Sex hayatı

Anlayışlı olmalısınız, yoruluyordur. Kilo fazlanız olduğunu düşünüyorsanız vermeye çalışın ama sebep buymuş gibi gelmedi bana. Siz de spor yapabilirsiniz.

Ya zaten bi zaman sonra eskisi gibi olmuyor ki.
Haftada iki uc zaten normal olan.
Ama o hafta ikinizden biri icin yorucu gecmistir veya baska bisey olmustur, illa haftada su kadar gecede bu kadar diye sartlanmaya gerek yok.

herseyi devletden beklememk lazim :-) esiniz belki sizden bir adim bekliyodur zamana birakin belki yogun bir donemden geciyordur

İyi de bir gecede 3 diyorsun, 1 e inmis. Bunun nesi anormal ben anlamadimo_O

gecede bir değil hafta da bir oluyor şimdi, bazen iki hafta yapmadığımız da oluyor. Yanlış anlamışsınız. Evet eskiden bazen gecede 3 oluyordu şimdi 1i bulabilene aşk olsun dedim yani hiç olmuyor. haftada bir, iki olursa mutlu oluyorum ne yalan söyleyeyim.

kendiniz söylüyorsunuz ya yoruluyor diye? daha niye başka sebep arıyorsunuz onu anlamıyorum. çoğu zaman yoğun iş temposu ve fiziksel yorgunluk yaşayanların aklına bile gelmez cinsellik.

gecede bir değil hafta da bir oluyor şimdi, bazen iki hafta yapmadığımız da oluyor. Yanlış anlamışsınız. Evet eskiden bazen gecede 3 oluyordu şimdi 1i bulabilene aşk olsun dedim yani hiç olmuyor. haftada bir, iki olursa mutlu oluyorum ne yalan söyleyeyim.
Ucuncu seneme giriyorum evlilikte, bazen bi haftada hic yapmadigimiz oluyor:KK51: Bazen ben istemiyorum, bazen o... Bazen ikimiz de yorgun oluyoruz, bazen o hafta surekli bi yerlere gidiyoruz geliyoruz. Enerji kalmiyor:KK53:

E bence de normale dönmüş.. o da insan sonuçta. Musluk değil ki bu mübarek :KK53:
Anlayışlı ol. Isteklerini körelt biraz.. haftada bir ya da iki gayet ideal ..

Sex değil seks. Türkçede x diye bir harf yok. Çok rahatsız oluyorum bu tip kullanımlardan.
Konuya gelince yaşınız ilerliyor, ilişkiniz monotonlaşıyor. Çok normal. Bir de boks yapıyormuş spora başlamak vücudu ham biri için libido öldürücü oluyor, enerji menerji kalmıyor insanda.

Bu kadar doyumsuz insanı görünce ben:KK57::KK57::KK57:

vampir filan mısınız bütün gece uyumayıp yaptığınıza göre

X