sewdigim çocuk bana inat başkasiyla çıkıyor ne yapmalıyım???

reyyanelvan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
112
0
26
Ankara
sewdiğim çocukla daha ilişkiye başlamadan tartıştn fln bende kararsızdm ilgisiz dawrandım şimdi bana inat başkasıyla çıkıyor ne yapmalıyım onu geri kazanmak için??

Hiç bir şey..ne hayır gelir ki,başka bir günde inat uğruna başkasıyla evlenirse yine kazanmak isteyecek misin ?

ya bnce sen kurtul bu düşünceden...sana inat bugün başkasıyla çıkan yrn birgün sana inat daa başka şeyler yapar..
kaç yaşındasın bilmyrm ama geri kazanmak fln acaip komik bi durum...bence sallama ve yeni hayata slm çak.

sana inat yaptığını nereden biliyorsun?

belki sahiden de o kıza ilgi duymaya başlamıştır...

erkekler öyle inat olsun filan gibi detayları akıl edemezler de...

haklısınz belki ama o beni çok sewiyomş ben farketmemişm ondan böyle yapıyomş aslnda amcı beni unutmak bana inatta bi arkadşmla çıkıyo :((

Hiç birşey yapma kendi haline bırak erkek milleti işte..Demek ki seven senmişsin seven insan gidip inat uğruna gidip başkasıyla çıkmaz sevdiğini kazanmaya çalışır.Boşver gitsin benim kaç yıllık sevgilim gitti benden ayrıldığının haftasına yeni bir kızla çıkmaya başladı.5ay olacak nerdeyse devam ediyorlar.Demek istediğim ben yandım eller yanmasin kızların erkekler yüzünden üzülüp acı çekmesini istemiyorum artık.Çünkü ben çok üzüldüm halada üzülüyorum.

hiç ama hiç birşey yapma.. neden yapasın ki, artık kazanabileceğin bi nokta kalmamış bence. eğer gerçekten sevse idi, bu hareketinin seni tümüyle ondan koparabiliceği ihtimalini düşünürdü.. asıl saçmalık, senin onu geri döndürme çaban.. bence yoluna onsuz devam etme fikrini yerleştir..

Hiç birşey yapma kendi haline bırak erkek milleti işte..Demek ki seven senmişsin seven insan gidip inat uğruna gidip başkasıyla çıkmaz sevdiğini kazanmaya çalışır.Boşver gitsin benim kaç yıllık sevgilim gitti benden ayrıldığının haftasına yeni bir kızla çıkmaya başladı.5ay olacak nerdeyse devam ediyorlar.Demek istediğim ben yandım eller yanmasin kızların erkekler yüzünden üzülüp acı çekmesini istemiyorum artık.Çünkü ben çok üzüldüm halada üzülüyorum.

ÇOK ÜZÜLDM CNM boşwer ileriye bak o bakmş madem sende ileriye bak inş ondan çok daha iyisni bulursun..

canım belkide gerçekten hoşlandığı için çıkıyordur hem niye geri kazanmak için uğraşıyorsun ki o seni isteseydi zaten başkasıyla çıkmazdı bi şekilde mücadele eder sorunu çözmeye çalışırdı ama o seni unutup yeni birini bulmuş bile en iyisi sende unut gitsin uğraşmaya değmez tatlım

ÇOK ÜZÜLDM CNM boşwer ileriye bak o bakmş madem sende ileriye bak inş ondan çok daha iyisni bulursun..

Zaten öyle önüme bakıyorum canım benim için öyle biri olamaz ki artık.Kurtulduğuma seviniyorum.Beni ilk fırsatta yalnız bırakan biri ilerde eşim olsa ne yapmazdı.Sende boşver gitsin.Biliyorum kalbine söz geçiremiyosun şuan ama ilerde üzülmek istemiyorsan eğer o insanı unut derim.

canım görünene bakılırsa aradan bayağı bi zaman geçmiş şimdi durumun nasıl? bayağı bişeyi aşmışsındır. aynı şey şu an benim başımda seni anlıyorum. üniversitede okuyorum ilişkimizin başlarıydı ama o hiç sevgiliymişiz gibi davranmıyodu çekingendi belliki bi karın ağrısı vardı hissetmiştim bende konuşarak daha çok kırılıcağımı bildiğimden gerçeklerle yüzleşmekten çekindiğim için konuşmadım ona bişey sormadım kendi kendime köşeme çekildim. ev arkadaşı olan çocukta benden hoşlanıyomuş bilmiyodum çünkü bana kardeşim filan diyodu hani güveniyodum ona durum böyle olunca o da bana açılmayı düşünmüş o da bunu anlamış anca o zaman benle konuşmayı denedi tartıştık birbirimize bütün kırıldığımız şeyleri söyledik tamam dedik zaman göstersin ama şu an sırf bana inat olsun o acıyı yaşıyım diye öylesine bi kızla çıkıyo resim çekilip faceye filan attı cafelerde. şu an belkide oyalıyo kendini ama ne kadar kırıldığımı tahmin bile edemez ve ben 1 hafta oldu suskunluğumu koruyorum hiç birşey demiyorum kimseye karışmıyorum kim ne yapmak istiyosa yapsın gibisinden. onu görüceğim yerlere de gitmiyorum arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. diyeceğim o ki bu durum koymuyo değil ama o da mutlu değil bu açık ve net 2 gecedir rüyalarımda onu hep kan kusarken görüyorum . tabiri onun yaptığı bir şeyden derin pişmanlık duyması ve derin bi sıkıntı içinde olmasıymış. ne diyim devam etsin böyle ama ne eski sevgilileri ne de şu anki sevgilisi dahil hiç kimse onu benim sevdiğim kadar içten ve hissederek sevemez, anlayarak sevemez buna da adım gibi eminim. ne diyim allah içimdeki sabrı tüketmesin. mutlu olucaksa da olsun..

Back
X