şeytan dürtüyor

geçmişi geçmişte bırak sende rahatla...

ne gereği var eski defterleri karıştırmaya...

kaç kişi ilk aşkı ile evlenmiş ve muradına ermiş ki?

geçmişte bizimde hoşlandığımız evlilik muhabbeti yaptığmıız kişiler olmuştur.

ama kısmet olmamış o kişilerle yolumuz ayrılmıştır.

ben nişanlının yerinde olsam, bana güvenmiyorsun diye acayip sinirlenirdim.
kusura bakma fikrimi söyledim.

meraklı olunca insan herşeyi kurcalar biliyorum bende aynıyım ama şöyle düşün,
seninle görüşmeye başladıktan sonra bu yazışmaları devam etmemişse sorun yok bence...

ayrıca gelinlik paylaşması tamamen gırgırına yapılmış gibi geldi bana,
yoksa hiç şu yaşıma kadar gelinlik modellerinden bahseden bu tarz şeylere karşı heyecanlı bi erkek
duymadım;)

bence genel olarak sana karşı soğuk bi tavrı yoksa hiç bu tarz düşüncelerle kendini olumsuz moda sokma,ister istemez karşındakine de yansıtırsın bunu, gerek yok...

nickini bildiğini, forumları kurcaladığını da bence söyleme kendini tedirgin hissetmesin,
arada kontrol etme fırsatın devam eder böylece:1:

böyle kendimi yiyip bitirecegim haklısın geçmişini düşünmemek en sağlıklısı olacak galiba tesekkur ederim
rica ederim...
bende senin gibiydim,ama yaptigimin mantiksiz oldugunu dusundum,
sana soyledigimin aynisini kendime soyledim ve takmiyorum artik,
yoksa yipraniyor insan yani :26:

meraklı olunca insan herşeyi kurcalar biliyorum bende aynıyım ama şöyle düşün,
seninle görüşmeye başladıktan sonra bu yazışmaları devam etmemişse sorun yok bence...

ayrıca gelinlik paylaşması tamamen gırgırına yapılmış gibi geldi bana,
yoksa hiç şu yaşıma kadar gelinlik modellerinden bahseden bu tarz şeylere karşı heyecanlı bi erkek
duymadım;)

bence genel olarak sana karşı soğuk bi tavrı yoksa hiç bu tarz düşüncelerle kendini olumsuz moda sokma,ister istemez karşındakine de yansıtırsın bunu, gerek yok...

nickini bildiğini, forumları kurcaladığını da bence söyleme kendini tedirgin hissetmesin,
arada kontrol etme fırsatın devam eder böylece:1:

evet nicki bilmem cok işe yaradı kesinlikle söylemem :1: ona güveniyorum Allaha şükür bir yanlışını görmedim bu zamana kadar ama birkere bile telefonunu elime almadım bendeki de nasıl meraksa o da karıştırmadı hiç yanında mesaj falan gelse merak ediyor ama karıştırayım bakayım demiyor biliyor o birsey yapsa ben beş katını yapacagım face hesabını falan biz çıkmaya baslayınca kapattı yeni face açtı ben demeden demek ki geçmişini o da bırakmak istedi tabii bende yeni hesap açtım şimidi birbirimizin şifresini biliyoruz çok şükür temiz suana kadar :3: güvenimi sarsacak birsey yapmadı inşaallah böyle de devam eder

geçmişi geçmişte bırak sende rahatla...

ne gereği var eski defterleri karıştırmaya...

kaç kişi ilk aşkı ile evlenmiş ve muradına ermiş ki?

geçmişte bizimde hoşlandığımız evlilik muhabbeti yaptığmıız kişiler olmuştur.

ama kısmet olmamış o kişilerle yolumuz ayrılmıştır.

ben nişanlının yerinde olsam, bana güvenmiyorsun diye acayip sinirlenirdim.
kusura bakma fikrimi söyledim.

bende olsam sinirlenirdim ne yalan söyleyeyim zaten kızmasın diye bu konudan bahsetmeyi düşünmüyorum kapattıgı defterleri tekrar açmasın :44:

Nick'ten bulduğunu söyleme tatlım ama mesela, "Seninle biz hiç gelinlik,oturma odası takımı fln bakmıyoruz böyle heveslerin yok mu. Ben istiyorum ki bu heyecanları beraber yaşayalım " vs dersin. Verdiği cevaba göre de hevesini eski sevgilisinden alıp almadığını öğrenirsin.

doğru söylüyorsunda başkasını bilmem ama benimki sevmiyor bu tür şeyleri.
mesela mobilyaya taksit yatırmaya gidiyoruz, gel bakalım ne varmış yeni diyorum. çünki değiştirme hakkımız var. adam yok, hemen çıkalım gidelim...
2 dakika dur desem bezgin bir şekilde gözüme bakıyor... yani eğer arkadaşınkide benimki gibiyse alışverişten nefret ediyorsa,
bak kendin beğen sonra beğendiğin şeyleri mağazada göster, bunu istiyorum de. gitsin ve sadece alsın.
mesela ben internetten tüm marka mobilyaların modellerine baktım. sonra beğendiğim modelleri mağazada gördüm.. sonra nişanlımı götürdüm, bunu al dedim.
yoksa hala biz hiç bişey alamamıştık.. nasıl öderim cart curt etti. kaç ay oldu borcumuz yarılandı ödüyor.. dedim, ya alınacak yada bu iş bitecek. ben ne zamana kadar nişanlı bekliyecem bir yerden başlamak lazım. böylece alındı mobilya.
beyaz eşyayıda bu şekilde yaptım. internetten beğendim, fiyatlarını yazdım. bayiye gittim. şu şu olacak, liste fiyatı şu siz bize nekadar indireceksiniz dedim.
zaten beğendiğim şeyler olduğu için 2 yerden fiyat aldık 3. den satın aldık. toplamda 1 saat kadar sürdü...

benimkine alışveriş demede ne dersen de... bitek alışverişi sevmiyor :)) eğer arkadaşında benimki gibiyse, allah yardımcısı olsun zor..

Back
X