Yumurtlama dönemi hakkında bilgi

Çok geçmiş olsun çiçeğim dahada iyi olursun inşallah ♥️ bizde bu ay karar verdik Allah nasip eder inşallah ama bir yandan korkuyorum acaba çocuğum olmayacak mı diye 😅 her kadın bu şekilde düşünmüştür çocuk düşünürken. Aslında çok doğrusu zamana bırakmak sürpriz olur hem ama işte biz kadınlar pimpiriğiz 😂
Maalesef pimpirikliyiz dediğin gibi bide benim kilo ve insülin direnci sorunum var hamile kalmak normal bir insana göre daha zor geliyor bana

Yaş kaç? Birde düşük yaşadığın gebelikte kaçıncı ayda tuttu?
20 yaşındayım aşkım 21 olacağım az kaldı düşük yaptığım gebelik korunmasız yaşadığım iliskimin ilk ayında tutmuştu ama o günlerde tesadüfen yumurtlama dönemine gelmişti.bide gebe kalmadan önce de 28 günlük çok düzenli bir döngüm vardı hamile kaldım düşük yaptım derken regl düzeni diye birşey kalmadı ve döngü değişti 6 7 ay geçti üzerinden doktorum da 6 ayda anca rahmin toparlar demişti 9 haftalık tim düşük yapmasaydim kürtaj olacaktım çünkü boş gebelikti dediğim gibi ama kürtaja gerek kalmadan vücut sağlıksız gebeliği kendi attı hatta kesesini evde düşürdüm hastaneye gittiğimde yatış verilmişti sadece kanama ve ağrı takibi yapılmıştı insan 2 ay da olsa o hamilleik duygusunu yaşayınca tekrar istiyor rabbim hepimize nasip etsin bu arada yaşım çok genç ama dediğim gibi kilo problemim ve insülin direncim var ilerleyen yaşlarda olsam gebe kalmak şuanın 2 katı daha fazla olabilir yaş ve kilo çok etken bence ben en son kist için gittiğimde yumurtalıkların Güzel pcos yok demişti doktorum buda benim için güzel bı haberdi yalnız gebe kalirsan kilo yüzünden gebelik problemleri yaşarsın demişti bende biliyorum ama zor yani Allah'tan istiyorum o ol derse herşey bir bahane 🙏

Back