kızlar 2 yıllık bi ilişkim var..hiç istemedim başlarda onla çıkmayı hatta aşık olduğum biri vardı ama aşık olduğum adam bana umut verip başkasıyla evlendi
şuanki sevgilimde bi şsan diye tutturdu ve 2 yıldır çıkıyoruz.. ilşkimizin 1.yılında ilşkiye girdik
yani hayatta asla yapmam dediğim şeyi yaptım :18: bu olaydan sonra sanki bağlılığım arttı ona... çok saygılı biri ilşkiye girdikten sonra 1 yıl içinde 3 yada 4 kez tekrarlandı bu olay sadece ben istediğimde bi kez bile cinsel bi konuda ısrar etmedi
ama sevgilimin en küçük yanlışı ya da normal davranışı gözüme batıyor rahatsız oluyorum gıcık oluyorum bazen ona demekki sevmiyorum..sevgimden şüphe ettiğime göre demekki gerçek sevgide değil bilmiyorum tek bildiğim artık ona aşkım demek istemiyorum onu öpmek istemiyorum
elini tutarken heyecanlanmıyorum
ama ona çok alıştım ayrılmakta istemiyorum
dün gece msj attı neden bu soğukluk dedi seni sevmiyorum demek istedim ama diyemedim cesaretimi toplasam bile yıkılacak 2 yılımı çaldın diyecek
ama çok zorladı onla çıkmam için..başta ona hep seni sevmiyorum dedim ama zamanla ısındığımı sanmıştım şuan ise çok pişmanım ona en başta evet dediğim için
çok karmaşığım bazen seviyorum bazen sevmiyorum bu neden böyle anlamıyorum
keşke hep arkadaş kalsaydık çünkü ona sadece arkadaş olarak ihtiyacım var
şuanki sevgilimde bi şsan diye tutturdu ve 2 yıldır çıkıyoruz.. ilşkimizin 1.yılında ilşkiye girdik
ama sevgilimin en küçük yanlışı ya da normal davranışı gözüme batıyor rahatsız oluyorum gıcık oluyorum bazen ona demekki sevmiyorum..sevgimden şüphe ettiğime göre demekki gerçek sevgide değil bilmiyorum tek bildiğim artık ona aşkım demek istemiyorum onu öpmek istemiyorum
ama ona çok alıştım ayrılmakta istemiyorum
çok karmaşığım bazen seviyorum bazen sevmiyorum bu neden böyle anlamıyorum
keşke hep arkadaş kalsaydık çünkü ona sadece arkadaş olarak ihtiyacım var