- Konu Sahibi reyyanelvan
sewdiğim çocukla daha ilişkiye başlamadan tartıştn fln bende kararsızdm ilgisiz dawrandım şimdi bana inat başkasıyla çıkıyor ne yapmalıyım onu geri kazanmak için??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana inat yaptığını nereden biliyorsun?
belki sahiden de o kıza ilgi duymaya başlamıştır...
erkekler öyle inat olsun filan gibi detayları akıl edemezler de...
Hiç birşey yapma kendi haline bırak erkek milleti işte..Demek ki seven senmişsin seven insan gidip inat uğruna gidip başkasıyla çıkmaz sevdiğini kazanmaya çalışır.Boşver gitsin benim kaç yıllık sevgilim gitti benden ayrıldığının haftasına yeni bir kızla çıkmaya başladı.5ay olacak nerdeyse devam ediyorlar.Demek istediğim ben yandım eller yanmasin kızların erkekler yüzünden üzülüp acı çekmesini istemiyorum artık.Çünkü ben çok üzüldüm halada üzülüyorum.
kim diyor amacı seni unutmak diye??????
cnm bazen bişey anlamak için birinin söylemesi gerekmez görönen köy klawuz istemz misali..
canım sen en iyisi kendi yoluna bak... bazen bize öyle gelir..hatta böyle olduğuna çok eminizdir, ama erkeklerin düşünce yapısı farklıdır. hiç umduğun gibi olmayabilir.
ÇOK ÜZÜLDM CNM boşwer ileriye bak o bakmş madem sende ileriye bak inş ondan çok daha iyisni bulursun..