- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi bebegim_01
1 tane oluşmuştu canım oda 22 mm di :) ama bunda daha umutluyum hem merkezden hemdetedaviden ötürü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 tane oluşmuştu canım oda 22 mm di :) ama bunda daha umutluyum hem merkezden hemdetedaviden ötürü.
kızlar 2. ignede tamam geriye kaldı 5tane hergün için bi yumişim oluşsun insaallahAllah ım.
5.gün başlanmış oluyor cnm daha var yani normalde 3.günü felan başlanıyormuş öyle dedi hemşireler.işe yarayıp yaramadıgını pazartesi görecegiz.
kızlar benimde nur topu 3-4 tane kistim oluşmuş.
klomene fazla tepki göstermiş benim uyuşuk yumurtalar.
esra hanım dikkat et çok büyümüş çatlarsa ameliyat olmak zorunda kalırsın dedi.
çilemiz bitmiyor ya...
bebeğim yanlış anlamadıysam senin aşılman oldu dimi.
hadi bari senden güzel haberler alalım
merhaba cnm öncelikle geçmiş olsun.ilk aşılamanda klomenle kaç yumurtan olgunlaştı senin.benim 1 tane olgunlaştı ama doz düşüktü tabii günde 1 tane.
ben şuan igne kullanıyorum gono f dr.birde igneyle bakalım dedi pazartesi gidecem yumişlerime bakacak drum sonrada uygunsa çatlatma gününü ve igneyi verecek.insaallah budefa rabbim kavuşturur bebişlerimize cnm.ben ikiz istiyorum belkide bu defa olur. :)alsanaalsanasmile
uzun zamandır buraya yazmadıgımı fark ettim ve sizlerle paylaşmak istedim.
8de başkentegidiyorum.muayene olacam neolur dua edin bana çok tedirginim.acaba kaç yumişim oluştu diye.ya çok fazlaysa ya çokazsa diye endişelerim var.içimden 3 tane yumişim olmuştur diyegeçiyor insaallah rabbbimde öyle nasip etmiştirde hayırlısıyla ikizlerime kavuşurum insaallah bu ay.
kızlar sizin dualarınıza ihtiyacım var.
kızlarr çokk heyecanlıyım yarın aşılamam gerçekleşiyor.işim pırpır.ne yapamagımı ne düşünecegimi bilemiyorum ümitleniyorum biryandanda ya olmassa geçiyor içimden Allahım hepimizi yavrularımıza kavuştursun tez zamanda kızlar aşılamam yarın 8 de lütfen dualarınızı eksik etmeyin.