ne güzel canım yi bi eşin var demekki. benimde başıma geldiğinden anlıyorum seni. benimde kanamam olmadı. çok üzüldüm. nihayetinde okadar koruduk kolladık dimi :).
günlerce moralim bozuk gezdim. eşimse saçmalama ben senden eminim hiç kafaya takmıyorum falan dedi. çok anlayışlıydı gerçekten. 5 yıllık evliyiz şakasını bile yapmaz.
ama 1 haftalık falan evliydim. çevremde bazı böyle duyduğum hikayeler vardı işte kızda esnek zar var kanama olmuyo. çocukta bunu biliyo ama iftira atıyo vs.
sonra eşime dedim. çok acı çekiyorum fln. aslında ilk sefrde hiç acı çekmedim ama dğer sefrlerde hep aklım buna takıldı ve acı çektim sanırım. dedim doktora gitmek istiyorum. eşimde ben böyle bişey için seni doktora götürmem izinde vermem bende onun için değil acı için dedim. neyse ikna oldu.
muaynaneye tek girdim. bide böyle şeyleri doktorla konuşmaktan çekinmem. dedim kanamam olmadı ilişki sırasında kendimdende eminim kimseyle beraber olmadım. bu yüzden muayne olmak istiyorum. dediki aişinin ailesimi sitiyo senin ailenmi dedim kimse değil ben istiyorum. adam dedi doğru söyle eşinmi zorladı buraya gelmen için hayır dedim. allah allah dedi adam böylesinide ilk görüyorum. neyse muayne oldum zar hala yerinde duruyoo senin zar ancak doğumda yırtılır dedi. acıyıda çekmeninn nedeni şimdi hatırlaamıyorum ama h... bişi bişi dişlisi dedi cinsleri varmış yani benimkide dişlisindenmiş.

sonra dedi eşini çağır bende çağırdım eşimdende fırça yedim beni ne çağırıyosun diye. doktor öncelikle sizi tebrik ediyorum buraya ne ağlayarak yüzleri kızararak gelen inanlar var zorlanarak. ama büyük çocğunluğuda alınları ak çıkıyo. zaten hiç bi bayan bile bile ailesini alıp doktora gelmez böyle itiraf eder dedi. bize teşekür ve takdirlerini iletti. eşime anlatmaya başladı eşimde ben öerak bile etmiyorum doktor bey dedi. eşimin kuruntusu dedi. sonra doktor bi raapor yazmamı istermisin dedi bana ve eşim okadar sinirli baktıki bana gerek yok tşkl dedim.
oğlum oldu sezeryanla benim zar hala yerinde duruyo. :))))))))))))...
yani bi ihtimalde hiç kanama olmaması.
konu hakkında tek gırgırımız benimkinin dişli olması adam okadar tıbbi terim söyledi aklımda kalan sadece dişli

eneee bizde eşimle karar aldık bunu kimseye anlatmamak için ben burda tüm kk ya anlattım. benene benene siz beni tanımıyonuzki