Seyirme gibi bir şey :)

ZelGN

{ HOŞGELDİN CENNET KOKULUM }
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
3.505
2.032
63
30
Merhaba canlar..
27. Hastanın içindeyim. Bazen karnımda seyirme gibi pıt pıt pıt atan bişey oluyor genelde alt kısımda ama böyle hareket eder gibi değil de belli aralıklarla tık tık tık gibi. Bazen yarım saatte bir oluyo çok sık yani başlayıncada 10-15 dk sürüyor. Acaba bu hıçkırma falan mı? Varmı yaşayan :)

Haftan benden ileri :dondurma:keşke bende de olsa dedim şu an:anneadayı:güzel bir histir kesin :KK200:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Haftan benden ileri :dondurma:keşke bende de olsa dedim şu an:anneadayı:güzel bir histir kesin :KK200:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah ileride sende yaşarsın ama hareket etmesi tekme atması bundan daha güzel emin olabilirsin :))

O haftayla alakalı değil bence bende 3 haftadır var doktora sorduğum da karnın bebege tepki veriyor demişti :)

O haftayla alakalı değil bence bende 3 haftadır var doktora sorduğum da karnın bebege tepki veriyor demişti :)
Ay canım bu öyle bişey değil yani o haftalarda onu bende yaşadım. Bu derinden gelen bişey :)

Hıçkırıyordur canım o. Oğlum öyle Hıçkırıyordu ki 10 dakika boyunca içim bulanıyordu. Normal yani büyüyor annesi

Hıçkırıyordur canım o. Oğlum öyle Hıçkırıyordu ki 10 dakika boyunca içim bulanıyordu. Normal yani büyüyor annesi
Ayy sorma benimde içim bayılıyor çok uzun sürüyor bazen. Ama bazen tam bitti diyorm yarım saat sonra yine başlıyor acaba farklı bişey mi diyorum. Evet sığamıyor artık yerine :)

Ayy sorma benimde içim bayılıyor çok uzun sürüyor bazen. Ama bazen tam bitti diyorm yarım saat sonra yine başlıyor acaba farklı bişey mi diyorum. Evet sığamıyor artık yerine :)

Aynennnnn Yarım saat sürdüğü oluyordu gören şaşırıyordu ilerleyen zamanlarda titriyordu karnım dışardan bakınca görünüyordu.. O derece yani.. Sağlıklı olsunda hıçkırsın :D

Merhaba canlar..
27. Hastanın içindeyim. Bazen karnımda seyirme gibi pıt pıt pıt atan bişey oluyor genelde alt kısımda ama böyle hareket eder gibi değil de belli aralıklarla tık tık tık gibi. Bazen yarım saatte bir oluyo çok sık yani başlayıncada 10-15 dk sürüyor. Acaba bu hıçkırma falan mı? Varmı yaşayan :)
MasaAllah..

Aynennnnn Yarım saat sürdüğü oluyordu gören şaşırıyordu ilerleyen zamanlarda titriyordu karnım dışardan bakınca görünüyordu.. O derece yani.. Sağlıklı olsunda hıçkırsın :KK70:
Ayy anasının kuzucuğu aman sağlıklı olsunlarda ben rahatsız olmaya razıyım :)

Merhaba canlar..
eğer ritmik bir şekildeyse hıçkırıktır çünkü hareketleri ritmik olmuyor :)

eğer ritmik bir şekildeyse hıçkırıktır çünkü hareketleri ritmik olmuyor :)
Ritmik canım bazen çok uzun sürüyor ve devamlı tekrarlıyor o yüzden soraym dedm :) ben onun hıçkırığına kurban olrm :))

Back
X