- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi Mavisim112
11 haftalık hamileyim ama 1 haftadır pıt pıt hissediyorum belki ikinci gebeliğim olduğu icin erken hissetmeye başlamış olabilirim diye düşünüyorum.. Bu kadar erken hisseden varmı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalık hamilesin?Benim ilk gebeligim bende hissettim ama sadece bi kere dahada hissetmedim
Aynen canm bende 11 haftalık hamileyim.. Hayırlısı bakalım :) erkekler erken hareketlenir derler ama onada inanmıyorum aslında.. Cinsiyetle hareketin ne alakası var.. Bazı kız cocukları oglanlrdan daha hareketli daha yaramaz :)Bugun 11 haftalik oldu :) ben eminim o bebekti.kimisi gaz diyi ama gazla onu ayirt edebiliyorum.zaten bi kere oldu dahada olmadi![]()
benimde ilk bebegim, ben 11.haftadan beri gayet hissediyorum :) Dr'um olabilir normal dedi. Ben gayet mutluyum varlıgını hissetmekten :) Simdi tekmeler bekliyorum artık :)11 haftalık hamileyim ama 1 haftadır pıt pıt hissediyorum belki ikinci gebeliğim olduğu icin erken hissetmeye başlamış olabilirim diye düşünüyorum.. Bu kadar erken hisseden varmı??
Maşallah canım benim :)) bende oglumu 12/13 haftalık gayet net hissediyordum ama doktorum mümkün değil çok erken diyordu..benimde ilk bebegim, ben 11.haftadan beri gayet hissediyorum :) Dr'um olabilir normal dedi. Ben gayet mutluyum varlıgını hissetmekten :) Simdi tekmeler bekliyorum artık :)
Bencede alakasi yok.11 haftalikken cinsiyetini ogrenenler varmis.yarin benimde kontrolum bar bkalim solicek mi.sanmiyorum amaAynen canm bende 11 haftalık hamileyim.. Hayırlısı bakalım :) erkekler erken hareketlenir derler ama onada inanmıyorum aslında.. Cinsiyetle hareketin ne alakası var.. Bazı kız cocukları oglanlrdan daha hareketli daha yaramaz :)
Yerim onu yaVallaha Erkek resmi verdiler bize 13.haftada, persembe günü kız olabilir dedi Dr'um. Göbek bagına bagdas kurmus göremiyorum dedi :) %49 erkek, %51 kız olduk. Siddetle haftayı bekliyorum. Persembe günü sinirden 2 farklı dr'a gittim, neler yedim, tatli olarak, yok bir bagdas kurdu, sonra bir dizini kırmıs kordona sarılmıs rahat rahat yatıor dedi. Ikı dr'umda göremedi. Delirdim :)
13.haftadan önce söylemiyorlar pek. Söyleselerde sanırım tam olmuyor :) Bizim biraz sıkıntımız var, ne kadar istersem öğrenmeyi o kadar saklanıyor essek, annesi gibi hem inat hem rahat :))Bencede alakasi yok.11 haftalikken cinsiyetini ogrenenler varmis.yarin benimde kontrolum bar bkalim solicek mi.sanmiyorum ama
Ayy tabii inanırım bende öyle olurdum :)) bi erkek diyolar bi kız.. Bende merak ettim şimdii.. Öğrenirsn inaşallah ama vakit zor geçer şimdi sana :)Vallaha Erkek resmi verdiler bize 13.haftada, persembe günü kız olabilir dedi Dr'um. Göbek bagına bagdas kurmus göremiyorum dedi :) %49 erkek, %51 kız olduk. Siddetle haftayı bekliyorum. Persembe günü sinirden 2 farklı dr'a gittim, neler yedim, tatli olarak, yok bir bagdas kurdu, sonra bir dizini kırmıs kordona sarılmıs rahat rahat yatıor dedi. Ikı dr'umda göremedi. Delirdim :)
13.haftadan önce söylemiyorlar pek. Söyleselerde sanırım tam olmuyor :) Bizim biraz sıkıntımız var, ne kadar istersem öğrenmeyi o kadar saklanıyor essek, annesi gibi hem inat hem rahat :))![]()
Ayy tabii inanırım bende öyle olurdum :)) bi erkek diyolar bi kız.. Bende merak ettim şimdii.. Perşembe ögrenirsn inaşallah ama vakit zor geçer şimdi sana :)
Benmde cuma termnm iple çekiyorum 12/13 haftalık olcaz inş ama belli olurmu orası meçhul :)
Saglikli olsunlarda bekleriz napalim13.haftadan önce söylemiyorlar pek. Söyleselerde sanırım tam olmuyor :) Bizim biraz sıkıntımız var, ne kadar istersem öğrenmeyi o kadar saklanıyor essek, annesi gibi hem inat hem rahat :))![]()
Öyle diyoruz bizde, az öncede esim göbeğime egilmis "Essegim kızmısın erkekmisin" diye söyleniyordu :)))Saglikli olsunlarda bekleriz napalim![]()
Aynen öyle insan gercekten rahatlıyo ögrendikten sonra ama öğrenene kadar merak insanı mahvediyo :))Dediğim gibi 13. haftada cok beklenti yapma, kötü oluyor. Gercekten simdi bebek ihtiyacları icin dolanıp bakınıyorum instagramda falan, 2 gün önceye kadar mavilere bakıp, pembeleri geciyordum, simdi tek tek bakıyorum, sıkıntı geldi :)) Ne olursa olsun HIC önemli değil ama ne oldugunu bilelim yani yaa :)))
Evet yaaa öğrenince en azından kızım yada oğlum diye severiz :)Öyle diyoruz bizde, az öncede esim göbeğime egilmis "Essegim kızmısın erkekmisin" diye söyleniyordu :)))
Evet Fıstıkmı Fındıkmı bilelim :))) <3 Allah saglık versin hepsine insallah.Evet yaaa öğrenince en azından kızım yada oğlum diye severiz :)
Ee peki senn ne hissediyosun? Ben başlarda kız hissettm hep ama şuan bişsey hissetmiyorumÖyle diyoruz bizde, az öncede esim göbeğime egilmis "Essegim kızmısın erkekmisin" diye söyleniyordu :)))