• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama seyhan başkentte tedaviye başlayanlarrr burdan paylaşalım süreçlerimizii...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bi bilgisi olan varmı? benim 21.gün progesteron testim 40.80 çıktı. sizce şu an iki kişilik birimiyim??? ne olur yardım...:25::25:

cnm progesteron testide nedir ben tam bilmiyorum cnm.ama hamilelik testiyle 21.gün için çok yüksek bile.ne testi oldugunu açarsan belki yardımcı olabilirim cnm.

yumurtlamamın olup olmadığı konusunda yapılan bi testmiş. adetin 21.günü yapılıyormuş. 29 a kadar normal yazıyor sitede. üstü ise hamile olma ihtimalini gösteriyormuş. doktor sadece iyi dedi okadar. ben anlayamıyorum şu an bu değer neyi ifade ediyor. progesteron 40.80 yazıyor.

vallaha benimde hiç bi fikrim yok ama yinede dikkatli ol cnm agır bişeyler kaldırma.rabbim insaallahh bebeişini vermiştir.

inşallah canım. en kötüsüde bu gün haftasonu diye temizlik yapacaktım genel şöyle bi. şimdi kalakaldım öylece ne yapsam diye. yinede eczaneye gidip test alıcam belki silikte olsa belli olurda yoksada işimi yaparım:9::9:

bak bende geçen cuma çok silikti yapınca ilk bakınca negatifti sonra bakrım hayalet gibi silik bi çizgi çıktı insaallah sende de çıkar çıkmassada iş yaraken kendini çok yorma herşeyi herkesten önce Allah bilir. rabbime sıgın.çok şükür ben sıgındım kapısından boş çevirmedi.

Back
X