• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevmiyorum seni yenge nefret ediyorum senden!!!

DeLiBoNCuK

AnLaŞıLMaZ BiÇiMdE
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.144
64
158
acayip derecede sıkıldım senden...
her yaptığımda bir ima bır hata aramandan
arkamdan konusup ben dedıkodu yapmam demenden
dengesiz hareketlerinden, ne dediğinden bıle emın olamamandan
kişiliksizliğinden burnu havada olmandan
adam seçmenden: ben canımlı cicimli konusmam deyıp ıkı dk sonra telde arkadasını arayıp güzelim nasılsın demen iyi bir örnek olsa gerek
minnet etmemenden
herkesın senı pohpohlayıp düşünmesını beklemenden
eleştri yapıp ıkı dk sonra yaptığındna vazgecıp farklı bırsey demenden
bencilliğinden, sadece kendini düşünmenden,
kendi özlemlerini kendı hasretlerini kendı istedıklerını söyleyıp konusmandan
bıktım senden bıktım lanet okuyacağım artık sana. 6 ayımın içine ettin resmen
hayatımı kararttın.
senden korktuğumdan cekındığımden değildi sessizliğim abımın hatrına hurmetıneydı. yoksa senın ağzından girip kulağından cıkar o evı sana dar ederdim. emin ol bunu yapardım!
sana hakkımıda helal etmıyorum .
öbür tarafta görüşürüzkötükedihüso

cnm yaz yaz rahatlarsın ama oturup konuş bence yengenle...bunlardan haz almıyorum de...

belki o zaman bırakır bu huylarını birazz

Bu yengeler hep aynı mı acep :delphin: eşimin yengesinden yana da ben böyleyim işte...

Aynı evde yaşamıyorsanız görüşmemeye çalış

benim hiç yengem yok iyikide yok seni okuyunca böyle dedim ama keşke olsaydı senin gibi bir yengem hayata bir kişilik kazandıracağımdan eminim bak benm yanımda takılsın iki güne tam teşekküllü olur du valla çok şükür ailemdekiler adam ( benden korktuklarından terör estiririm böyle insanları görünce o nedenle) valla haklısın içini dök rahatla büyük bir şeyi olursa valla bağırma çağırma soğuk kanlılıkla lafı sok kişilik nakli olursa ilk sana yaptırcam die ne bilim böle dengesizlerden nefret ediyorum ya allah sabır versin sana cnm

saolun kızlar rahatladım bıraz cidden. yaptıkalrını anlatacaktımda uzun olur kımse okumaz dıye yazmadım:D :bbo: aynı evde yasamıyoruz bunlar yurt dısında isviçrede yaşıyor. türk kültüründen uzak orda doğup büyüdüler o yuzden cok bencıllık var.şutarafagitti empati becerisi sıfır.ben yanlarında yasamak zorunda kaldım 6 ay.senağlama burnumdan getırdı. anlamıyorum bu kadın farkında mı değil.ay neyse kurtuldum artık evıme döneli cok oldu.kaydirigubbakcemile2
yorumlarınız ıcın sağolunopuyorumnanaktan

nasıl dolmussun Allah sabır versin...içine atma her seyi hasta olursun o kişiden uzak durmaya çalış...seni böyle bıktıracak neler yaptı kimbilir:kızgın:

sorun cıkmasın dıye oyle cok sustum kı. bıde ben dısarda astım kestım bırıyım kımseye göz yummam öyle. ama aile içi olunca olmuyor yapamıyorum. aıleye karsı cok hassasım. abım bıle bı kere hala kavga etmedın cok sasırıyorum ıyı sabır var sende dedı.

Yengen ,koskoca 6 ay boyunca evliliklerine mudahale ettigin icin böyle davranmis olabilir mi acaba sana?

Kurtulmuşun bak boşver
böyle dengesizler ne yaızkki hayatımızda var olabiliyorlar...
Fazla kaileye almamak lazım:umursamaz:

kurtulmu$sun iyi geçmi$ artik, ama yurt di$indakilerin yani oralarda doganlarin hepside oyle deil guzelim, hepsi oyle gibisinden yazmi$sin :olmaz: demekki size oylesi nasip olmu$.. hayirlisi

Yanında kalıyorsun diye burnundan getirerek tavır almıştır sana..
Belki de bir daha gitme onların yanına diye yapmıştır..
Aman dışarıdaymış..ne yapacaksın onlar iyi olsun da..

Birşey söyliyim mi aynısını anneme yaptı dayımın eşi.En sonunda ne oldu biliyomusun bu kadın anneannemi strese sokarak kanser etti ve 60 yaşında toprağa verdik biz onu.Dayım hep karısını korudu bence abinle konuş eğer sizin hatırınız sayılmıyorsa susma sende onu sayma.Artık ne yengem nede kızı geliyor dayımla oğlu geliyor bazen ve en sonunda dayıma dedim.Sen adam değilsin bunu sana söyleyerek belki senin sevine inicem ama söylemeyipte ben kanser olmicam.Senden nefret ediyorum dayı sen resmen şerefsizin tekisin ve adam değilsin.Artık lütfen bana dayıcım nasılsın rolü oynama mümkün oldukça görüşmeyelim çünkü seni hiç ama hiç affetmicem senden nefret ediyorum ailendende tiksiniyorum dedim

Yengen ,koskoca 6 ay boyunca evliliklerine mudahale ettigin icin böyle davranmis olabilir mi acaba sana?

ben kendı ısteğimle gıtmeıdm oraya. evlılıkleırne mudahale dıyebısey söz konuus değil. ben abıme bıle anlatmıyordum evde olanları. bı kac sey oldu abım bana sordu neden böyle oldu deyınce bende doğru olanı anlattım ve abım şok oldu resmen. ben ne olursa olsun abımle esının araıs bozulsun ıstemem. sonucta bi ömrü pay ediyorlar. ben onlaırn evınde ev işi ve cocuk bakımıyla uğraşıyodum.. bana teşekkür edeceğine gönlümü hoş tutacağına bana yapmadığını bırakmadı resmen. yurtdısındkaı herkes öyle değil belkı ama bunlar öyleydı yanı nefret ettım hepsınden.ben onu yenge olarak değil abla olarak gördum ama o bana yengelik ettı. hiç samımı olmadı düzgün konusamıyorduk bıle. kesinlikle kabul etmem evime mudahale ettı demesını. benım hayatımı 6 ay katlettıler be

yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar. yurt dısında olmaları cok büyük şans gerçekten

valla ne diyim kardesim iyiki yaninda degil.ama abindede biraz suc var bence.tamam ese eziyet etmiycek bi koca ama ailesi icin karisini uyarmasi lazim.benim ailem böyledir.onlara ona göre davran diycek.o seni cekememistir.abin cagirmissa yanina seni.niye kardesini 6 ayligina getiriyor diye.bide sizin bilmediginiz seyleri rahat rahat yapamamistirlar.gece gezmeleri,sinemaya gitmek vs.yengenin ailesi olaydi yanlarinda abinde öyle davranirdi belki.ne diyim bosverrrrrrrrrrr.takma sen yengeni mengeni.abini üzmesindeee.sen yengeni takiyorsan.kim bilir bu hayatta neleri kafaya takiyosundur.hayat kisaa.sen hayatini saygi ve sevgi cercevesinde yasamaya bak.sinir oluyoruzda ne geciyor elimize.sinir oldunmu icinde tutma ama kendine edersin.psikolojin bozulur.hemen söyle o an.sen hakliysan kim ne diyebilirki..........

Birşey söyliyim mi aynısını anneme yaptı dayımın eşi.En sonunda ne oldu biliyomusun bu kadın anneannemi strese sokarak kanser etti ve 60 yaşında toprağa verdik biz onu.Dayım hep karısını korudu bence abinle konuş eğer sizin hatırınız sayılmıyorsa susma sende onu sayma.Artık ne yengem nede kızı geliyor dayımla oğlu geliyor bazen ve en sonunda dayıma dedim.Sen adam değilsin bunu sana söyleyerek belki senin sevine inicem ama söylemeyipte ben kanser olmicam.Senden nefret ediyorum dayı sen resmen şerefsizin tekisin ve adam değilsin.Artık lütfen bana dayıcım nasılsın rolü oynama mümkün oldukça görüşmeyelim çünkü seni hiç ama hiç affetmicem senden nefret ediyorum ailendende tiksiniyorum dedim

helal olsun..
bu sözlerin karşısında dayın ne tepki verdi merak ediyorum..
kalmıştır öööyyle..

konu sahibi kardeşim, sen de abinin durumunu, o zavallının halini düşün, beterin beteri var de, sevin kendi haline..

çok şanslısın ki aynı evde değilsin guclubacismile var öle tipler,anlatırlar anlatırlar demedim derler,bide çevrelerine sorarlar dedim mi demedim mi yaptım mı yapmadım mı ....uzarda gider hep de çevlerinde ortakları vardır oda anlasa da anlamasada hep ondan yana çıkar işte çıkarlarına göre yer de değiştirebilir her lafın içindedirler herşeyi bilirler bilsede bilmese de konuşurlar yaaaaaaaa gerçekten çekilmezler bir zaman sonra sizi yalancılık ve delilikle suçlayabilirler DıKKAT edilmesi gereken insan tipleridir:oklava:

arkadaslar yirt disinda kalanlar hepisi oyle degildir heryerde vardir oyle kisiler bende bir yutdisinda kalan biri olarak ustume alindin valla :olmaz::1shok: :P yinede sana sabir verisin sonucda yilda bir gelse bile goreceksin

Back
X