sexten zevk almamak

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
mrb arkadaşlar bir haftalık evliyim.sadıcım sağolsun öyle ilgiliydi öyle ilgiliydi ki anlatamam!!! internetten öğrendiklerim duyduklarım büyüklerimin üstü kapalı bölük pörçük açıklamarıyla ilk gecem iyi geçti gibi gibi....yani korktuğum gibi olmadı eşim anlayışlıydı sağolsun ama kızlık zarımın tam bozulup bozulmadı konusunda endişeliyim eşim hiç öenmli değil falan diyor ama yinede bu soru aklımı kurcalıyor.İlk gece kan gelmedi fakat ertesi gün sadece 1 damla kan geldi. Diğer bir sorunum eşim ssürekli cinsellik yaşamak istiyor nedense ben istemiyorum
canım yandı yanacak diye tetikte bekliyorum ne bileyim dengem bozuldu sanki hiç bişey hissetmiyorum.Böyle açık seçik yazdım affedin ama mecburum anlayacağınızı umuyor,
cevaplarınızı bekliyorum

Öncelikle mutlulkuklar diliyorum.amaçok normal eşinin bukadar istekli olması bende çok sorunlar yaşadım bu yüzden ama bi süre sonra normal moduna döner elbet sabredin biraz daha yada konuşun çünkü bu iş tek kişinin isteğiyle olmaz

canım ilk zamnalarda bu tür problemler cok normal
zamanla aşarsın yerimseniben

Bence acıma hissini kafandan at.
Sevdiğin adamın kollarında olduğunu düşün,gerisi gelir zaten:delphin:

yorumlarınız için teşekkür ediyorum.kendi kendime çok endişelenmiştim yorumlarınız iyi geldi gerçekten çok teşekkür ederim

bende 2 aylık evliyim
kızlık zarın tam yırtılmamış olabilir
o yüzden çok acı hissedersin

şidik yeni evlisiniz cicim ayları derler ya
sürekli erkekler istekli olur
bizimki durulmadı daha bakalım,
ben 1 yıla kadar en geç normal bi cinsellik hayatına başlarız diyorum
acı için jel kullan şiddetle tavsiye ederim
eczanelerde 15-16 ytl civarı

bende 2 aylık evliyim
kızlık zarın tam yırtılmamış olabilir
o yüzden çok acı hissedersin

şidik yeni evlisiniz cicim ayları derler ya
sürekli erkekler istekli olur
bizimki durulmadı daha bakalım,
ben 1 yıla kadar en geç normal bi cinsellik hayatına başlarız diyorum
acı için jel kullan şiddetle tavsiye ederim
eczanelerde 15-16 ytl civarı

o jelin herhangi bir adı varmı?
dokdor tavsiyesi vs.. sorun çıkartmazlar umarım :S

konuya dönersek,
zamanla alışırsınız, kendinizi şartlandırmayın.

ben 6 aylı evliyim ne acım geçti ne isteksizliğim ne olucak böyle bilmiyorum.daha önceden hissedersem davranışlarından o gece bana iş çıkacağını oran buram ağrıyor hastayım numarasına gidip yatıyorum ama çözüm değil ki :(

kk da şenlik var yine en sevdiğim üyeler burda onlar beni bilmesede ..konuya gelince sana gerekli olan zaman canım

ben 6 aylı evliyim ne acım geçti ne isteksizliğim ne olucak böyle bilmiyorum.daha önceden hissedersem davranışlarından o gece bana iş çıkacağını oran buram ağrıyor hastayım numarasına gidip yatıyorum ama çözüm değil ki :(

Bende nişanlima uyuyo numarasi yaptim bi defasinda ama yemedi:delphin:
uyandirdiği gibi kaydirigubbakcemile

aman ne var korkcak
ben hiç korkmam
keyfime bakarım valla yatarım aşağıdelikafadulden
yapan adam düşünsünkaydirigubbakcemile

ilk 1-2 hafta yanma acıma gibi şeyler olur canım.gayet doğal.alışırsın zamanla ama eşin haklı sürekli istemekte.siz daha yeni evlisiniz bundan daha doğal daha normal ne var. sanki biraz çocuk gibisin hala.neyse

canım mutlu yuvanızda mutlu olursunuz inşallah her daim...
yeni olduğunuz için korkular heyecanlar normaldir diye düşünüyorum...

Lütfen konu dışı ve sohbet,şaka,şamata mesajları yazılmasın..Bu tür mesajlar için ayrılmış ''Geyik Başlığımız'' var..

Konu ve içeriğini değiştirmeden, başka anlamlar yüklemeden paylaşım yapalım..

Kolay gelsin..yerimseniben

Bir zaman gelir sen onun peşinde koşmaya baslicann merak etme o günler uzal degil

:roflol::roflol::roflol::lepi::lepi:

o cok dogal ve normal bi sey bu zamanla asacaksiniz hic merak etme, hatta sen bile istiyeceksin bunu
doganin kanunu bu sekerim
mutluluklar daim olsun sizinle

Back
X