seydayla 1 haftada 4.8 kilo verdim

erenimm2014

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
28
31
36
seyda coskunun 10 günde 8 kilo diyetini ancak 1 hafta uygulayabildim.misafirliğe iftara gidince ara vermek zorunda kaldım. ve yağdan eksilme kastan artma oldu. yağ oranım 43.9 iken 40.5 oldu.
kas oranım da 24.0 iken 24.7 oldu.

hemen kilo verdiriyor yok kastan gidiyor diyenlere fotoğraflı kanıttır :)
ben devam edeceğim kaldığım yerden benimle devam etmek isteyen arkadaşlarla birbirimiz motive ederek ilerlemek isterim.:KK9:

bayrama yeni ciciler almak istiyorum bu yüzden hedefim 75. seyda çoşkunun diyetleri ile devam edeceğim. burdan sürekli olarak sonuçları paylaşırım.:cool:

Eklentiler

• IMG_1386.jpg
    IMG_1386.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 292
  • IMG_1390.jpg
    IMG_1390.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 255
  • IMG_1387.jpg
    IMG_1387.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 254
  • IMG_1391.jpg
    IMG_1391.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 282
hanımlar ben ilk 7 gün uygulayabildim. 4.8 kilo verdim.:KK49: bunun çoğu da yağdan gitti. günde en az 1.5 saat spor yaptım. bazı günler 10 km ye kadar yürüdüm.:KK55: devam edeceğim. burdan paylaşımda bulunurum. artık.

1. GÜN
3 yk kaşığı haşlanmış kinoa (yerine karabuğday olabilirmiş) 7 çilek üzerine az tarçın ile karıştırıp yiyoruz.
sabah öğlen akşam aynı öğün devam ediyoruz

2.GÜN
1 yumurta (haşlanmış) bir greyfurt (ben greyfurt yerine 10 çift kiraz tercih ettim.
sabah öğlen akşam aynı öğün

ara öğünde kan grubuna göre ;
a grubu = 25 tuzsuz kabuklu fıstık
b-0 grubu = 12 ceviz
AB grubu ceviz ya da yerfıstığı

3. gün
sabah:120 gram mantar sote (yağsız)
öğlen: 120 gram fırınlanmış somon
akşam: 120 gram tavada somon
(ben et tavuk balık yemediğim için burda yumurta tercih ettim)

4. gün
sabah:1 yeşil elma yarım demet maydanoz yarım limon 1 parça taze kabuklı zencefil çengelköy salatalık katı meyve sıkacağından gecirip üzerine yarım cay bardak su ekleyip içiyoruz.
öğlen:1 havuc 1 greyfurt bir parça taze zencefil yarım bağ maydanoz 1 salatalık aynı sekilde hazırlanır
akşam:2 dilim ananas 2 avuç lahana 1 parça zencefil 1 bağ kereviz sapı ile aynı şekilde

5.gün
sabah: 1 domates yarım avakado
öğlen:roka tere kuzukulağı haslanmıs mercimek yada nohut ekleyip limon suyu ile
akşam:100 gram tavuk gögsü göbek dereotu maydanozlu salata; salata sosu 3 yk yoğurt ve nane

6. gün
sabah:1 cay bardağı tam buğday ununa biraz kabartma tozuyla kulak memesi yumusaklığında hamur hazırlayıp oklava ile açıp lor peynir ve maydanoz ekleyip pide şeklinde teflon tavada pişirin.
öğlen:yarım soğan ve domates ile yağsız şekilde semizotu pirişirelim
akşam:yağsız kuzu şiş

7. gün
sabah: 1 domates 1 biber bir yumurta ile yağsz menemen
öğlen: ızgara sebze; yarım kırmızı biber yarım kabak 2 kuşkonmaz yarım patlıcan ile
akşam:200 gram balık (buhar yada ızgara)

8.gün
1 tabak karabuğday çorbası gün boyu devam
çorba tarifi:
6 yk karabupday haşlanır baska bir kasede 360 ml su ve 9 yk yoğurt ile ayran kıvamı yapın. içine 3 çengelköy salatalık rendeleyin. yarım demet dereotu naneyi kıyıp içine ekleyin. bu tarif 3 öğünlüktür.

9.gün
sabah: 2 dilim ananas 4 malta eriği ya da 10 çift kiraz
öğlen: sabah gibi
ara 50 gram kültür mantar sote yağsız
akşam: sabah gibi
ara: 50 gram mantar sote yağsız

10. gün
sabah:3 yumurta beyazını yağsız teflonda pişir üzerine bir kaşık lor peynir
öğlen:120 gram bonfile yağsız tavada
akşam:öğlenin aynısı

X