Şeyma Subaşı ve instagramdaki yandaşları


Valla yuvayı yıkan acun. Kendi çoluğunu çocuğunu düşünmeyen o. Şu kadınları düşman görmeyin boşuna. Bu kadın Şeyma olmazdı Ayşe olurdu o olmasa Merve olurdu o da olmasa aslı olurdu. Ayrica kadinin maddi durumu iyi olur kotu olur. Kadin aileden zengin olsa ne olacakti. Ben sabahlari muge anli izliyorum. Gayet fakir fukara insanlar tuhaf tuhaf iliskiler icindeler. Evlenmeden çocuk yapmak çok yaygın. Imam nikahi diye bisey var neticede. O da cok zor bisey degil zaten. Mahalle baskısı bence sadece orta direkte var.

Bu adam seymaya da sadık değildir zaten.
 
Sanane banane onane? diye diye bu hale geldik. Konu sadece Acun ve Seyma degil . Yavas yavas yozlastik. Simdi ikinci kadinlar dizilerde cirit atiyor. Ar ahlak namus kal(ma)di.


normalleştirilmeye çalışılıyor

normalde suratına tükürülürdü ama işte paranın gücü şakşakçıdan geçilmiyor

tek onlar değilki kroyum ama zenginim havasındaki ünlü mütehaaitte öyle

takip etmesende illa bir yerde görüyorsun

bu tarz kişileri görünce midem bulanıyor

birde insanlar evlerinde dizilerde görüyor bu tür pespayelikleri ikinci kadın ve çocuk yapma trend oldu

öyle öyle yoz bir toplum olduk
 
Son düzenleme:

Banu ılıcalının annesi ile Şeyma subaşının selfiesini görünce orta çaplı şaşırmıştım sahi
 
Sanane banane diye normallestirmeye çalışıyormuşmuşuz da..
Normallestirmeye çalışan biz değil kocası aldattığı halde bosanmayan, çok eşli yaşamaya devam eden kadınlar.
Ayrica yana yakıla tv8 izleyen tayfa biz değiliz. Madem tepki göstereceksiniz. biraz da erkeklere gösterin.
 

Genc kizlarimiz kotu yetistiriliyor. Biraz guzelse 18 inden once iliskiye baslamaya ve biran once evlenmeye itiliyorlar . Yoksa ayy ben evde kaldim diye ciglik atiliyor. Ayy cok zekisin kizzz sen denildigini duymadim. Hadi bi de ustune nobel odulu de kazan diye tesvik edildiklerini de duymadim. Okunulan kitaplardan bahsedilecegine ordekli resimler paylasiliyor.

Kisacasi sadece televizyona ve sosyal medyaya yuklenmek dogru degil. Hatayi biraz da kendimizde aramaliyiz.
 
Bahsettiğiniz ismi tanımıyorum. O yüzden sempatim veya antipatim yok. Objektif konuşacağım. Kimsenin hayatı sizi ilgilendirmez. Bize çok ters hatta iğrenç bulduğumuz hayatlar olabilir. Ama bu bizi ilgilendirmez yani. Kadın sizi de hayatına dahil etmek istemiş gibi yazmış da yazmışsınız. Bir de kadının profilini takip edip yorumlar okumuşsunuz. Yani madem bu kadar sinir oluyorsunuz, uzak durun elalemin sayfasından dimi? ne kadar çok boş vaktiniz var. Bütün yazdıklarınız bana boş lakırdı gibi geldi. Dedikodudan başka bir şey değil yaptığınız zaten. Dıdısının dıdısının hayatı sizi de bizi de ilgilendirmez. Enerjinizi ve vaktinizi daha yararlı meselelere kullanın.
 
Bdv değil magazin köşesi sanki..Konuyu bir mesaj vermek amacı ile actiginizin farkındayım. ama insanların özel hayatını bu kadar eleştirmek bizim hakkımız mi?Sonuçta burayı herkes okuyor.
 
Konu kapanmamış mıydı?
Kendilerini göze soka soka hayatlarını yaşıyorlar.
Yorumlara da şaşırdım.
Adam zengin diye sizde atlarsınız diyenlere.
Herkesin midesi aynı değil
 
Benim tahammül edemediği Şeyma Subaşı değil, kendi mahallesinde evlilik dışı hamile kalan bir genç kadını mahalle baskısıyla intihara sürükleyecek kocakarıların yaptığı yalakalık.
İkiyüzlülük mide bulandırıcı.
Mahalle baskısı mide bulandırıcı.
Evli bir adamla göstere göstere ilişki yaşamak da mide bulandırıcı.
Ey kadınlar, kadınları rahat bırakın.
 
Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış. Alan razı veren razı ayoll bize ne hıı...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…