sevseydi arardı değilmi

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
üç hafta once ayrıldık yıne.ıkı senedır yuvarlanıp gıttık ayrılıklaırmız oldu.ama suan ayrıldık canım oyle acıyo kı daha yenı barısmıstık ve ben aramıstım ama ıkı uc gun surdu barısmamız canım cok acıyo şuan..
ruyamda gordum bugun baska kızlarlaydı uyandım basladım aglamaya hala aglıyorum ıcım parcalanıyo..

aramıyorum sevmısmı gormek ıstedım ve uc haftadır hıc aramadı sevmemıs demı kızlar unuttu ruyamdakı gıbı o mutlu demı sevmişmi görucem dıye bekledım ve aramadı hıc gördüm seven arardı sizcede ole degılmı gururma yedıremıyorum arıyamıom ama ben aramadıkca benı unutuyo

BANA YARDIM EDIN KIZLAR CANIM COK ACIYO

neden hep aynı konuyla ilgili yeni topik açıyorsun ki ordan devam etsene

dunyama hosgeldin, ayni olay, 3 gun oldu konusmayali, oluyorum, 3 hafta nasil gecirdin yaa? nasil gecer bu zamannn

dusunursek eger, arasa ve yeniden baslasak bu olay tekrarlamicak mi, tekrarlicak, biz tekrar uzulmicez mi, uzulcez, ama bunlari bile bile boyle uzulmek onlarin aramasini istemek niye ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…