Sewgilimi nasıl geri Kazanabilirim ? :(

Saqoist_shery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
53
0
36
Konya
Cok Kötü durumdayım kızlarr sewgilimle aramızda kötü bi tartsma gecti.
oLay su; güya ben onunla ilgilenmiyormusum, dertlerini sormuyor dinlemiyormusum, o konusmadıgı sürece ben onunla konusmuyormusum .s oysaki hiç öyle degil. kendisi cok ince fikirli oldugundan o böyle düşünüyor
her zaman sorarım askım ii misin bi sey mi oldu? fln.. ama anlatmıo anlatıncada neyse bitanem deyip kalıyormus orda,derinlere inmiyormusum :S Sırf bu yüzden ayrılacaktk ya Ben bıraktm artık eskisi gibi olmamızı istiyorsan hersey senin elinde dedi .s ne yapacagmı Bilmiyorum Bana yardım edin nolur..!!! Onun gönlünü tekrar nasıl alabilirm ???

Üzerine düşülmesinden ilgilenilmesinden hoşlanıyor demek ki, "birşey yok" dese de bırakma o zaman, çok bıktırıcı da olmamak gerek deneyerek ona iyi gelen dozu bulabilirsin kolay gelsin

Açıkca söylemiş ne güzel.Bence de şu ara biraz ilgilenebilirsin gönlünü almak için.Ben de mesela bazen bir derdim olduğunda çok ısrar edilirse öyle paylaşırım.

bende böyleyim mesela
yalnız kalmak istediğimde,neyse dediğimde daha çok sıkıştırsın üstüme düşsün öyle öğrensin isterim
deli miyim ne

azıcık sıkıştır ısrar et ilgilen bundan kolay ne var kız

sevgilinin istediği şey çok ilgi ve sevgini belli etmeni istiyor yapacağın sadece fazla ilgi göstermek

benimde böyleydi canım bir zamanlar ara ara yine devam ediyor tabi ama her zamankinden biraz daha fazla ilgi göster boşver yok birşey desede anlat lütfen benm de bilmeye hakkım yok mi sen bnm aşkımsın falan filan de azcık şırnaş =)) ısrar bekliyor demekki zaten erkekler çok rahatta anlatamaz dertlerini ama biraz üstüne düşmelisin kolay gesin düzelir inşallah en kısa zamanda

:) öle demesi kolay .p benim sewgilim binde bir bulunan bir insan nerdeyse öyle degişik bi kişilige sahip kendileri .p.p dün hersey cok güzeldi mesela güldük eglendk fln sabah kalktı surat yaptı bir sürü .s anlayamorm ndn böle yapıoo

ins cnm :/ zaman göstereck iste herseyi .

öfff ya gercekten bu erkekler bencil.. ilgilensen bir ilgilenmesen bin türlü. bize derler nazlısınız diye bizden beterler... Ortayı tutturmak mesele:S
Canım azıcık ilgini artır. peki o sana karşı nasıl? hep bana hep bana olmaz o nedenle sordum

ya bu bana yeterince ilgi alaka gösterdi zaten bn yapmyınca ona kızyor ama bnde sewgimi içten içe belli edioyorum npymmm daha .s.s.s.s

bence çok bile üzerine düşmüşsün şımarıklık yapıyor..
senn yerinde olsam hiç yüz vermem bu kaprislere..
erkek adam kapris yaparmı yaw.. hiç çekme sonra daha ilerde çoook pişman olursun.. bunu da bir kenara yaz tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…