• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama seyhan başkentte tedaviye başlayanlarrr burdan paylaşalım süreçlerimizii...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
acaba diyorum bir tayfun beyimi arasam. acıbadem nasıl. hem tavsiyelerini alırım hemde acıbademi sorarım fiyat vs. gibi.

napıyorsunuz kızlar.yeni gelişmeler yok galiba.bende de yok malesef.
hep esra hanıma gitmiştim başkentte geçen seferde bülent beye denk geldim çok memnun kaldım çok daha ilgili uzun uzun konuşuyor anlatıyor.
esra hanıma 2 satır bişe soramıyordum kaçıp gidiyor hemen muayene edip.
bundan bülent beye devam edecem.

arencim aşılama yapmıyorlar bana.
bülent bey bir klomen kullanmışsın başına gelmeyen kalmamış dedi
bende artık 2 senedir uğraşıyoruz olmadı aşılama istiyorum dedim.
aşılama yapılacak durumun yok .bana güven kendini bana bırak sen dedi
klomenle devam edecez.ama çatlatma iğnesi isticem bu sefer.umarım ona da yok demez

arencim aşılama yapmıyorlar bana.
bülent bey bir klomen kullanmışsın başına gelmeyen kalmamış dedi
bende artık 2 senedir uğraşıyoruz olmadı aşılama istiyorum dedim.
aşılama yapılacak durumun yok .bana güven kendini bana bırak sen dedi
klomenle devam edecez.ama çatlatma iğnesi isticem bu sefer.umarım ona da yok demez

bu sefer yine denersin onlarda bakarlar olmuyor belki dieğr sefer yapalım derler. çalama iğnesi iste bennce de. bende de bir dğeişiklik yok öylesine bekliyorum. başlamak ve başlamamak arasında ve de hangi merkez karasızım. br diyorum regl olayım hemöen başlayım bir cesaretim kırılıyor bu seneyi böyle geçireyim diyorum. hayırlısı bakalım.

bu sefer yine denersin onlarda bakarlar olmuyor belki dieğr sefer yapalım derler. çalama iğnesi iste bennce de. bende de bir dğeişiklik yok öylesine bekliyorum. başlamak ve başlamamak arasında ve de hangi merkez karasızım. br diyorum regl olayım hemöen başlayım bir cesaretim kırılıyor bu seneyi böyle geçireyim diyorum. hayırlısı bakalım.

psikolojim çok bozuk bu günlerde.yeter diyorum artık bıktım artık.
allahım güç kuvvet versin bize.

kızlarr bebişimi aldırdım.canım melek oldu.üzüldüm ama şimdi iyiyim.hayırlısı böyleymiş.aşılama ile hamile kalmıştım başkentte ama ne yapalım kısmet.kürtaj oldum maalesef.çok acıydı ama şimdi iyiyim.yaralarımı sarmaya çalışıyorum.allah bana sabır versin.dua edin kızlar ben hep ediyorum.:((((

kızlarr bebişimi aldırdım.canım melek oldu.üzüldüm ama şimdi iyiyim.hayırlısı böyleymiş.aşılama ile hamile kalmıştım başkentte ama ne yapalım kısmet.kürtaj oldum maalesef.çok acıydı ama şimdi iyiyim.yaralarımı sarmaya çalışıyorum.allah bana sabır versin.dua edin kızlar ben hep ediyorum.:((((

canım çok üzüldüm.çok geçmiş olsun. Allah sabır versin.

arencim ben arada geliyorum ve bakıyorum.özellikle hamileyim köşesine bakıyorum.motive olmaya çalışıyorum.yeni anne adaylarımızın heyecanla anlattıkları yazıları okuyorum.ve dua ediyorum .artık buraya gelip yazacagım bişey kalamadı.tedavimize zorunlu bir ara verdik.maddi açıdan birde 3. aşılamayı bende düşünmüyorum artık direk tüp bebege geçmekistiyorum.kredimiz biter bitmez insaallah.
sen neler yaptın tüp bebege karar verdinmi arencim.minikkedicik senin nasıl gidiyor cnm

kızlar kafayı yemek üzereyim.o nedenden dolayı burayada girmiyorum.
geçen ay 2 klomen kullanmıştım birsürü kistimolmuştu.
bu ay günde 1 tane kullan amaç 1 tane yumurtanın oluşumunu sağlamak dedi esra hanım
ve yine tam 12 tane yumurtam olmuş hepsi kocaman olmuş.
esra hanım seni literatüre yazmak lazım ilk kez böyle bir hastayla karşılaşıyorum dedi.
ilişkiyi yasakladı eşimle yoksa yediz çocuk bile doğurabilirmişim ...
bu ayda boşa geçti anlıcanız.aldığım çatlatma iğneleride boşa gitti vurulamadım
sen naptın aren...elfida ya çok üzüldüm .neden bebeği aldırmak zorunda kalmış bilgin varmı

kızlar kafayı yemek üzereyim.o nedenden dolayı burayada girmiyorum.
geçen ay 2 klomen kullanmıştım birsürü kistimolmuştu.
bu ay günde 1 tane kullan amaç 1 tane yumurtanın oluşumunu sağlamak dedi esra hanım
ve yine tam 12 tane yumurtam olmuş hepsi kocaman olmuş.
esra hanım seni literatüre yazmak lazım ilk kez böyle bir hastayla karşılaşıyorum dedi.
ilişkiyi yasakladı eşimle yoksa yediz çocuk bile doğurabilirmişim ...
bu ayda boşa geçti anlıcanız.aldığım çatlatma iğneleride boşa gitti vurulamadım
sen naptın aren...elfida ya çok üzüldüm .neden bebeği aldırmak zorunda kalmış bilgin varmı

canım bizimde bilgimiz yok neden aldırmış.
geçen ben başkentteyken bir kza aşılama tedavisine başlamışlar.ilk aşılaması olacakmış. ama yumurtası çok olunca senin gibi bülent bey eğer istersen tüp bebeğe çevirebilirz demişler kız tüp bebek yaptıracaktı.
çatlama iğnesini vursan daha iyi değilmi yine kist olacak yine 1-2 ayın gidecek.
canım ben doktoru dinlemedim. kalan kistim için doğum kontrol hapını kullanamdım. zaten küçülmüştü.ondan sonra ki ay yine adetim gecikti. bülent bey 1 kistin var ondan gecikmiş dedi. yine farlutal verdi. 1 tane içtim sonra içime şüphe düştü evd etest yaptım silik 2.çizgi, 2 gün üst üste 4 farklı marka test yaptım hepsi pozitif, farlutalıda içmedim, aradım başkenti acaba kisttenmi poziti çıkıyor diye sordum. hemşire yarın gelin test yapalım dedi. ve kanda da çıktı. 2 gün sonra yine yapıldı. yani hamileyim. başkente kalsaydım doğum kontrol hapını kullansaydım o ay kalamayacaktım. çok süpriz oldu. geçen c.tesi gittim yeni oluşum dedi tam olarak görmedim keseyi. normal dediler. haftaya salı gideceğim inşallah görürüm herşey yolunda gider. dua et bana. çok korkuyorum yine bir aksilik olacak diye.

Son düzenleme:
arencimmyaaa okadar çok sevindimkii darısıı bütün isteyenlere olsun insaallah.sende saglıkla yavruna kavusursun insaallah.minik kedicik bence eşinle ilişkiye gir cnm .en dogrusunu Allah bilir cnm dr.lar sadce ihtimalleri söyler.Allahım insaallah sanada en kısa sürede bebbişini versin cnm.

arencimmyaaa okadar çok sevindimkii darısıı bütün isteyenlere olsun insaallah.sende saglıkla yavruna kavusursun insaallah.minik kedicik bence eşinle ilişkiye gir cnm .en dogrusunu Allah bilir cnm dr.lar sadce ihtimalleri söyler.Allahım insaallah sanada en kısa sürede bebbişini versin cnm.

sağol canım. inşalalh isteyen herkese en kısa zamanda veriri.

Back
X