Şeytan aklı

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
Ortak bir arkadaşımın başına gelen olaydır.

Boşanmış bir arkadaşımız bu çocuğu var ilkokulda mahkeme anneye veriyor

Bu arkadaş biraz hızlı yaşıyor anlayın başka şehirden biri ile görüşüyor çok yakın hiseddiyor kendine özelini yüzeysel açıyor yazışmalar olsun konuşmalar olsun. Buluşmak istiyor çocuk buda kabul ediyor.

Arkadaşımızın iş çıkışından önce geldiği için buda yazık sıcakta dolanmasın hemde göreyim diye iş yerime gel evin a anahtarını vereyim beni evde bekle diyor.

Çocuğu beğenmiyor teyzem hasta kusura bakma vs sepetliyor çocuk ben beklerim iş yerimden izin alıp diyor oda benim gelişim belli olmaz diye önünü kesiyor.

Tabi muhabbetinede mesafe koyuyor. Çocuk ise tam şeytan telefon ile arayarak evindeyken kızın yatak odasından vs kendi fotolarını kız sanki kendi çekmiş gibi çekiyor çıplak şekilde hemde bunları belirttince arkadaş savcılığa veririm diyor ama yüzsüz çocuk yazışmalarımız var onlar ne diyecekler ver hatta eski kocanı bulur ona veririm kızını elinden alır diye tehdit etmiş hatta kızına okul çıkışı verir annene ver bunu derim

Özetle olay bu arkadaşın evinde sabaha kadar akıl vermeye çalıştık savcılığa git yok kızımı alırlar benden diyor.

Gerçekten böyle bir durum oluşabilir mi böyle bir hak var mı ?

kaç yaşında bu bahsettiğiniz kişi?
elbette hayatına devam etmeli yeri geldiğinde hayatına birinide alabilir..
ama bu davranışı çok sorumsuzca geldi..
insanlar kv evine girince bile rahatsız oluyor...
belki gidip yedek anahtarda yaptırmıştır. kilidi değiştirsin bence :KK51:

Şeker miydi eriyecekti adam sıcakta , hiç görmediği bir adama evin anahtarını vermek nedir ??

Çocuk annenin hayatında yeni biri var diye velayet değiştirmez .

Ama bu kadar ihmalkar birinde kalmalı mı bilemedim !

Hayır şöyle sorayım eski eşine fuhuş yapıyor evde vs al yazışmalar derse baba dava açıp alabilir mi ?

Bunu bir erkek yapsa hepimiz kiziyoruz lanetler ediyoruz. Bence anne ve baba bir olamaz. Bir annenin hayatina daha dikkat etmesi gerekir. Toplumumuz malesef bunu gerektiriyor ancak bunlardan ziyade insanin kendine olan saygisida bu tarz yasamamayi gerektirir. O bakimdan cocugu elinden alsalar hic uzulmem aa neden alimislarda demem..İleride daha buyuk sorunlar olup sorunlu bir cocuk yetistirme ihtimalindense hic bakmasin hayatini istedigi gibi yasasin(!)

Yanlis anlasilmasin tabiki flortleri vs olabilirde internetten tanistigin adama ev anahtari veripte git bekle demek nedir!

kaç yaşında bu bahsettiğiniz kişi?
elbette hayatına devam etmeli yeri geldiğinde hayatına biri almalı..
ama bu davranışı çok sorumsuzca geldi..
insanlar kv evine girince bile rahatsız oluyor...
belki gidip yedek anahtarda yaptırmıştır. kilidi değiştirsin bence :KK51:

26 yaşında ben pek güvenemedim kıza ama erkek ırkınada güvenmem hemcinsimi korurum. Evine gelirip ortalığı bile ayağa kaldırırım demiş tam bir adi bu kişi

Teyzem dediginiz kim ? Savciliga gitmesinden baska care yok. Cocugu olan bir kadin bu islere nasil girebiliyor zihnim almiyor. O cocuga zarar verse o adam kacirsa taciz tecavuz etse. Ozur dilerim ama cinsel hayat ozlemiyse baska yolllarla gidersin gideremiyorasa klac vs kullansin bu nedir ha baska sehirlerden adam bulmalar eve sokmalar. Evin bu ya senin herseyin ozelin mahremin cocugun var birde. Uzgunum ama tek tehlikeli olan adam degil kadin da cok tehlikeli. Hizli yasamaktan ote cocugunu tehlikleye atacak kadar cinsel organin derdinde.

Ortak bir arkadaşımın başına gelen olaydır.

Boşanmış bir arkadaşımız bu çocuğu var ilkokulda mahkeme anneye veriyor

Bu arkadaş biraz hızlı yaşıyor anlayın başka şehirden biri ile görüşüyor çok yakın hiseddiyor kendine özelini yüzeysel açıyor yazışmalar olsun konuşmalar olsun. Buluşmak istiyor çocuk buda kabul ediyor.

Arkadaşımızın iş çıkışından önce geldiği için buda yazık sıcakta dolanmasın hemde göreyim diye iş yerime gel evin a anahtarını vereyim beni evde bekle diyor.

Çocuğu beğenmiyor teyzem hasta kusura bakma vs sepetliyor çocuk ben beklerim iş yerimden izin alıp diyor oda benim gelişim belli olmaz diye önünü kesiyor.

Tabi muhabbetinede mesafe koyuyor. Çocuk ise tam şeytan telefon ile arayarak evindeyken kızın yatak odasından vs kendi fotolarını kız sanki kendi çekmiş gibi çekiyor çıplak şekilde hemde bunları belirttince arkadaş savcılığa veririm diyor ama yüzsüz çocuk yazışmalarımız var onlar ne diyecekler ver hatta eski kocanı bulur ona veririm kızını elinden alır diye tehdit etmiş hatta kızına okul çıkışı verir annene ver bunu derim

Özetle olay bu arkadaşın evinde sabaha kadar akıl vermeye çalıştık savcılığa git yok kızımı alırlar benden diyor.

Gerçekten böyle bir durum oluşabilir mi böyle bir hak var mı ?
yuh yuh yuh
netten adama bu ne güven evi soysaydı da yeterdi bence
adam tam bir psikopat çıkmış....!

Bu işin içinde bir iş var. Hiçbir kadın tanımadığı bir erkeğe evinin anahtarını vermez.

Ayrıca adamı beğenmemiş zaten bir bahaneyle anahtarı yine vermeyebilirdi.

Bence arkadaşınız olayı farklı anlatıyor:KK51:

Hayır şöyle sorayım eski eşine fuhuş yapıyor evde vs al yazışmalar derse baba dava açıp alabilir mi ?

Alabilir, baba görüş yasağı bile çıkartabilir, ahlaka aykırı yaşam kanıtlanırsa sonuçları hiç de sevimli olmaz
Ancak arkadaşınız sorumsuzun dibi, evladının yaşadığı evin anahtarını nasıl bir yabancıya verir, aklım almıyor, hayretler içindeyim. Yapacağı tek şey şikayetçi olmak, bu tinette bir adamda şu an her şeyi yapabilecek potansiyel görüyorum

Bu işin içinde bir iş var. Hiçbir kadın tanımadığı bir erkeğe evinin anahtarını vermez.

Ayrıca adamı beğenmemiş zaten bir bahaneyle anahtarı yine vermeyebilirdi.

Bence arkadaşınız olayı farklı anlatıyor:KK51:
Anlatmadıkları illa var

Anahtarı veemiyorr eve kadar gifiyor işyerine geewçiyor swonra ya teyzem hasta buluşma iptal kusura bakma diyor

Back
X