SEX GRAFFITI kullanan var m?

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
arkadaşlar sexi graffıtı parfüm aldım doldurma olanlardan hoş bi meyve kokusu ama ben hala kararsızım kullanan varmı aranızda acaba?

canım escadanın çok şık ve meyvelı bir kokusudur.
ben çok beğeniyorum ve severek kullandım.ama kokulardan çbuk sıkıldığım için değiştiriyorum süreklı.ama herkez soruyordu...tavsiye ederim...

Bende bir kez kullanmıştım canım hoş bi koku ama o kadar çok beğenmedim için bi daha almamıştım

Bende de vardı bu koku çok hoşuma gitmediği için hediye etmiştim.Ama zevkler farklıdır,siz beğendiyseniz sorun yok.opuyorumnanaktan

ben dönem dönem kullanıyorum ve çok seviyorum şekerli bi kokusu var yaşını bilmiyorum ama tam genç kızlara göre bir koku bence

kokusu güzel ancak biraz basit bir koku gbi geliyor bana she ye benziyor brazda
sewerek kullandım ama bir dha almayı düşünmüyorum

ben 2 sene kadar kullanmistim bence harika bir koku herkes sorardi parfumumu.genc kizlara uygun sicak ve guzel bir parfum :asigim: su an bende yok bu parfumden ama dusununce kokusunu duyar gibi oldum zemuszemus

Ben de yazın kullanmıştım,beğeniyodu etraftakiler,soranlar da olmuştu.Bence hoş bir koku

kullandım cnm gecen gun bitti hatta.çok gzel koku,herkes ssoruyordu :) üst notalarda cok farklı ve acayip guzel kokusuvar.

ben kullanmıştım ama sexy graffiti yaz parfümü. kış için başka bi şey bak derim meyveli parfümlerden ziyade..

bnde bi ara çook kullanmıştım ama yazları kullandım hep çünkü yanık tende cidden daha ii kokuo.yaz parfümü kesinlikle a.s

arkadaşlar sexi graffıtı parfüm aldım doldurma olanlardan hoş bi meyve kokusu ama ben hala kararsızım kullanan varmı aranızda acaba?

bende kullandım canım.tabi hepfarklı parfümler kullanıyorum uzun zamndır onu kullanmamıştım aklıma getirdin.herkes soruyodu kullandığım dönemlerde,hatta arkadaşlarımdanda çok alanlar olmuştu beğenilerinden dolayı.

Back
X