- Konu Sahibi bebegim_01
-----
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun elfida tedavin.insaallahgüzel haberlerini alırızzz.
aren sen bana küsmüsün neden soruma cevap yazmıyorsun(((
kızlar merhaba bende dün başkentteydim bülent bey.ben maraşta görev yapıyorum burda bu topikte fatma erdembul arkadşım var hehalde oda maraşta çalışıyor.dün zar zor rndevu aldım.aslında önce seminere katlmak gerekiyordedi ama ben uzakta geldim diyince verdi.bülent bey gördüğüm kadarıyla iyi biri.dün test yapıldı.şeker yüklemesi yapıldı.birde bir tahlil sonucu var o 1 ay sonraymış.ne tahlili o sizede yapıldımı acaba.perşembe eşimede randevu aldım ve normalde bülent bey bakmıyorum ben perşembe dedi ama sizin için gelecem dedi.perşembe görüşmeye gideceğim işte.sulu ultrasyon yapılacakmış.onuniçin aç gitmek mi gerekiyor acaba.nasıl bişi.birde bn daha önce klomen kullandığım için 5 ay aşılama yapılcak ama bu ay olmaz tatile gidiyorum ben .birde zaten bülent bey tatile çıkacam dedi 2 hafta.ağustosta yaptırmak istiyorum ben hem doktorlarda olur hemde tatil yapmak iyi gelecek.1 yıldır maraştaki salak bir doktor oyaladı.bülent beye giden arkadaş sen memnunmusun.belki bir gün karşılaşırız orda .beni bilgilendirsen sevinirim .
bebeğim sen naptın .tedavin başladımı
selam cnm.bende henüz tedaviye başlanmadı tahmini adet tarihiimden itbaren başlanacak.oda 20sine felan geliyor.şuan sadece tahliller yapı:1hug:ldı.
bugun çok güzel bir günnnn .ümitt günüüydüüüü....
bugun hastaneden geliyorum.kızlarr 2.. aşılam.a start verildi çok mutluyum içim içime sıgmıyor dilerim ümitlerimizii tüketmez rabbim.
haftaya pazartesi kontrole gidecem yumişlerime bakacaklar tamamsa aşılama tarihi belli olacak.
bu defa igneyle yapacaklar farklı olacak o yüzden yumurta sayımda artış olabilir dilerim olur .
belkide 2 bebiş gelir ne dersiniz :) keşke olsa.
hergün igne vurunacam.sizleri haberdar ederim.