• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞEYTAN GİTMEDİ BURDA!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üstündeki kutsal kakaodan üfüreceğiz bir dahaki sefere, kesin kan şekeri düşmesi vakası bu :))))
Değil kakaolarımı, içimdeki labne peynirimi de üfürsem konu sahibi şeytan hanıma düzelmez bu kör şeytan 😂

Vallahi sarımsak bulamadım ama domates biber patlıcan ne bulursam yanıma alır da gelirim konuya anlaştık 🍅🍆🥒🌶
:dua::KK55:
Bende has Taşköprü sarımsağı var, hepinize yollayayım, sarımsaklar benden, kutsal kakao senden:KK70: tansiyon şeker dengelemesi yapacağız hahahahahahaa

@Mune bu konu sahibinin şeytanlı konularında dini yorum yapabiliriz dimi ?Yani bi nas bi felak diyorum boşverin sarimsagi kokar o şimdi pis pis zaten:halay:

Ay gece gece gülme krizine girdim :KK70::KK70::KK70:
Ben de ben deee :KK70: :KK70: neyse şimdi rahatlıkla uyuyabilirim. KK'da şeytan da gelip konu açmadı demeyiz. Bu açıdan bakalım bence. :KK53: ünlü olduk gibi bişey
Offffff baklava ne giderdi şimdi :kk77:
Giderdi valla😛 şööyle midemize doğru hem de güzel giderdi lakin :KK30:

Kesin şeytanın işi bu bakın.. ben tiramisu sayikliyorum siz baklava..konu sahibine inandım ben :halay:
Ben de ben deee :KK70: :KK70: neyse şimdi rahatlıkla uyuyabilirim. KK'da şeytan da gelip konu açmadı demeyiz. Bu açıdan bakalım bence. :KK53: ünlü olduk gibi bişey

Giderdi valla😛 şööyle midemize doğru hem de güzel giderdi lakin :KK30:
:KK70::KK70:Huzurla uyuyabilirsiniz, ben pabuçcu açtırdım her numara pabucu sıraladım bekliyorum hahahahahaha

:KK70::KK70:Huzurla uyuyabilirsiniz, ben pabuçcu açtırdım her numara pabucu sıraladım bekliyorum hahahahahaha
Tişkür ederiz :KK8:o kadar çok şeytanlı meytanlı konuştuk ki rüyamda öcülü şeyler görmesem bari :cry: sağlıcakla kalın, inşallah görüşürüz  @Mune @Mayflower75 :cry::KK62::KK17::ruh::KK14::KK37:

Tişkür ederiz :KK8:o kadar çok şeytanlı meytanlı konuştuk ki rüyamda öcülü şeyler görmesem bari :cry: sağlıcakla kalın, inşallah görüşürüz  @Mune @Mayflower75 :cry::KK62::KK17::ruh::KK14::KK37:
Ay inşallah kutsalcim bak anında tiramisuyu attım kutsallığın kaldı :KK53:
Iyi geceler tatlı rüyalar hepimize :nazar::KK200:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X