merhaba arkadaşlar, bugün ünlüleri zayıflatan şeyda coşkunun diyetini yapmaya başladım. Komşum dün karabugday verdi bi dene bakalım dedi. Bugün sabah ve ôglen denedim. Çok sevdim diyemesemde denemek istıyorum. Umarim benim gibi bu diyeti yapmak isteyenlerle paylaşımlarda bulunur ve kurtuluruz kilolardan. Bu diyetı yapanlarda paylasımlarda bulunursa daha da güzel olur, çünkü ben de yeni yeni okuyorum ve çok da kolaya benzemiyo. Umarım burda bilgilerim4zi çogaltır,kiloları azaltırız
oncelikle hoşgeldin. 11 gündür devam edebildiğin için tebrik ederim. Ben devam edemedim çünkü listedeki malzemeleri bulamıyorum markette. Evde olan malzemelerde degil ki yapabileyim. Bugün twiter da şeyda çoşkunu takip etmeye başladım. Hindi eti yerine tavuk eti kullanabilirsiniz falan yazmış. Bugün tekrar bi alışverişe çıkıp başlamak istiyorum. Bi de sana şunu sorayım. Her gün o gün detoks günü mü protein günü mü çorba günü mü neye göre karar veriyosun? Bi sırası var mı?herkese merhaba ,benim bugün 11. günün corba günü olarak geçiyor arada bir gün bozmak zorunda kaldım 4 kilo gitti bile bence uygulanması gereken bir diyet hele benim gibi zor kilo veriliyorsa.:))
oncelikle hoşgeldin. 11 gündür devam edebildiğin için tebrik ederim. Ben devam edemedim çünkü listedeki malzemeleri bulamıyorum markette. Evde olan malzemelerde degil ki yapabileyim. Bugün twiter da şeyda çoşkunu takip etmeye başladım. Hindi eti yerine tavuk eti kullanabilirsiniz falan yazmış. Bugün tekrar bi alışverişe çıkıp başlamak istiyorum. Bi de sana şunu sorayım. Her gün o gün detoks günü mü protein günü mü çorba günü mü neye göre karar veriyosun? Bi sırası var mı?
Anladım. Gerçekten süper 13 günde 5 kilo. o zaman ben de bu sayfadaki senin yaptığın gibi uygulamaya çalışacağım. Bakmak isteyenler varsa linki vermem de sakınca var mı biliyorum ama aşağıdaki linke bakabilirler.
http://happymoodcake.blogspot.com.tr/p/seyda-coskun.html
yarın 1.gün olarak başlıyorum kinoalı nar ile. kinoa olmadığı için karabuğday kullanabilirsiniz demiş. Ben de karabuğdayımla yeniden başlıyorum. Haydi bakalım
Selam kızlar bugun bende Şeyda Coşkunun vermiş olduğu diyet listesine başladım. Başlangıç kilom 80.1 hepimize bol şans :)
Hayirli olsun canim vermen gereken kilo az kisa surede hedefine ulasirsin sen...
Inşallah canım ama 2 aydır bugun baslıyorum diyorum ve tekrar bozuyorum diyeti malesefBu sefer ilk defa Şeydanın diyetini uygulayacağım ve kesin kararlıyım bozmayacagım umarım bu sefer başarabilirim.
merhaba. Karabugday gününü bitirdim çok şükür. Yarın beyaz protein günüymüş. Bugün alışverişimi yaptım tavugumu,hindimi falan aldım. Çalıştıgım icin oglen yemegimi yapıp yanımda götürüyorum. Birazdan hazırlayacagım. Kilomun hikayesi şöyle. 92 kiloyla hamile kaldım. 116 kiloyla doguma girdim. Oglum 1 yaşına geldiginde 96 kilodaydım. Şimdi 85.8 kilodayım. 70 kilo şimdiki hedefim boyum 1.67
Inşallah canım ama 2 aydır bugun baslıyorum diyorum ve tekrar bozuyorum diyeti malesefBu sefer ilk defa Şeydanın diyetini uygulayacağım ve kesin kararlıyım bozmayacagım umarım bu sefer başarabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?