Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oncelikle yapmaman gerekeni soyleyim.kesinlikle sac kremi kullanmaman lazim.sac kremi yagli yapisiyla gozenekleri gevsetir ve doker.saclarini cok mecbur kalmadikca tarama.elidor denen illettt sampuani sakinnn kullanma...ve sarimsak yada isirgan otu ozlu bir sampuan al kullan.sampuanini da degistirme.Merhaba kızlar daha yirmi yaşındayım ve saçlarım çok ince seyrek yani benim yüzümden baya seyreldivarmı bildiginiz bi kür şimdiden teşekkür ederim :)
Ay çok teşekkür ederim :) sonunda bi cvp geldi çok mutlu oldum saolunOncelikle yapmaman gerekeni soyleyim.kesinlikle sac kremi kullanmaman lazim.sac kremi yagli yapisiyla gozenekleri gevsetir ve doker.saclarini cok mecbur kalmadikca tarama.elidor denen illettt sampuani sakinnn kullanma...ve sarimsak yada isirgan otu ozlu bir sampuan al kullan.sampuanini da degistirme.
Rica ederim :)Ay çok teşekkür ederim :) sonunda bi cvp geldi çok mutlu oldum saolun
3 aydır boyamiyorum zaten cnm korkuyom vlla . Bakım yagi önerir msnSaçın diplerini tıkayan silikonlu bilinen marka şampuanlardan uzak dur. Tresanı öneriyorum ben. Isırganotlu, saç tipine göre alabilirsin. Saç kremi kullanırsan uçlarına sür sadece ve iyice durula. Saçların gıcır gıcır olana kadar ılık su ile durula. 30 saniye boyunca köpüklüyorsan; 2 dakika boyunca bol su ile durula mesela..
Vücuduna E vitamini ve B vitamini takviyesi yap. 200 mg evicap iç mesela her sabah bi tane.
Saçına olabildiğince az fön, maşa, düzleştirici uygula. Saçını ıpıslak bırakıp nezle yapma ama. Yıkayınca havluya sar suyu gitsin tara, başka bir kuru havluya sar bekle. Benim önerebileceklerim bunlar. Boya vs. saymadım bile bir süre yapma..
Ben yağ kullanmıyorum. Eskiden ara ara kullanırdım onda da saf zeytinyağını ılıtıp sürerdim. Bekletip yıkardım. Yağı arındırırken kullanılan şampuan ve çitileme saçı daha çok yoruyor. Benim kanaatim bu. Watsonsta kendi markası saç maskeleri var kavanozda onu kullanıyorum sadece uçlarına sürüp bekletip iyice duruluyorum. Boyanın saçından gitmesini bekleyip, kırıklarını kesitrebilirsin varsa. Çünkü kırıkları aldırmazsan yukarı doğru uzuyor. Yani ayrılıyor daha doğrusu.3 aydır boyamiyorum zaten cnm korkuyom vlla . Bakım yagi önerir msn