• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seyyar kitapçılardan kitap almak

gizem123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
320
31
98
merhaba kızlar ben ücretli öğretmenlik yapıyorum. seyyar kitapcılardan kitap aldım. parasını posta cekiyle ödedim her ay. sonra bi problem olur mu? yani bi borç gelebilir mi adıma. kafam cok takılıyor buna beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

merhaba kızlar ben ücretli öğretmenlik yapıyorum. seyyar kitapcılardan kitap aldım. parasını posta cekiyle ödedim her ay. sonra bi problem olur mu? yani bi borç gelebilir mi adıma. kafam cok takılıyor buna beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

yok canım korkmana gerek yok fakat bir daha böle şey yapma malum ortalık ötü

ben aslında böyle seylerden çok korkuyorum fakat nasıl olduysa yaptım böyle bi hata. kitapları aldıgımdan beri düşünüyorum. yüklü bir borç gelir haciz felan olur diye. içimi rahatlattın canım sağolasın.

Ben cok aldim zamaninda.hemde setler.yilar önceydi.ödedim zamaninda bitti hepsi.aradan 10 yil gecti.bir sey olmaz canim..ödedigini sakla en azindan dursun bir kenarda.

Aynı hataya bende düştüm, bende çok panik oldum gecelerce uyuyamadım ama bir sorun çıkmadı. İnşallah sizin de sorun çıkmaz.

cevap verdiiğiniz cok tessekkür ederim kızlar içim rahatladı gerçekten,günlerce kafamı karıştırıyorduu bu konu.

hayatım bende sanırım 5 yıl önceydi iş yerime gelmişlerdi almıştım ve kredi kartı bilgilerimi vererek :53:
çok korktum ama bişe olmadı rahat edebilirsin

yok tatlım bir şey olmaz. ben de böyle kitap almıştım. öderken hiç bir problem yaşamadım. zaten sana verilen belgeler vardır. onlara ve ödediğine dair belgelerine sahip çık yeter.

Korkma birşey olmaz.

2003 senesinde ben de almıştım bunlardan bir koli kitap.

Ben de ücretli öğretmenlik yapıyordum o zaman :1:

Anlaşılan bunların hedef kitlesi ücretli ögr.ler .

Av diyorum çünkü basım kalitesi falan sıfırdı gaza gelip almıştım, sonra da bir sene boyu posta çeki bilmemnesiyle uğraşmıştım.

:40:

bana belge feln vermediler sadece dekontlar var ödediğime dair. ins bişey olmaz kızlar. ağızları o kadar güzel laf yapıyorki almamak mümkün değil :)

Back
X