ben nişanlıyım hemen konuya girecegim. nişanlımın kullandıgı bir nick var klasik neredeyse her yerde aynı ve yıllar önce açtıkları bir forum sayfası var ben oradaki konulara bakma ihtiyacı hissettim sene 2008-2009 bir kızla aşkımlı canımlı muhabbetleri vardı hatta benim biricik nişanlım orada onlarca gelinlik ve damatlık modeli paylaşmış kendileri için ne tesadüf ki kız benim mezun oldugum bölümde okuyormuş ama uzak bir şehirde. biz gecen yaz tanıstık ikinci görüşmemizde de çıkmaya başladık. haziran ayında düğünümüz var ne ev ne esya nede gelinlik baktık suana kadar benim o zmn bu kdr hevesli olan nişanlım şimdi niye bu kdr ilgisiz beni o kızın yerine koydugu için mi hemen çıkmaya basladık biz çok canım sıkıldı bununları görünce forumda.
geçmişe dair hiç birsey sormadım ona o da bana sormadı zaten mühim olan gelecek ama şeytan dürttü birkere niye arastırıyorsun demi
yoksa hiç birini görmeyecektim şimdi kocaman bir can sıkıntısı var elimde ne yapmam gerekiyor nasıl geçer bu sıkıntı
geçmişe dair hiç birsey sormadım ona o da bana sormadı zaten mühim olan gelecek ama şeytan dürttü birkere niye arastırıyorsun demi
yoksa hiç birini görmeyecektim şimdi kocaman bir can sıkıntısı var elimde ne yapmam gerekiyor nasıl geçer bu sıkıntı