şeytan dürtüyor

everyday

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
145
0
46
Gaziantep
ben nişanlıyım hemen konuya girecegim. nişanlımın kullandıgı bir nick var klasik neredeyse her yerde aynı ve yıllar önce açtıkları bir forum sayfası var ben oradaki konulara bakma ihtiyacı hissettim sene 2008-2009 bir kızla aşkımlı canımlı muhabbetleri vardı hatta benim biricik nişanlım orada onlarca gelinlik ve damatlık modeli paylaşmış kendileri için ne tesadüf ki kız benim mezun oldugum bölümde okuyormuş ama uzak bir şehirde. biz gecen yaz tanıstık ikinci görüşmemizde de çıkmaya başladık. haziran ayında düğünümüz var ne ev ne esya nede gelinlik baktık suana kadar benim o zmn bu kdr hevesli olan nişanlım şimdi niye bu kdr ilgisiz beni o kızın yerine koydugu için mi hemen çıkmaya basladık biz çok canım sıkıldı bununları görünce forumda.
geçmişe dair hiç birsey sormadım ona o da bana sormadı zaten mühim olan gelecek ama şeytan dürttü birkere niye arastırıyorsun demi
yoksa hiç birini görmeyecektim şimdi kocaman bir can sıkıntısı var elimde ne yapmam gerekiyor nasıl geçer bu sıkıntı

her nerden baktıysan şifresinş falan mı verdi sana nasıl buldun?anlamadım ama dedektif gibiyiz biz kadınlar illada bir araştırmaya soyunuruz bana kalırsa inceden inceye kibar bir dille konuyu nisanlına sor bakalım ne tepki verecek tepkisine göre sende düşünürsün...

her nerden baktıysan şifresinş falan mı verdi sana nasıl buldun?anlamadım ama dedektif gibiyiz biz kadınlar illada bir araştırmaya soyunuruz bana kalırsa inceden inceye kibar bir dille konuyu nisanlına sor bakalım ne tepki verecek tepkisine göre sende düşünürsün...

nicki google yazsan çıkıyor heryerde forumada dışarıdan da bakabiliyorsun üye olman gerekmiyor canım sabah aklıma geldi içime kurt düştü bulacagım illa ki birseyler şimdi sorsam kapanmış konuları tekrar hatırlatırsam 2009 da askere gitmiş bir fotografında kursundan kalp yapıp içine isim yazarlar yaa bunun kalbinin içini dagınıktı hatta ben şakayla karışık benim adımı neden yazmadın demiştim demek ki o zmn kalbü boştu sonra biri girdigini sanmıyorum hayatına ama ben çok üzüldüm

bizim tanıştıgımız aydan sonra kız o forma bir daha girmemiş acaba bununda bir bağlantısı olabilr mi seni seviyorum demez pek bana hatta hiç demez neredeyse ama sever biliyorum. şimdi ben bir inat ugruna evlenmek istemiyorum acaba ona nisbet yapmak için beni seçmiş olabilir mi

Cidden can sıkıcı bir durum ama bunu onunla konuşabilirsin seven erkek zaten niye yaptın niye dedektiflik yaptın demez
Bir de şu açıdan bak yılllar içerisinde değişiyoruz mesela ben 20 yaşımda uğraştığım, düşündüğüm şeyle şimdi ki uğraştığım şeyler çok farklı

Son düzenleme:
bizim tanıştıgımız aydan sonra kız o forma bir daha girmemiş acaba bununda bir bağlantısı olabilr mi seni seviyorum demez pek bana hatta hiç demez neredeyse ama sever biliyorum. şimdi ben bir inat ugruna evlenmek istemiyorum acaba ona nisbet yapmak için beni seçmiş olabilir mi

Peki onunla tanışmanız nasıl oldu hemen o ayrılığın arkasından sevgili mi oldunuz?
Bir de ne kadar süredir berabersiniz o kızla ortak görüşebileceği bir durum var mı?
Çok soru sordum ama anlamaya çalışıyorum terk eden kim?

Nisanlinla konusmadan bu supheden kurtulamazsin :)

Sakin ve tatli bir dille konus oyle can sikintini belli ederek degil :34:

heyy Allahimmm
Biz kadinlar neden derdimiz yokken kendimize dert arariz ki???

O zamanlar sen bile yokmussun ortada...

şubatta nişanlım o kadar çok şey değişti ki yazmış formda bir konuya neyi kastetti acaba iyi mi kötü mü.
şimdi ben bunları ona söylesem ayrılmaya kadar gelir konu yada aramız çok kötü olur ve inattır inadına yapmayacagı varsa yapar ve benim elimde bir koz olan bu nickte gider adımları daha dikkatli atar ve ne yaptıgını hiç bilemem o yüzden çok iyi düşünmem gerekiyor.

bence hiç kurcalamayın insan böyle şeyleri düşündükçe kafasında büyütüyor ve aklından geçenlerin gerçek olduğuna inanmaya başlıyor

senle o kızın alakasını anlamadım isteseydi zaten onla olurdu seni niye onun yerine koysunki... bence değildir ama adı üstünde nişanlılık zaman dilimi birbirinizi tanıma aşaması iyice tanımadan evlenme!

heyy Allahimmm
Biz kadinlar neden derdimiz yokken kendimize dert arariz ki???

O zamanlar sen bile yokmussun ortada...

Ben de sizin gibi düşündüm ama bir de şu var arkadaşımızın demek istediği
o kızla yaşadığı o coşku bende yok demek istiyor

Ben de sizin gibi düşündüm ama bir de şu var arkadaşımızın demek istediği
o kızla yaşadığı o coşku bende yok demek istiyor

kesinlikle kac tane gelinlik resmi yayınlamıs bizim istememizden bu zmna kdr olan dilimde hep hallederiz olur bir sekilde diye gitti biz adım attık evlenecegiz ama bir hareket yok nişanlımda insanın bu zoruna gidiyor neden o heyecan coşku yok ben hiç heyecanlı oldugunu görmedim zaten

senle o kızın alakasını anlamadım isteseydi zaten onla olurdu seni niye onun yerine koysunki... bence değildir ama adı üstünde nişanlılık zaman dilimi birbirinizi tanıma aşaması iyice tanımadan evlenme!

belki de kız istemedi bunu bilemeyiz ki.
biz birbirimize geçmişe dair hiç birsey sormadık çünkü biliyordum ben takarım o yuzden hiç birsey sormadım o da bana sormadı aslında insan merak etmez mi evlenecegi kadının gecmişini

şubatta nişanlım o kadar çok şey değişti ki yazmış formda bir konuya neyi kastetti acaba iyi mi kötü mü.
şimdi ben bunları ona söylesem ayrılmaya kadar gelir konu yada aramız çok kötü olur ve inattır inadına yapmayacagı varsa yapar ve benim elimde bir koz olan bu nickte gider adımları daha dikkatli atar ve ne yaptıgını hiç bilemem o yüzden çok iyi düşünmem gerekiyor.

Onu kaybetmekten korkuyorsun heralde ama senin yerinde olsam konuşurdum
Sırf bu yüzden seni bırakcaksa bıraksın zaten böyle bir adamla ömür geçmez diken üstünde kafasına koyduğunu inat uğruna yapıyorsa
Evlilik inatlarla geçmez

belki de kız istemedi bunu bilemeyiz ki.
biz birbirimize geçmişe dair hiç birsey sormadık çünkü biliyordum ben takarım o yuzden hiç birsey sormadım o da bana sormadı aslında insan merak etmez mi evlenecegi kadının gecmişini

Benim eşimde bana sormadı ama beni yapımdan dolayı tanıyordu ve güveniyordu belki nişanlın sana güvendiği için sorma gereği duymamıştır

kesinlikle kac tane gelinlik resmi yayınlamıs bizim istememizden bu zmna kdr olan dilimde hep hallederiz olur bir sekilde diye gitti biz adım attık evlenecegiz ama bir hareket yok nişanlımda insanın bu zoruna gidiyor neden o heyecan coşku yok ben hiç heyecanlı oldugunu görmedim zaten

Kaç yaşındasınız

ona geçmişini sormaya korkuyorum evlensem bile bu aklıma gelir sürekli aklımı kurcalar o yüzden bu konulara girmek hiç istemiyorum geçmiş geçmişte kalmıştır diyecegim ama bunu basaramıyorum kendi kendimi kemiriyorum

Back
X