Ben de diyet yapıyorum ama doyduktan sonra başlıyorum diyete.Teşekkür ederim canım her zaman beklerimde ben diyet yapıyordum 3 kilocukta vermiştim off ama buna dayanamıcam galiba turşu tost ekmek Allahım ben çok acıkmışım yaaaaa :26: Ne yapacağımı şaşırdım açımm aaaçççç
Ben de diyet yapıyorum ama doyduktan sonra başlıyorum diyete.Arada kaçamak olur.Ertesi gün dengelersin.Yoksa o rejim bitmez:)
Erişte Salatası.
Erişte haşlanıp mayonezli ve sarımsaklı yoğurtla karıştırılıyor.Salatalık kabuklarıyla rendelenip,mısır ve nane ekleniyor.
Beyaz begonvilim hangi şehirdesin kaç gel buralara tatlım hem ne istiyorsan yollayım ben sana canın sağolsun
Adracım ellerin dert görmesin acıktığımı hissettim şu an.
Özcanan,en yukarıda kimin mutfağında olduğunu görebilirsin tatlım
Kim tutar seni tatlım yap bekliyoruz taaammııı
Allah razı olsun seninde bu güzel sözlerin beni ne kadar mutlu etti bir bilsen canım.Şu sıkıntılı zaanlarımda güldürdün beni.Yüksük çorbası tarifim var ama ekleyemedim.Kaç gündür hastanelerde teyzemle koşuyoruz.Bir anne evladına beni banyo ettir der ve evlatta duymazdan gelirse halimiz nice olur bilmem.Teyzeme çok üzülüyorum bu aralar. O yüzden hiç tarif ekleyemedim.Bir tane alıntı tarif ekleyeyim denemiştim korkmadan deneyebilirsiniz.
Teyzemin böbrekler iflas canımBrusella ve üre var.Ve tam 15 ündür sadece su ve serumla besleniyor yediği herşeyi çıkarıyor. Evladının biri Batmanda senelerdir evli ne arar ne sorar gelin desen ahh ahh.
Öğretmen kız tam bir koca manyağı anasının evinde 1 yudum su içer bardağı kaldırıp yerine koymaz,tonla bulaşık olur dönüp bakmazlar oysa teyzem nasıl büyüttü ben bilirim onu.
2.erkek desen nerde rakı orda ayıl nerde bar bira orada bayılgelin desen inan anlatmaya yürek dayanmaz.1 km tırnakları ile süzüm süzüm süzülür dersin ki ağa kızı.Dedikodu ise yapım günahsa işledim valla.Günahım kadar sevmiorum .
en küçük kız desen anası hastanede yatar o Mersinde rakı balık deniz ayvalık yapar.Böyle giderse yarın ben getireceğim buraya bakacağım canım.Durumu iyi değil çünkü
Pizza yemek isteyen var mı:)
Teyzene çok üzüldüm. Brusella gerçekten de çektirirmiş; üstüne hem üre hem hayırsız evlat. Allah bizlere hayırlı evlatlar versin; ne diyebilirim ki başka
Allah razı olsun canım,pek tadı yok hala,ama ne yaparsın elden de birşey gelmiyor ki..
neredesin gözükmüyorsun hiç
Geçenlerde bir cesaret aradım bir şey soracaktım açmadın telini,yada görmedin kuzum
Paşaya sevgiler öptüm kocaman
Valla canım sıcaklardan pestilim çıkıyorgün sayıyorum Canım sağol aradığın için ama büyük ihtimal görmemişimdir çünkü benim oğlan şu iphone'larda meşhur talking ginger'lar falan var, onlarla oynarken birisi ararsa haber bile vermiyor. Ya meşgule atıyor ya da kapanmasını bekliyor. O durumlardan birisi gerçekleşmiştir; yoksa açardım.. Tüh üzüldüm şimdi; ne olur kusuruma bakma. Telefondan ulaşamadığın durumlarda telefona mesaj at istersen, beni ara diye, ben seni ararım. Soracağın şey inşallah önemli birşey değildir.. Ah benim oğlan, bu kaçıncı var ya sey-renciğim
Merhana seyren :16
Yardimina ihtiyacim var.
Ramazan icin yemek konusunda sIkIntidayim. Ozellikle misafir agirlayacagim gun.
Kayinvidemler gelimce firinda kofte patates yapayim diyorum bir sefer denedim basarali olamadim.
Sen nasil yapiyorsun hatta belki elinde fotograflarda vardie?
Umarim yardimci olabilirsin simdiden cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?