İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar sexi bi jartiyer arıyorum :)

_passion_

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
736
116
648
kızlar yardımınıza ihtiyacım var.istanbul avrupa yakasında seksi iç çamaşırları,jartiyer kısacası çeşidi bol olan mağaza arıyorum.hani şu internette satılanlardan.internetten alışveriş yapmam imkansız.böyle bi mağaza bilen varmı?uygun fiyatlı:34:

Merhaba, avrupa yakasında bakırköy meydan ve şişli'deki iç çamaşırı satan mağazalara bakabilirsiniz. Buralarda gayet kaliteli ürünler bulmanız mümkün. Aslında internetten alımda yapabilirsiniz çekindiğiniz konu nedir bilmiyorum ama eğer teslimat ise kargo şubesi teslim veya elden teslim almayı talep edebilir ödemenizi ürünü teslim alırken yapabilirsiniz. Bu tarz ürünler esnek ürünler olduğu ve kalıpları aynı olduğu için bedeninizi doğru biliyorsanız üzerinize kesinlikle olacaktır. Benim kişisel tercihim internet olduğu için alımı netten yapıp kargodan teslim alıyorum ve ödememi alırken yapıyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım çok sağol cevabın için.çekindiğim konu şu çoğu site kredi kartı ödemesi gerektryo ya ondan zaten kredi kartı kullanmyrm.eşimde hayatta böyle bşy için kredi kartını vermez.elden ödeme yapablyomuyuz yani fiyat ne olursa olsun.

Evet canım ürünü teslim alırken ödeme veya havale ile ödeme yapabiliyorsun. Ben kapıda ödeme ile aldım ürünlerimi, teslim alırken ödedim ücretini. Hem kapıda ödeme farkı da almadılar.

Ben geçen gün aldığım siteyi önerebilirim. Pierre Cardin'in jartiyerini almıştım. keşke erken davranmasaydım şimdi sevgililer günü için indirim yapmışlar. Kapıda ödemesi yok kredi kartı yada havale ile ödeme alıyorlar. ben havaleyi yaptıktan birgün sonra kargom geldi.aldığım jartiyerin linkini veriyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X