• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmiyorum

S0nsuza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
55
29
3
Konu nisanlimin erkek kardesi ve esi. Nisanlimdan iki yas kucuk erkek kardesi var kiz da benden bir yas kucuk yani eltim onu seviyorum iyi bir kiz ama kaynimi sevmiyorum. Karakterini davranislarini onayladigim birisi degil kisacasi sevmiyorum ve ayni ortamda bulunmak istemedigim negatiif insanlardan kendisi. Ama nisanlim kardesini cok seviyor dogal olarak, kardeside abisini ve iletisimleri cok iyi ve her gun gorusuyoruz desek abartiyor olmam.
Ben sevmedigimi tabiki nisanlima soylemedim ama her yere beraber gitmek ya da hep onlara ugrayip kahve icmemizden rahatsizligimi dile getirdigimde kusuyor(abi hadi kahveler hazir gelin her firsatta). Neden gitmek istemiyorsun neden oyle, sevmiyomusun onlar bize karsi nekadar iyi vs vs vs geriliyoruz bu sefer nisanlim bana tavir aliyor, ama bende kaynimla ayni ortamda geriliyorum cok patavatsiz ve dedikoducu biri erkek olmasina ragmen.

Anlatabildim mi bilmiyorum, ben sevmiyorum ama nisanlimla abi kardes iliskilerini bozmadan mesafe koymak istiyorum ama nisanlimin bu mesafeyi ve kardesininde bu mesafeyi koyacaklarina inanmiyorum
Ne yapmaliyim arkadaslar bu arada kaynimla gorumcemin arasi bozuk herkes nisanlimi kendi tarafina cekme cabasinda kucuk cocuk gibi, kaynim nisanlimi ablasina karsi dolduruyor yani bir erkege uygun olmayan seyler yapiyor cok sinir oluyorum ben haksizliga gelemiyorum

Siz sevmiyorum demişsiniz ama gerçek manada kendisini ne kadar tanıyorsunuz?Biraz erken değilmi sevmediginize karar vermek için?

Fazla samimiyet tez ayrılık getirir de nişanlına:super:

Gerçekten çok dedikoducu ve patavatsız biriyse, onu bu haliyle bile çok seven, hergün evinden çıkmak istemeyen nişanlımı da sorgulardım ben sanırım.

Gorumce mevzusuna kadar ne guzel anlasiyor ara bozmayin diyecektim. ama nisanliniz neden gitmek istemiyorsun dediginde ablanla ilgili konusmasi hosuma gitmiyor de. o da uygun bir dille uyarsin kardesini konusmamasi konusunda. boylece sorun kalmaz.

Sahsen ben sevmedigim insanin cay karistirmasindan bile nem kapabilirim, zor bir durum.

Ancak bu durumdan da kacarak kurtulamazsiniz, bir omur sevmediginiz insanla her gun dipdibe olamazsiniz.

Nisanlinizla konussaniz mi? Modum dusuyor, muhabbeti beni acmiyor, ayni frekansta degiliz falan deyin. Bunun onunu almazsaniz devami da gelecek. Nisanliniz da belki sizden yuz buldugu icin cagiriyordur belki.

Eşin kardeşi ile buluştuğunda sen de eltinle tek takıl madem. biz kız kıza oturcaz falan deyin öyle öyle azalır görüşmeler belki

Konu nisanlimin erkek kardesi ve esi. Nisanlimdan iki yas kucuk erkek kardesi var kiz da benden bir yas kucuk yani eltim onu seviyorum iyi bir kiz ama kaynimi sevmiyorum. Karakterini davranislarini onayladigim birisi degil kisacasi sevmiyorum ve ayni ortamda bulunmak istemedigim negatiif insanlardan kendisi. Ama nisanlim kardesini cok seviyor dogal olarak, kardeside abisini ve iletisimleri cok iyi ve her gun gorusuyoruz desek abartiyor olmam.
Ben sevmedigimi tabiki nisanlima soylemedim ama her yere beraber gitmek ya da hep onlara ugrayip kahve icmemizden rahatsizligimi dile getirdigimde kusuyor(abi hadi kahveler hazir gelin her firsatta). Neden gitmek istemiyorsun neden oyle, sevmiyomusun onlar bize karsi nekadar iyi vs vs vs geriliyoruz bu sefer nisanlim bana tavir aliyor, ama bende kaynimla ayni ortamda geriliyorum cok patavatsiz ve dedikoducu biri erkek olmasina ragmen.

Anlatabildim mi bilmiyorum, ben sevmiyorum ama nisanlimla abi kardes iliskilerini bozmadan mesafe koymak istiyorum ama nisanlimin bu mesafeyi ve kardesininde bu mesafeyi koyacaklarina inanmiyorum
Ne yapmaliyim arkadaslar bu arada kaynimla gorumcemin arasi bozuk herkes nisanlimi kendi tarafina cekme cabasinda kucuk cocuk gibi, kaynim nisanlimi ablasina karsi dolduruyor yani bir erkege uygun olmayan seyler yapiyor cok sinir oluyorum ben haksizliga gelemiyorum
Siz zaten nişanlınızın kardeşiyle ne paylaşabilirsiniz ki?Eşiyle takılın.Elti adayınızla muhabbet edin.

Kardeş neticede yapıcak birşey yok.
Oturup konuşsanız nihayetinde el kızısınız. Dışlanan siz olursunuz onlar dahada kenetlenir.

Ne erkeğe ne de kadına ara bozucu konuşmalar yapmak yakışmaz.. yani dedikıdunun erkeği kadını olmaz..

Görümceniz eğer sessiz kalıyosa, kardeşinin ablan hakkında atıp tutması beni çok rahatsız ediyo diyebilirsiniz.. eğer ablası da boş durmayıp kardeşini çekiştiriyosa rahatsızlık verdiğini tek taraf için söylemeniz yanlış olur.. nişanlınız bunu erkek kardeşine duyduğunuz kişisel gıcıklık olarak yorumlayabilir..

Ne erkeğe ne de kadına ara bozucu konuşmalar yapmak yakışmaz.. yani dedikıdunun erkeği kadını olmaz..

Görümceniz eğer sessiz kalıyosa, kardeşinin ablan hakkında atıp tutması beni çok rahatsız ediyo diyebilirsiniz.. eğer ablası da boş durmayıp kardeşini çekiştiriyosa rahatsızlık verdiğini tek taraf için söylemeniz yanlış olur.. nişanlınız bunu erkek kardeşine duyduğunuz kişisel gıcıklık olarak yorumlayabilir..[/QUOTE

ben ne sekilde ifade edersem edeyim haksiz duruma dusmekten korkuyorum gercekten

Onların ailevi ilişkilerine çok müdahil olma fakat,sevsen de sevmesen de zırt prıt görüşmeniz anlamsız.Nişanlına çok rahatlıkla diyebilirsin başbaşa birşeyler yapalım.Veya patavatsız bir hareketi varsa rahatsızlığını da dile getirebilirsin.Nişanlının küsmesi de onun sorunu.Kendi istediği şeyi sana yaptırtamıyor diye küsemez.O gitmek istiyor sen istemiyorsun.Ve onun isteğini yerine getirmişsin bu zamana kadar.Mesafe candır.

Bi insanı sevememek çok zor. Her hareketi batıyordur. İnsan çıldıracak gibi olur seni anlıyorum ama inan yapacak bşy yok

Back
X