- 28 Kasım 2010
- 42.535
- 141.288
- 798
- Konu Sahibi maharetcan
Hayir butun insanlar boyle degildir,zaten bir insanin cevresindeki herkesin bencil ve hazimsiz olmasina imkan yok. Hatayi kendinizde aramalisiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kotu kalpli insan olursaniz kimseyi sevmezsiniz bence. Normal bir ruh hali degil. İnsan esini sever,onu sevmiyorsa hayatindan cikarir baskasini sever. Anne babasini sever,sevmiyorsa az gorusur optimumda tutar iliskiyi,arkadasini sever,sevmiyorsa baska arkadas bulur onu sever. Komsusunu sever,bir kisiyi mutlaka sever. Kedi kopegi sever,agaci kusu cicegi sever ama sever yani bir seyleri. Sevmiyorsa kotu kalplidir benim gozumde.İçim karardı...kimse kimseyi sevmiyor, herkes kötü, herkes kendi menfatinin derdinde ise, siz biz de bu herkesin içindeyiz sonuçta di mi, ne farkımız olacak ki düzen buysa?
Ben seviyorum şahsen. Hayatımda bir sürü sevdiğim insan var. Büyük bir yamuk yapılmadıysa kimseyi de silmem kolay kolay.
Çok sevdiğim arkadaşımla ters düştüğümüz oluyor. İnsanız, benim de yanlışım olur, onun da kötü anı...Yanlış anlaşılma da oluyor bazen.
Bu forumda bile çok sevdiğim, pozitif enerji aldığım insanlar var.
Acaba sevgiden kastınız farklı bişey mi? Nasıl insan annesi, babası kocasından başka kimseyi sevmez ki? Sevmenin bünyede alerjisi mi oluyor?
Abla hayat geçmez böyleSeni de sevmedim
İnsanlar Dışında saydıklarını seviyorumKotu kalpli insan olursaniz kimseyi sevmezsiniz bence. Normal bir ruh hali degil. İnsan esini sever,onu sevmiyorsa hayatindan cikarir baskasini sever. Anne babasini sever,sevmiyorsa az gorusur optimumda tutar iliskiyi,arkadasini sever,sevmiyorsa baska arkadas bulur onu sever. Komsusunu sever,bir kisiyi mutlaka sever. Kedi kopegi sever,agaci kusu cicegi sever ama sever yani bir seyleri. Sevmiyorsa kotu kalplidir benim gozumde.
İnsanlardan da sevdikleriniz varsa onlari tutun cevrenizde. Daha fazla vakit gecirin mesela onlarla.Bazı kişileri elbette seviyorum , takdir de ediyorum
Bende sevmiyorum , sevmek zorunda da değilim sadece kimsenin hayatına zarar verecek şeyler yapmıyorum , kırmamaya özen gösteriyorum ama tüm sevgimi evdeki ve sokaktaki hayvanlara harcıyorum memnunum..
Öyle mi?Neden o zaman kimseyi sevememen konusunda şikayetçisin?Kendini sevseydin kendini böyle kabullenir bununla ilgili dert yanmazdın.Kendimi seviyorum
Olay tek başınayken sıkılmamak vs vs değil ki.Bu hayatta sadece kendi çocuğunu arada da annesini seven bir insanın sadece etrafındakiler sorunlu kendisi mi mükemmel oluyor.Öyleydi madem konu sahibi neden bu durumdan şikayetçi.Kendisini seviyor olsaydı bu durumu sorun etmez ben böyleyim der geçerdi.Size gelince sizin durumunuz ne bilemem zaten yorumumu size değil konu sahibine yaptım.Size saçma ve klişe gelebilir.Bana göre böyle.Mutsuz insan mutsuzluk,mutlu insan mutluluk saçar.Kendini seven insan sevmeye açıktır.Sevilecek yanlar mutlaka bulur.Birkaç kişiyi sevmez hayatından çıkarır o ayrı ama kimseyi sevemiyorsa sorun kendi içindedir.Bu dünyadaki bütün insanlar öğhh kaka olamaz.Çok klişe . Kendimi seviyorum , çok da mutluyum kendimle , hiç sıkılmıyorum mesela tek başına iken , kendi kendime sohbet bile ediyorum ben
İnsanların cikarciliklari , bencillikleri , kafama uymayan sohbetleri , hep kendi dertlerini anlatma çabaları , kendi kendilerini ovmeleri , suya sabuna dokunmadan sadece kendileri varmış gibi yaşamaları , egitimsizlikleri , cahillikleri , beceriksiz oluşları zamanla soğutuyor.
İnsanları sevmemek demek onları görünce suratlarına kusmak demek değil ki mesafe olması, zorunluluk hallerinde birbirine saygılı davranarak iletisimde olmak..
Kendisini sevmeyen insan sevemez bla bla son derece dayanağı olmayan sözlerden biri
Geçen gün bir video izlemistim. " sevgi ile yaralananlar, kendilerine sevgisi ile yara açmayacak olan hayvanları dost edinirler " diyordu :)
Böyle trajedik hikayem yok . Segi ile yaralanma yok efendim yalnız bırakılma , efendime söyleyeyim karşılık bulamama gibi gibi ..
Çok normal bir hayatım ve aile ilişkilerim var şükür ki ailem hayatta , arkadaşlarım da var saçı başı dağılmış pijamalarla mama dağıtan 50 yaş teyzesi gelmesin aklınıza , henüz 34 yaşındayım
Herkes gibi bir hayatım var ama hayvanlarla olmaktan daha mutluyum , bunun için psikolojik bir rahatsizligim olması gerekmiyor ya da Bergen gibi bir hayat![]()
Psikolojik bir rahatsızlığınız olduğunu mu ima ettim ? Ya da saç baş dağınık pijamalarla mama dagitan 50 yaşında biri olduğunuzuu düşündüğümü ? Ya da anormal bir hayatınız mi var dedim?
Nasıl yaptınız bu çıkarımı anlamadim. Neyse merak etmiyorum.
İnsana insan lazımÖyle mi?Neden o zaman kimseyi sevememen konusunda şikayetçisin?Kendini sevseydin kendini böyle kabullenir bununla ilgili dert yanmazdın.
Son paragrafın çok müthiş bir tespit ..Valla hic fedakar biri degilim, hatta fedakar cefakar ana bile degilim
Ondan herhalde herkesi seviyorum.
Hani hep ben verdim durumunda hic kalmadim hayatta, insanlarin hatalarini da insandir neticede deyip hos gorebiliyorum. Hos goremiyorsam mesafe koyuyorum. Su zamana kadar kimse ile ne olume ne dirime durumuna gelmedik. Sansliyim kesinlikle biliyorum, ama biraz da huyum suyumun getirisi.
Siz verdikce beklentileriniz yukselmis, beklentileriniz de karsiliksiz kalinca sevgisizlik hatta nefret olusmus. Bence sakinlesin ama yeni tanidiginiz insanlara da sans verin, hala guzel dostluklar kurabilirsiniz.
Son paragrafın çok müthiş bir tespit ..
Gerçekten kırgınım..
Büyük kayiptasin bacım, sevilmeyecek insan mıyım ben yaw?Seni de sevmedim