blueflower İki kuzusuyla musmutlu =) Kayıtlı Üye Katılım 1 Mayıs 2009 Mesajlar 6.532 Emoji Skoru 2.537 Puanlar 248 23 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM #21 maşallah kızlar hem meleklerinize hem de size
SEYMA Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Ağustos 2008 Mesajlar 3.408 Emoji Skoru 0 Puanlar 0 Yer İstanbul 23 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM #22 SZN_58 .!.: aybike ve seyma allah dostlugunuzu ebedi etsin cok güzelsiniz cocuklariniz güzel arkadasliginiz güzel :) Genişletmek için tıkla... aminnn en kocamanından kem gözlerden korusun allah dostluğumuzu gizem1986 .!.: ALLAH DOSTLUĞUNUZU DAİM ETSİNN KISLARR kaydirigubbakcemile5 AYBİKECİMM YOLUNUZ AÇIK OLSUN SAĞLIKLA GİDİN GELİN ALYAMI ÖPTÜM KOCİMAN KOCİMANNN opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... sağol canım blueflower .!.: maşallah kızlar hem meleklerinize hem de size Genişletmek için tıkla... tşk ediyoruz
SZN_58 .!.: aybike ve seyma allah dostlugunuzu ebedi etsin cok güzelsiniz cocuklariniz güzel arkadasliginiz güzel :) Genişletmek için tıkla... aminnn en kocamanından kem gözlerden korusun allah dostluğumuzu gizem1986 .!.: ALLAH DOSTLUĞUNUZU DAİM ETSİNN KISLARR kaydirigubbakcemile5 AYBİKECİMM YOLUNUZ AÇIK OLSUN SAĞLIKLA GİDİN GELİN ALYAMI ÖPTÜM KOCİMAN KOCİMANNN opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... sağol canım blueflower .!.: maşallah kızlar hem meleklerinize hem de size Genişletmek için tıkla... tşk ediyoruz
Amazon Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Ekim 2007 Mesajlar 3.675 Emoji Skoru 110 Puanlar 173 Yaş 43 Yer İstanbul 25 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM #23 konu içeriği gereği buluşmalar&aktiviteler bölümüne taşındı. bilginize arkadaşlar..
kar içim buz tutmuş.. Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2007 Mesajlar 5.279 Emoji Skoru 10 Puanlar 358 Yer İstanbul 25 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM #24 oy oy oy öaşallah sekerlere yah ..supersınız bı alyayı koklayamadım ..
SEYMA Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Ağustos 2008 Mesajlar 3.408 Emoji Skoru 0 Puanlar 0 Yer İstanbul 26 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM #25 TŞk ederÜkk