- 28 Nisan 2017
- 159
- 130
- 33
- 48
- Konu Sahibi cangulkaya
-
Selam canımMerhaba
Bir kaç aydır buradaki günlükleri takip ediyorum. Birkaçına da yazıyorum. Benim kiloma yakın olanlara katılmaya çalıştım. Ama olmadı...
Bir de ben deneyeyim dedim. Denemek bedava değil mi? Nasılsa başarısızlıklara alıştık. Yine başaramazsak kabullenmek kolay...
Yenilgiyi şimdiden kabul ettiğimi sanmayın. Gayet kararlıyım. Şeytanın bacaklarını kıracağım. Bacaklarını diyorum bakın... Çünkü benim şeytanın üç bacağı var. Birincisi spor yaparak kırılacak. Spor dediysem öyle saatlerce spor salonlarına falan gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü çok yoğun bir çalışma tempom var. Çok yoğun dediğime bakmayın. Annemin değimiyle sırtımda yük taşımıyorum. Bilgisayar başında çalışıyorum. Dolayısıyla çok hareketsizim. Bu nedenle günde 30-45 dakika kadar yürüsem veya leslie yapsam benim için devrim gibi...
İkinci bacak Diyet yaparak kırılacak. Maalesef bu bacak en güçlü bacak. Çünkü benim nefsim bu bacağı çok destekliyor. Nefsim şeytanın tarafında... Bu bacağı diyetisyen yardımı ile kırmayı planlıyorum. Defalarca denediğim ama başarılı olamadığım bir yöntem... Bir kez daha denemekten zarar gelmez değil mi? Bu arada diyetisyenim beni kovacak...
Üçüncü bacak ise ilaç içerek kırılacak. Çünkü insülin direncim var ve ilaç kullanmadan bunu aşamıyorum. Birkaç haftadır ilaç kullanmadığım için aylarca uğraşıp verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım.
Neyse... Gelelim sadede.. 40 yaşındayım ve 114 kilodayım( dört kiloyu yılbaşından bu güne aldım)
Hedef koymuyorum çünkü ne kadar kilo verirsem benim yararıma olacağını biliyorum.
Desteğiniz için teşekkür ederim. Sanırım ilk mesajımda yazmadım. Diyetisyene gidiyorum. Diyetisyenin verdiği listeye uygun hareket ediyorum.Selam canım
Burası iyi gelebilir ama benim sana tavsiyem diyetisyen maddi imkanın varsa yada devlete gidersin kontrollü kilo vermek daha sağlıklı olur inşallah istediğin kiloya gelir buradan müjdeler verirsin
Teşekkür ederim. inşallah ben de başarırım.Kolay gelsin.İsteyince olmayacak birsey yok.
HarikasınDesteğiniz için teşekkür ederim. Sanırım ilk mesajımda yazmadım. Diyetisyene gidiyorum. Diyetisyenin verdiği listeye uygun hareket ediyorum.
teşekkür ederimHarikasın
Senden ricam hiç vazgeçme anlık duygulara damak tadlarına esir olma benim gibi
Şimdi düşününce aslında zayıftım. Üniversiteye giderken 60 kiloydum. Boyum 175... Demekki kilom çok iyiydi. Ama sürekli bir kilo takıntım vardı ve çevremdekiler de bu takıntıyı besledi... Ben de sürekli diyet yapmaya çalıştım. Tabi sağlıksız diyetler geri alınan fazla kilolar demekti.Gunlugun hayırlı olsun canım birlikte basaririz inşallah
Ben ergenligindem beri diyetlerle ugrasiyorum sen de hep kilolumuydun sonradan mi aldin
Ben de 60 70 kilo arasindaydim dogumdan geldigimde74 kiloydum ben de 100 kiloyu dogumdan sonra gördüm biraz yaş faktörünün de olduğunu düşünüyorumŞimdi düşününce aslında zayıftım. Üniversiteye giderken 60 kiloydum. Boyum 175... Demekki kilom çok iyiydi. Ama sürekli bir kilo takıntım vardı ve çevremdekiler de bu takıntıyı besledi... Ben de sürekli diyet yapmaya çalıştım. Tabi sağlıksız diyetler geri alınan fazla kilolar demekti.
Ama asıl kilomu evlendikten sonra aldım. Ardından iki doğum... sonuç 114 kilo... Bakın hamilelik demiyorum. Doğum diyorum. Aslında hamileliklerimde çok kilo almadım. Aldıklarımı da doğumla verdim. Ama bebek bir kaç aylık olduktan sonra hızla kilo almaya başlıyordum. Muhtemelen hormon değişikliği ile alakalıydı ama o esnada anlayamadım. Son iki yıldır belirli aralıklarla uğraşıyorum. 10 kilo veriyorum. Bir süre sonra geri alıyorum. Bakalım bu sefer ne olacak...
yaş faktörü olabilir. ikinci doğumumu 35'den sonra yaptım. Ama yaşdan ziyade hormon değişikliğine ve vitamin yetersizliğine bağlıyorum. Çünkü ciddi vitamin eksikliğimin olduğunu çok sonra fark ettim. O sürede kendimi sürekli yorgun ve bitkin hissederdim. çok koşturmaya yorardım. Doğal olarak yiyerek kendimi dinç tutmaya çalıştım. Ama şimdi bu bitkinliğin vitamin eksikliğinden kaynaklandığını biliyorum. değerle düşmeye başladığında hemen fark ediyorum.Ben de 60 70 kilo arasindaydim dogumdan geldigimde74 kiloydum ben de 100 kiloyu dogumdan sonra gördüm biraz yaş faktörünün de olduğunu düşünüyorum
En iyisi yürümek tabii de zayiflama caylari da iyi geliyor rahatlatıyorBu arada çok miktarda ödemim var. Ödem atmak için bir yöntemi olan var mı?
Evet diyetisyenim de en iyisi yürümek diyor ama ben yürüyemiyorum maalesef. Tarifinizi deneyeceğim teşekkürler..En iyisi yürümek tabii de zayiflama caylari da iyi geliyor rahatlatıyor
Bi de ben en son diyetimdr iki litre suyun icine bir elma varsa yesil bir limon dilimliyosun maydonoz varsa taze nane koyuyorsun bikaç saat bekleyip bütun gun iciyorsun o da cok iyı geliyordu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?