ikimci eş gibi davranılıyorda sen bitane oğullarısın nasıl sana evlendi ayrıldı şeysi yükleyebiliyorlar. Sırf evde kadın kaldı laf olmasın diye yalandan bi imam nikahı güya. Allah ıslah etsin.

Yok o gidince çok üzülmüşlerde bilmem ne. Ben herşeyimi kemdim aldım ya aslımda biz yaparız ona şunu almıştık bunu almıştık dediler. Bende ben bişey
İstemiyorum zaten ama ona yaptığınızı da çöpe atmışsınız gelin değil oğlunuzun eşi değil soyadınızı dahi almamış üstelik oğlunuzda yüzüne bakmamış sadece çevreden öyle zannetsinler sizin evde kalıyor diye yapılan bi dümen verilmiş sadakanız varmış evde bekar kızınız var zamanımda kendi düştüğü yollara onları çekmemiş sizinkide iyi cesaret dedim. Ohhhh iyiki demişim. Kadından hala kurtulamadım sülük gibi yapışmıştı gerçi ama neyse

Bizim oralarda öyle cahil kafalar çok anne baba ister çocuklar evlenir kabul etmezse kız çocuğuysa gücü yok erkekse kurtuluyor işte. Ama bunların derdi para yoksa kızlarına yapmıor aynını Bexy Bexy

bencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
helal sana harıka anlatmıssın ya bravooo okusa keskeee bunu

Gercektende öyle... Bir ailenin kızıyken yapabildiklerinle gelinin olduğunda yapabileceklerin arasinda dağ gibi fark var. Simdiki bekar kızlara tavsiyem. Baba evinizden rahat yer yok. Bulana kadar evlenmeyin.

Bir ailenin kiziyken herseyini yapabilirsin. Ama bir gelin olan asla ses cıkartamazsın. Sırf saygıdan cogu seye gögüs germek zorunda kalırsın. Yalnız oldugumu evlendikten sonra anladim...
Sabahlari kalk kahvalti yapalim diyen bir annem yok mesela... kalk kahvalti hazirla diyen biri var. 1 saat fazla uyusam merak edip yanima gelen aksamlari uyumadigimi gorunce kizim birsey mi oldu diyen annem yok. Onun yerine kimse umursamamayi tercih ediyor. Belki 1 gün boyunca odadan çıkmasam kv kp hiç umursamaz bile... icerde ölsem merak edip gelip bakmazlar.
Bide arkamdan laf ederler ne çok uyuyor diye...
Mesela annem hep sen bırak ders calis derdi. Simdi kv hangi işi yaptirsam derdinde...
1 hafta annemin yaninda durdum 2 aydir kv min yaninda calisamadigim kadar cok ders calistim vallahi...
Ana gibi yar olmaz ❤
Kesinlikle öyle

Valla kizlar hepimizin kaynanasi hepimizin kaynanasini farkli kotu ozellikler yonunden dover.sagliklarina sihhatlerine birsey olmasin ama uzak dursunlar.duzgun olumlu enerjisi yuksek insanlar olamadiktan sonra mumkunse cumle mahlukattan uzak dursunlar.pis enerji yukunden duvara tahtaya bile dokununca elektrik carpiyorim yeminlen.

bencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
Tebrik ediyorum benim kaynanami anlatmişsin alkisliyorum seni suanda

Normal şartlar altında bir insan kendini sevmeyen insanı sevmez.
Ya siz iki yüzlülük yapıp seviyor gibi görünüyorsunuz ya da hissiyatınız karşılıklıdır, o da sizi sevmiyordur.
Bence yanlis düşünüyorsun karsindaki seni dişliyor kendi evlatlarina sevgisini sonuna kadar sunuyorsa bir daha dusunelim karsindaki buz dolabiysa sen yaklasmaya calistikca itiliyorsan birdaha dusunelim oglunu kiskanan surekli seni dolduran bir kaynan varsa gelbirdaha tartisalim bu konuyu kimsenin ne yasadigini bilmeden konusmamalisin once ole insanlarla bir yasa sonra konusurz yasamayan nrden bilece k .!!!

Aynı benim cadaloz
İki yüzlü şeytan, yılan, yalancı, alttan yürüten , bencil bende nefret ediyorum senden . Yaptıklarında düşündüklerin de ayağına dolansın. Rabbim e havale ediyorum .
Aynı haykırışı dün konu açıp yapacaktım sen açmışsın. Bu vesileyle söyleyip rahatladım

Back
X